Новачок чи місцевий експерт: перевірте, наскільки добре ви знаєте Київ (тест)

Дізнайтеся, наскільки гарно ви знаєтеся на особливостях столиці України.

Поділитися:

Цікаві факти про Київ: тест

Старовинний Київ багатий на яскраву історію, цікаві факти та таємниці. Чи знаєте ви, коли місто було найбільшим у Європі? Які світові рекорди має столиця? Цей тест допоможе вам перевірити свої знання про Київ та дізнатися багато нового. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андріївський узвіз: історія однієї з найдавніших вулиць Києва

Який результат отримали ви?

  • 1-3 правильних відповіді  Київський новачокви, ймовірно, не місцевий або ж недавно приїхали до Києва, тому ще не встигли дослідити його глибини. Не здавайтеся! Місто відкрите для нових знайомств, і попереду вас чекає безліч цікавих відкриттів.
  • 4-7 правильних відповідей — Досвідчений дослідник: ви вже добре знаєте Київ, але завжди є місце для нових знань. Продовжуйте досліджувати місто, шукайте його таємниці та насолоджуйтесь його неповторною атмосферою.
  • 8-10 правильних відповідей — Київський гуру: ви справжній знавець Києва! Ваші знання про місто вражають. Можливо, ви вже написали книгу про Київ або водите екскурсії для туристів?

Раніше ми вже розповідали про цікаві непопулярні місця Києва — знайомство з ними допоможе вам ще більше закохатися в українську столицю.

Новини по темі