Олексій Суханов розповів про особисте життя, думки про батьківство та новий сезон "Говорить вся країна"

Олексій Суханов: про особисте життя та новий сезон "Говорить вся країна"

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов поділився, чи готовий бути батьком.

Поділитися:

Стартував показ нового сезону суспільно-важливого ток-шоу Говорить вся країна, який виходить з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна".  Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. В інтерв'ю сайту 24 каналу ведучий програми Олексій Суханов поділився подробицями нового сезону та розповів про особисте життя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Олексій Суханов про віру в нашу перемогу: «Я впевнений, що Україна під Богом»

Про новий сезон "Говорить вся країна"

За словами Олексія, глядачі побачать у новому сезону вкрай важливі та повчальні історії, які трапляються з українцями.

"Ми повинні навчитись перетворювати проблеми на план дій. Я завжди кажу, що проти того, щоб називати нашу програму токшоу, це не просто токшоу, це не просто розмовне шоу — це щира, доросла розмова "по душам", тому що вкрай важливо подивитися на себе збоку, принаймні спробувати, аби дійсно побачити ситуацію об'єктивно, наскільки це взагалі можливо у нашому житті. Тож у цьому сезоні чекаємо нових, повчальних історій, які мають зробити нас щасливішими у нашому сьогоденні", — каже Олексій Суханов.

Він зазначив, що у новому сезоні "Говорить вся країни" розглядатимуться теми, які можуть навчити, показати українському суспільству, якими ми є, над чим потрібно працювати, аби стати дійсно європейськими, відповідальними людьми.

Олексій Суханов особисте життя

Про історії, які вразили найбільше

На думку ведучого, не можна виділяти якусь одну історію. Кожен герой, який приїжджає до студії "Говорить вся країна", приїжджає з найголовнішою проблемою у своєму житті.

"Я переймаюся кожною проблемою, і переймаюся тим, аби допомогти, спробувати достукатися, показати вихід, знайти цей вихід разом, принаймні, як я кажу, спробувати. Це вже залежить від людини, наскільки вона здатна прислухатися, чути й працювати над собою, аби все ж віднайти той вихід разом з нами. Якщо людина не здатна, то чим я вже можу допомогти, а якщо людина готова, то ми завжди поруч. От на цьому і базується команда "Говорить вся країна", — пояснив Олексій.

Про особисте життя

У лютому Олексій Суханов зізнався, що певний час перебуває в стосунках, але розкривати подробиці не став. Він вважає неправильним коментувати особисте життя публічно, адже воно стосується лише двох людей. На питання, чи готовий він стати батьком або усиновити дитину, ведучий відповів:

"Щодо ймовірного батьківства, це питання для мене дійсно стоїть, але чи впевнений я, що можу на сьогодні бути тим батьком, яким себе бачу в уяві? Я не знаю точної відповіді і це є певною перешкодою для мене. Але роблю все, щоб підтримувати тих діточок, які зараз потребують допомоги, уваги, тепла, турботи, і, зрештою, якихось навіть порад. Я не залишаюсь осторонь від цього. На мою думку, кожна людина може робити зі свого боку стільки, скільки вона може робити. Так само і я, намагаюся робити стільки, скільки можу. Роблю все, що від мене залежит".

Дивіться новий сезон "Говорить вся країна" з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Олексій Суханов про батьківство

Новини по темі