Очікуйте серйозної розмови у грудні: астролог назвали три знаки зодіаку, у яких будуть складнощі

3 знаки зодіаку, яким не уникнути серйозної розмови у грудні 2023
Unsplash

Які знаки зодіаку зіштовхнуться із серйозними ситуаціями у грудні?

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку на грудень 2023 прогнозує серйозні розмови та труднощі трьом знакам зодіаку. Кому доведеться розв'язувати проблеми у грудні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, які стануть фінансово успішними в грудні 2023

Яка серйозна розмова буде в Овнів у грудні

2 грудня Меркурій входить у ваш 10 дім кар'єри, і пробуде там до 6 лютого. Тема робота буде вас хвилювати всі новорічні свята. Ви задумаєтеся над власними планами, можливо зміните їх. Повернетеся до старих клієнтів та замовлень. Перепідпишете контракт на роботу. Серйозної розмови з батьком чи з керівником не уникнути. Якщо вам раніше приходила якась пропозиція, то вона знову стане актуальною. 

Повний гороскоп на грудень для Овнів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Яка серйозна розмова буде у Близнюків у грудні

2 грудня Меркурій входить у ваш 8 дім фінансів, і пробуде там до 6 лютого. Переосмислите власні статки та стосунки. У партнера зміниться фінансова ситуація. Якась домовленість стане на паузу до січня. Можливо, доведеться щось переробити, і це стане очевидним після неприємної розмови. Повернетеся в колишні стосунки. На роботу завітає перевірка.

Повний гороскоп на грудень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням. 

Яка серйозна розмова буде у Стрільців у грудні

2 грудня Меркурій входить у ваш 2 дім джерел доходу, і пробуде там до 6 лютогоБудете вести перемовини. Змін у планах не уникнути. Зробите вартісну покупку або ж щось продасте. Якщо колекціонуєте, з частиною колекції доведеться попрощатися. Поставите нову ціну на власні послуги. Хтось з минулого знову зв'яжеться з вами і це матиме непередбачувані наслідки.

Повний гороскоп на грудень для Стрільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Незвичайні деруни з додаванням квашеної капусти – Рецепти "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі