Стиліст Дженніфер Лопес розкрив секрет ідеального волосся

Стиліст Дженніфер Лопес розкрив секрет ідеального волосся | Краса | 1+1
Фото: Getty Images

Тобі потрібен лише один б'юті-продукт.

Поділитися:

Нещодавно голлівудська поп-діва Дженніфер Лопес вийшла у світ . Впадає в око не лише напівпрозора сукня з пір'ям, а й зачіска артистки. Її автором є стиліст Кріс Епплтон.

Здається, повторити таку вишукану зачіску вдома неможливо. Проте експерт заявляє, що досягнути ідеальної укладки волосся можна за допомогою лише одного продукту. Все, що тобі необхідно – пудра для волосся.

Фото: Getty Images

На своїй сторінці в Instagram Епплтон опублікував фото зачіски Лопес і написав:

Люблю використовувати пудру для волосся, особливо коли потрібно вирівняти колір, приховати сивину або зробити волосся гладеньким

В інтерв'ю для видання Allure експерт додав: «Я наношу пудру навколо обличчя та на потилиці, а потім ретельно розчісую волосся. В результаті, отримаєш ідеальний хвіст або пучок, адже волосся буде не лише сяйливим, а й слухняним».

Пудра для волосся нагадує пресований порошок, який зазвичай використовується стилістами для фарбування коренів. Він має різні відтінки і продається у комплекті з невеликою щіткою. До речі, ціна цього б'юті-продукту досить бюджетна. 

Відомо, що Кріс Епплтон – не єдиний стиліст, який пропонує пудру для волосся своїм зірковим клієнтам. Стиліст Джен Аткін змусила полюбити цей продукт і сестер Кардашян-Дженнер. 

Більше про зіркову історію Дженніфер Лопес дізнавайся у відео: 

Читай ще кілька новин про голлівудську красуню: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі