Нова Саманта? Сара Джесіка Паркер натякнула, хто може замінити Кім Кетролл у продовженні «Секс і місто»

Продовження Секс і місто: чи буде четверта героїня?
Instagram/sarahjessicaparker

У липні актриса Сара Джесіка Паркер в своєму Instagram повідомила про зйомки продовження легендарного серіалу «Секс і місто». Проте також стало відомо, що Кім Кетролл, яка грала роль Саманти, у продовженні зніматися не буде. Чи замінить її хтось?

Поділитися:

9 липня у своєму Instagram Сара Джесіка Паркер повідомила про зйомки продовження легендарного серіалу «Секс і місто». Потім стало відомо, що новий серіал буде називатися And Just Like That… і буде містити 10 епізодів. За сюжетом, події серіалу відбуваються 20 років потому після останніх подій у «Сексі і місто».

Секс і город продовженняФОТО: Instagram/sarahjessicaparker

Прем’єру серіалу And Just Like That…заплановано на кінець 2021 року. Проте фанів розчарувало повідомлення про те, що однієї з головних героїнь, Саманти, у продовженні за сюжетом не буде. Акторка Кім Кетролл відмовилася брати участь у проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата прем’єри серіалу «Моя улюблена Страшко» на 1+1

Днями Сара Джесіка Паркер знову заінтригувала користувачів свого Instagram. Вона розмістила фото, де до неї, Крістін Девіс та Синтії Ніксон приєдналася ще одна акторка – Ніколь Арі Паркер. Користувачі одразу ж припустили, що саме вона може замінити в серіалі Кім Кетролл, яка грала роль Саманти.

Ніколь Арі Паркер у себе в соцмережах розмістила таке ж фото. Тож тепер лишається лише гадати, чи дійсно актриса зіграє 4-ту головну роль у майбутньому серіалі.

Новини по темі