Олександр Попов зізнався, що мріяв стати футболістом

Олександр Попов мріяв бути футболістом

Актор та ведучий зіграв у футбольному турнірі разом з Міністром культури України.

Поділитися:

Днями в Києві відбувся третій благодійний зимовий турнір «Кубок театральної ліги», де відомі актори грали в футбол, щоб зібрати кошти для Будинку ветеранів сцени імені Наталії Ужвій.

Телеведучий Сніданку.Вихідний на 1+1, актор телесеріалів Олександр Попов, який з дитинства мріяв стати футболістом, з радістю взяв участь в зимовому турнірі «Кубок театральної ліги». На полі Сашко був нападником - атакуючим гравцем. Організаторами благодійного заходу є заслужена артистка України Олеся Жураковська, а також команда «Вільні актори», за яку грає Олександр Попов та команда театру ім. Саксаганського з Білої Церкви.

«Хлопці давно  разом грали в футбол. Якось я терміново ініціювала збір грошей для Будинку акторів-ветеранів, бо там була критична ситуація.  Колеги зреагували, як реагують справжні чоловіки і сказали: Ми будемо допомагати.  Відтак ми вирішили зробити благодійний турнір традицією. Ми відчуваємо, що нашим літнім колегам приємно, що ми поруч, їм, як і будь-якій людині, важливо знати, що про них піклуються. Під час турніру ми ставимо нашу чарівну скриньку для всіх, хто має бажання пожертвувати суму коштів. З дівчатками печемо пряники, які даруємо за внески. Зібрані гроші йдуть на найнеобхідніше для наших підопічних  - ліки, засоби гігієни», - розповіла Олеся Жураковська.

У турнірі на цей раз взяли участь шість  команд: з театру на Подолі, з театру ім. Лесі Українки, Молодого театру, театру Івана Франка, театру ім. Саксаганського та команда «Вільні актори».

Разом з Поповим у футбол грали: Олексій Тритенко («Крути 1918») Олександр Рудько («Не зарікайся»), Владислав Онищенко («За три дні до любові»), Віталій Буханцов, Костянтин Корецький («Ментовські війни. Київ»), Тарас Цимбалюк («Чорний ворон»), Володимир Заєць («Поганий хороший коп»), Олександр Печериця («Кріпосна»), Володимир Гладкий (Ментовські війни. Одеса).

Цікаво, що у футбол приїхав зіграти також і Міністр культури України, актор театру і кіно Євген Нищук. Міністр грав за команду театру Івана Франка. Олександр Попов на турнірі розповів, що в челенджі #моядитячамрія намалював себе гравцем Динамо-Київ:

«Я вболіваю за Динамо-Київ. І в дитинстві хотів грати за цю команду. Але став актором, і тепер поєдную цю професію зі своїм хобі – граю у футбол!

Мені вдалося самостійно організувати свою команду «Вільні актори».

Граємо регулярно – раз на один чи два тижні. Одного дня ми зателефонували до Олесі Жураковської і сказали, що своєю командою допоможемо організувати благодійний зимовий турнір «Кубок театральної ліги», і Олеся була щаслива».

За словами Олександра, він намагається часто ходити з друзями на футбольні матчі і дивитися, як грає його улюблена команда. З нетерпінням чекає 14-е березня, коли в Києві відбудеться матч Динамо - Челсі.

Переможцем Турніру стала команда театру ім. Саксаганського. За час турніру організаторам вдалося зібрати 13 593 ️ гривень, які бу дуть передані Дому ветеранів сцени ім. Наталі Ужвій. Організатори куплять те, що необхідно в першу чергу – це медикаменти та засоби гігієни.

Наступна вже всеукраїнська акція буде влітку і планується приїзд театрів з Вінниці, Львова, Миколаєва та інших міст.