Дженніфер Лопес назвала улюблені фільми за своєї участі

Дженніфер Лопес назвала улюблені фільми за своєї участі | Голлівудські зірки | 1+1
Фото: Getty Images

Зірка пригадала свої найвідоміші ролі.

Поділитися:

Голлівудська діва Дженніфер Лопес тішить шанувальників не лише виходом нових синглів, а й кіноробіт за своєї участі. Наприкінці 2019-го на сторінці в Instagram зірка вирішила пригадати свої найяскравіші ролі, які, чесно кажучи, обожнюють мільйони. Перегляньмо разом!

Особливо плідним для Лопес став 1997-й. Тоді світ побачила біографічна стрічка «Селена». У ній Дженніфер перевтілилась у відому латиноамериканську співачку. 

Того ж року Джей знялася разом із легендарним Джеком Ніколсоном у кримінальному триллері «Кров і кохання». А також завоювала любов фанів після прем'єри стрічки «Поворот» із Шоном Пенном. 

Уже через рік акторка з'явилась у найсексуальнішому фільмі в історії кіно за версією журналу Entertainment Weekly – «Поза полем зору» разом з актором Джорджом Клуні.

А ось на початку 2000 Лопес спробувала себе у мелодрамах – і їй усе вдалося якнайкраще! Стрічки «Потанцюймо» та «Покоївка з Мангеттену» можна переглядати знову і знову. 

Фото: instagram/jlo

Нагадуємо, нещодавно у прокат вийшов новий фільм із Дженніфер Лопес – «Шахрайки з Волл-Стріт». Як акторка приміряла на себе роль стриптизерки – дізнавайся за

Більше про зіркову історію голлівудської красуні дізнавайся у відео: 

Ще кілька новин про Джей Ло: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі