День Незалежності України: привітання від ведучих 1+1

День Незалежності України 2022: вітання ведучих 1+1

Сьогодні Україна відзначає 31 річницю Незалежності.

Поділитися:

Сьогодні, 24 серпня Україна відзначає 31-річчя своєї Незалежності та півроку від початку повномасштабного вторгнення росії на нашу територію. Ведучі 1+1 вітають усіх з Днем Незалежності України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня Незалежності України ведучі 1+1 розповідають про те, як змінила їх війна та що сьогодні для них "незалежність"

НАТАЛІЯ МОСЕЙЧУК

Друзі, з Днем Незалежності! Яким ми будемо згадувати цей день за рік? Пропоную запам’ятати його з гордістю за наших героїв, які нас захищають. І з вірою у наше красиве, спільне завтра! Націє нескорених! Зі святом! Бережіть себе і Україну!

АЛЛА МАЗУР

Рідні мої, відважні і незламні українці! Бути однією з вас – величезна честь і гордість. Ми завжди знали, що волю не дарують. За неї треба битися. І от коли прийшла та година, зціпили зуби, до хрусту стиснули кулаки і не вагаючись вийшли проти вражини. Немає уже жодного сумніву: ми не дамо спопелити наш дім! Україна є і буде незалежною! Ми переможемо! І спасибі величезне нашим воїнам, що можемо святкувати нині. З Днем Незалежності!

МАРІЧКА ПАДАЛКО

Друзі, я вас всіх вітаю з Днем Незалежності! В її 31-й рік ми нарешті усвідомили, як дорого вона нам коштує, але як вона нам потрібна! Я дуже хочу, щоб це завжди для нас було найбільшим святом. Більшим за наш день народження, більшим за Новий рік, бо 24 серпня Україна завжди народжується знов, а ми разом з нею!

СОЛОМІЯ ВІТВІЦЬКА

Українці, я вітаю вас з Днем Незалежності! Це важливе свято для кожного з нас, бо сьогодні ми навіть гімн співаємо кожен зі своїми відчуттями й зі сльозами на очах. Ми відчуваємо неймовірне єднання. Хочеться, щоб це тривало якомога довше. Хочеться, щоб ми навчилися бути кращими. І ця війна зробила з нас сильну та об’єднану націю. Тримаємо інформаційний фронт, розуміємо свою місію і наближаємо перемогу!

Соломія Вітвіцька

СВЯТОСЛАВ ГРИНЧУК

Цього року ми чудово зрозуміли ціну і вартісність нашої незалежності. Нехай боротьба за неї буде якнайменш болючою і переможною. Вірте в світлі миті, в світлих людей, вірте в Україну. З Днем незалежності!

святослав гринчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День державного прапора: історія та цікаві факти у Сніданку з 1+1

НАТАЛІЯ ОСТРОВСЬКА

Нація супергероїв, з Днем незалежності! Я вірю, що певні складнощі ви зможете конвертувати у можливості. Не забувайте вірити у себе і вірити у своїх близьких.

ЛІДІЯ ТАРАН

Я бажаю нам перемоги, миру, врятувати якомога більше наших полонених, і менше загиблих… дітей, що пройдуть крізь війну і дорослих, які допоможуть їм подолати психологічних травм. Щоб наша віра і мрія ніколи не згасала, щоб здоров’я дозволяло робити багато корисного. І ще згуртованості і єдності, до якої закликали ще батьки відновлення незалежності у 91-му!

ЄГОР ГОРДЄЄВ

Незалежність — це про кожного з нас. Любі українці! Різні — добрі, веселі, сильні, цікаві, з днем незалежності вас всіх! Хочеться, щоб ми всі відчували себе незалежними та відчували ту силу, яка є у кожного.

Єгор Гордєєв

ЮРІЙ ГОРБУНОВ

З Днем Незалежності, Україно! Тепер це слово має для нас особливе значення.  Тепер це свято полите кров'ю. Тепер це свято, яке будуть святкувати по-особливому наші діти, які стали дітьми війни, наші онуки, яким ми будемо про це розповідати, і наші наступні покоління, тому що історія робиться сьогодні. З Днем Незалежності!

Горбунов

РУСЛАН СЕНІЧКІН

Дорогі співвітчизники, друзі, колеги, брати і сестри! Де б ви не були, відчувайте в собі Україну, плекайте її, робіть кращою і пам’ятайте, що українці – це незалежні люди, які несуть світло! Несіть світло на весь світ, українське світло. Нехай світ буде осяяний Україною. Пафосно, але правдиво. З Днем Незалежності!

ведучі

ЛЮДМИЛА БАРБІР

Друзі вітаю вас з Днем Незалежності! І сподіваюся, що зовсім скоро ця незалежність буде повною і ми святкуватимемо ще гучніше! Я бажаю нам сили, витримки, мудрості і мужності. І найголовніше, все ж таки знаходити ті світлі позитивні моменти, які нам дадуть змогу рухатися вперед ближче до нашої з вами перемоги. Все буде Україна!

ведучі

ТІМУР МІРОШНИЧЕНКО

Дорогі українці, цей День незалежності дійсно особливий для кожного з нас. І сьогодні ми маємо хоча б на хвилиночку відкинути всі справи і замислитися, що для кожного з нас означає незалежність. Від кого, від чого, для чого і чому? І от коли ми отримаємо відповіді на ці запитання ми точно з вами хоча б трошечки, але ще станемо кращі. А загалом ми й так найкращі. Слава Україні! З Днем незалежності!

Тімур

НЕЛЯ ШОВКОПЛЯС

Друзі, я всіх вас вітаю з Днем незалежності. Зараз у нас єдине бажання у всіх – це якомога скоріше перемогти у цій жорстокій війні. Хочу вам побажати миру, злагоди, між собою в першу чергу, а потім уже масштабніше, глобальніше, і незламної віри в те, що, все ж таки, сила і добро за нами.

Шовкопляс

ВАЛЕНТИНА ХАМАЙКО

Українці і українки! Цей рік для кожного з нас був напевно найважчим. Багато втрат, але є багато народжених життів. Є багато героїв у кожній родині. І де б ви зараз не були, навіть якщо доля вас розкидала, знайте, що ваші будівлі, оселі чекають вас тут. Разом ми дійсно сила, ми це показали усьому світу. Разом ми честь і правда, і ми йдемо до своєї перемоги. Я вірю в нашу країну. Ніколи її не залишу. Я вірю в нашу перемогу і вірю в майбутнє України. З Днем незалежності! Давайте пишатися кожен з нас тим, що ми українці!

Хамайко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День державного прапора України: вітання ведучих 1+1

КОСТЯНТИН ГРУБИЧ

Незалежність — це бути сильним, це бути завжди українцем. Я вітаю вас із Днем Незалежності! 

Грубич

ОЛЕКСАНДРА ЛОБОДА

Я хочу кожному побажати терпіння і сил. Про нас у світі говорять як про мужню і сильну націю. Ми такі і є! І це доведемо! Мріємо про Перемогу і наближаємо її!

Лобода

Новини по темі