Ніжна лаванда: Олена Зеленська приміряла костюм від українського бренду

Олена Зеленська вразила лавандовим вбранням від українських дизайнерів | Перша леді | 1+1
Фото: Пресс-служба Президента України

Новий вихід першої леді у Латвії.

Поділитися:

Перша леді Олена Зеленська разом із Президентом України вирушила в чергову ділову подорож. Цього разу — до Латвійської Республіки. Доки Володимир спілкувався з прем’єр-міністром країни Кріш’янісом Каріньшем, його дружина зустрілася з представниками латвійських громадських організацій. 

Вони обговорили низку проектів, спрямованих на забезпечення рівних прав і можливостей для жінок і чоловіків, та удосконалення інфраструктури для безперешкодного пересування людей з особливими потребами.

Для відрядження Олена Зеленська обрала костюм зі спідницею від свого улюбленого українського бренду Six. Раніше перша леді вже демонструвала стильні образи з одягом цієї марки під час офіційних виходів у Бельгії та Америці.

У Латвії до вбрання пастельного відтінку лаванди вона підібрала човники такого ж кольору і лаконічний чорний клатч.

Наступного дня Олена Зеленська трохи змінила свій образ — замість костюмної спідниці вдягнула класичні брюки. Вона і Президент України Володимир Зеленський зустрілися з українською діаспорою.

Цікаво, що бренд Six користується неабиякою популярністю й серед зірок. Маша Єфросиніна обожнює його сукні та сорочки, а Надя Дорофєєва і Michelle Andrade — як і Зеленська, надають перевагу костюмам. 

А з ексклюзивного сюжету ЖВЛ ти дізнаєшся, з якими труднощами Олена Зеленська зіткнулася у новому статусі: 

Більше новин про першу леді:

1. Олена Зеленська приміряла костюм головного відтінку осені

2. Битва елегантних образів: Олена Зеленська проти Кейт Міддлтон

3. Олена і Володимир Зеленські обмінялися закоханими поглядами (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі