Зрозуміло, чому Ді Капріо закохався: Дівчина актора знялась у стильній фотосесії

Спокуслива Каміла Морроне позує для іспанського Vogue | Зіркове життя | 1+1
Фото: @juancebrian

А в нього є смак!

Поділитися:

22-річна модель, кіноакторка та за сумісництвом зіркова пасія голлівудського актора Леонардо Ді Капріо Каміла Морроне готова гіпнотизувати своїх прихильників не лише урочистими сукнями для світських вечірок. Днями красуня поділилася світлинами зі свіжого випуску іспанського глянцю Vogue, на яких засвітила декілька стильних образів. І ми впевнені, вони стануть об’єктом бажання кожної модниці в новому сезоні осінь 2019, адже зірка показала, як носити трендову шкіру

На Камілі – коричневий шкіряний комбінезон, доповнений поясом. Модель надала перевагу оригінальним сережкам та мінімалістичному мейку. Завершили образ шкіряні чоботи на високих підборах глибокого бордового кольору.

Фото: @camilamorrone

Другим шкіряним луком став стильний чорний тренч у тандемі зі спідницею плісе. Відтінив незвичайний total black образ базовий молочний гольф. Обидва вбрання ніби створені для дівчат героїв-поганців Ріка Далтона – зірки вестернів із останнього фільму Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», якого зіграв Лео Ді Капріо.

Фото: @camilamorrone

Каміла також приміряла шкіряну ретро-куртку вишневого відтінку з чорними рукавами – дещо хлопчачу, грайливу і сміливу. Доповнила лук чорна шкіряна шапка.

Фото: @thomaswhiteside

Більше про стосунки зіркової пари дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Камілу Морроне:

1. Дівчина Леонардо Ді Капріо прокоментувала різницю у віці з актором

2. Леонардо Ді Капріо заскочили на пляжі з коханою — і ці фото тебе здивують

3. 21-річна дівчина Леонардо Ді Капріо похизувалася звабливою фігурою у фотосесії

Новини по темі