Оголені груди і в’язана міні-сукня: Топ-3 ексцентричні образи Селін Діон

Найекстравагантніші образи 50-річної Селін Діон (ФОТО)
GettyImages

Найсміливіші експерименти зі стилем 50-річної співачки.

Поділитися:

Починаючи з минулого тижня, про Селін Діон, виконавицю легендарного саундтрека до фільму Титанік, говорять усі. Зірка дала шанувальникам та пресі відразу декілька приводів для пліток: з’явилась на світському заході в компанії молодого супутника, вразила надмірною худобою і неабияк здивувала вибором вбрання.

Але, здається, це був лише початок. Селін Діон продовжує модні експерименти та щодня демонструє яскраві образи.

Чи не найекстравагантнішою стала поява зірки в розкішному синьому комбінезоні з глибоким декольте. До нього Селін додала прозорий бандажний топ, капелюх з лакової шкіри, вузькі сонцезахисні окуляри та ботильйони. Вартість зухвалого комбінезона — 3400 доларів, а його дизайнер — Alexandre Vauthie.

Наступний образ співачки — вже стриманий, проте цікавий і вишуканий. Білу романтичну сукню з квітковим принтом Селін Діон поєднала із зеленим оксамитовим жакетом, окулярами бурштинового кольору і шкіряними чоботами. Неймовірно жіночна деталь образу — прозорі рукавички з намистинами.

Третій образ Селін Діон продемонструвала просто вчора. Зірка майже повністю повторила подіумне вбрання з показу Chanel: в’язана сукня, кашкет з камінням та перлами і туфлі з гострим носом. Родзинка, яку 50-річна виконавиця додала від себе — чорний шифоновий шалик. Його Селін зав’язала зверху кашкета.

Співачка дала доволі різкий коментар з приводу свого стилю та ваги журналістам британського видання The Sun:

«Мені подобається, як я виглядаю, і я не хочу це обговорювати. Не варто турбуватися. Не варто робити нескінченні знімки. Якщо вам теж подобається мій зовнішній вигляд, то я рада. Якщо ж ні — дайте мені спокій».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50-річна Селін Діон здивувала відвертим вбранням (фото)

Новини по темі