Новий місяць 13 грудня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Молодий місяць 13 грудня
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 13 грудня?

Поділитися:

13 грудня починається новий місячний цикл. Чого чекати всім знакам зодіаку на Молодий місяць у грудні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у грудні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на грудень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодий місяць у грудні 2023

Гороскоп на Молодик Овен

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 9 домі розширення світогляду. Поїдете за кордон та познайомитеся з новими людьми. Буде багато навчання. Почнеться якийсь юридичний процес. Тут же Марс сприятиме бажанню знань. Ви заглибитеся в релігію.

Гороскоп на Молодик Телець

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 8 домі фінансів, тут же Марс. Будете шукати нові джерела доходів. Чекайте новин про гроші партнера. У деяких Тельців буде боротьба за кошти. Знайдете людину, якій зможете довіряти.

Гороскоп на Молодик Близнюки

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 7 домі стосунків, тут же Марс. У життя з'явиться нова важлива людина. Якщо ви вже у стосунках, то перейдете на новий рівень з партнером. Зміните оточення, будете багато знайомитися. Боротьби з кимось не уникнути. Особливо вплив відчують ті знаки, у яких асцендент у 17-21 градусів Близнюків, або ж день народження 8-13 червня.

Гороскоп на Молодик Рак

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 6 домі роботи та здоров'я, тут же Марс. Можлива зміна роботи, отримаєте нову пропозицію. У вашому бізнесі з'явиться новий помічник. Марс подарує сміливість та бажання швидко розв'язувати проблеми, ризикувати. Сприятливий час для спорту та зміни режиму.

Гороскоп на Молодик Лев

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 5 домі кохання, тут же Марс. Отримаєте нову пропозицію. Активним буде романтичне життя: побачення, закоханості. Від дітей прийде звістка, ймовірна вагітність. Спробуєте щось ризикове, що принесе вам радість. Ви вирішите відкрити свою справу, яку пов'яжете з хобі. Буде багато натхнення.

Гороскоп на Молодик Діва

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 4 домі сім'ї та оселі, тут же Марс. Отримаєте новини про ваше помешкання: купите нерухомість, зробите ремонт, переїдете. Прийде звістка від мами. Можливо зміните прізвище або візьмете псевдонім. Будьте обережні з членами родинами, адже це час підвищеної конфліктності.

Гороскоп на Молодик Терези

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 3 домі спілкування, тут же Марс. Здобудете нові корисні навички. Сприятливий час для навчання та нових знайомств. У вас з'явиться новий транспорт та оточення. Можлива поїздка до знайомого місця.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

13 грудня Новий місяць у вашому 2 домі грошей, де також зараз розташований Марс. Продовжуйте займатися тим, що ви любите, йти до своєї мети. Це принесе вам нове джерело доходу. Можливо, ви отримаєте пропозицію щодо роботи, нового клієнта або вирушите у відрядження.

Гороскоп на Молодик Стрілець

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 1 домі зовнішності, тут же Марс. Якщо у вас асцендент у 20 градусі Стрільця, то ви відчуєте Молодик більше. Почнете будувати нові плани щодо стосунків та статусу. У вашому житті почнеться новий період. Будете змінювати імідж. 

Гороскоп на Молодик Козоріг

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 12 домі приватності, тут же Марс. Ви заглибитеся в себе, почнете психотерапію. Зануритеся у речі та факти минулого. Головне — змогти позбутися всього лишнього, аби звільнити місце для нової енергії. Поїдете за кордон в усамітнене місце. 

Гороскоп на Молодик Водолій

13 грудня Молодик в 11 будинку гороскопа. У цей період Сонце, Місяць і Марс об'єднують свої енергії, що може призвести до нових знайомств, появи нових друзів і зміни оточення. Можливо, ви також знайдете нового покровителя. Цей період характеризуватиметься вашою активністю в досягненні цілей, і ви будете дуже націлені на подолання перешкод і рух у бік своєї мрії. 

Гороскоп на Молодик Риби

13 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 10 домі кар'єри та досягнень, тут же Марс. Ви будете спрямовані на успіх. Відкриєте власний бізнес чи отримаєте нових клієнтів. Приймете серйозне рішення щодо роботи. Можлива зміна статусу: одруження, розлучення, народження дитини тощо.

Шуба-роли! Оригінальне оформлення улюбленої новорічної страви  у "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Новини по темі