Невже друзі? Спільне фото екс-чоловіка Джей Ло та її нареченого

Дженніфер Лопес показала фото з екс-чоловіком та нареченим
gettyimages.com

Зірка привітала найдорожчих чоловіків із Днем батька.

Поділитися:

16 червня світ відзначав Міжнародний день батька. З нагоди свята світові зірки вирішили влаштувати флешмоб й залюбки ділилися світлинами своїх батьків. Долучитися до татусевого марафону вирішила й голлівудська поп-діва Дженніфер Лопес.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка показала фото дітей з її екс-чоловіком Марком Ентоні. Цікаво, що на одній зі світлин Марк Ентоні позує з нареченим Джей Алексом Родрігесом. Схоже, вони у дружніх стосунках. 

Гортай знімки!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Щасливий день батька для тебе! Еммі та Максиміліан люблять тебе дуже сильно! Спасибі тобі за ці два красиві кокоси, - жартівливо підписала фото співачка. 

До того ж Дженніфер залишила зворушливе привітання для свого нареченого, хоча поки що у пари немає спільних дітей. Однак артистка часто ділиться із шанувальниками фотографіями, на яких видно, що у її сина й доньки дружні стосунки з Алексом. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

«Наскільки нам пощастило мати тебе в нашому житті. Ти не тільки змушуєш нас усміхатися кожен день, ти допомагаєш нам бути кращими... Я не можу передати тобі, наскільки ти важливий для мене, Макса та Еммі! Те, що ти є батьком для Таші та Елли - це також одна з моїх найбільших радостей. Їм так пощастило називати тебе татом! Ми всі любимо тебе! Щасливого Дня батька», - ніжно прокоментувала відео Джей. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Сексуальна Дженніфер Лопес оголила сідниці на власному концерті

2. Дженніфер Лопес похизувалася пресом у розкішному образі

3. Весілля Дженніфер Лопес коштуватиме понад 15 млн доларів

 

Новини по темі