Образ дня: голосування за найошатнішу вишиванку ведучих 1+1 (7 образів)

Яка вишиванка ведучих 1+1 подобається найбільше: голосування

До Дня незалежності України ведучі 1+1 постали перед глядачами в ексклюзивних вишиванках. Голосуємо, яка подобається найбільше!

Поділитися:

До 31-ї річниці незалежності України ведучі вбралися у стильне екслюзивне національне вбрання. Голосуємо, яка вишиванка сподобалася найбільше.

Марічка Падалко

Ведуча ТСН та "Єдиних новин" Марічка Падалко постала у червоній національній сукні з вишитим білим орнаментом від бренду Yuliya Magdych.

Падалко

Тімур Мірошниченко

Ведучий "Сніданку з 1+1" Тімур Мірошниченко обрав традиційну льняну вишиванку з рослинним орнаментом від FOBERINI.

Мірошниченко

Наталія Островська

Ведуча ТСН та "Єдиних новин" для привітання з Днем незалежності обрала традиційну сукню жовтого кольору яскраво розшиту квітами від FOBERINI.

Островська

Неля Шовкопляс

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс вітала українців зі святом у елегатній сукні блакитного кольору, розшитою білими візерунками від FOBERINI.

Щовкопляс

Соломія Вітвіцька

Ведуча ТСН та "Єдиних новин" Соломія Вітвіцька постала перед глядачами у сукні розшитій відтінками блакитного від Yuliya Magdych.

Вітвіцька

Єгор Гордєєв

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв привітав українців з 31-ю річницею незалежності у монохромній білій вишиванці з рослинним орнаментом від FOBERINI.

Гордєєв

Людмила Барбір

Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір постала перед глядачами у ніжній бузковій сукні з вишивкою синім від FOBERINI.

Барбір

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня Незалежності України ведучі 1+1 розповідають про те, як змінила їх війна та що сьогодні для них "незалежність"

Голосуйте, яка святкова вишиванка ведучих 1+1 вам сподобалася найбільше:

poll_content_847
Новини по темі