Олена Шоптенко показала свого 100-річного дідуся, якого не може наздогнати по сходах (фото)

Олена Шоптенко показала свого 100-річного дідуся (миле фото і захоплива історія)

Такі люди надихають!

Поділитися:

Нещодавно дідусю хореографа Танців з зірками Олени Шоптенко виповнилося 100 (!) років. Радісною звісткою вона поділилася у своєму Instagram.

Щоб привітати довгожителя з днем народження, Олена вирушила на Байкал і вперше розлучилася з маленьким сином на три дні.

«Сказати, що це було дивно, страшно і що я знайшла 10000 причин, щоб не їхати — нічого не сказати. Але ми дивом впоралися, за що дякую чоловікові, бабусі та няні. Я просто не могла пропустити таку подію в моїй родині», — поділилася танцівниця.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

«Мій дід — моя велика гордість. Ветеран війни, мудрець і справжній полковник. Я навіть уявити собі не можу, скільки всього він пережив і переніс, і дуже пишаюся тим, що в свої сто років він бадьорий, зберіг позитивний настрій, по-справжньому любить життя і кожен день проживає із задоволенням», — розповіла зірка танцю.

Зі слів Шоптенко, найбільше її захоплює дисципліна дідуся.

Кожен ранок він починає з зарядки, тупотить нагору сходами так, що я іноді наздогнати не можу, і усміхається так, що будь-які проблеми відходять на другий план.

Оскільки дідусь Шоптенко постійно прагне пізнавати щось нове, на ювілей отримав iPad. «Я із задоволенням два дні спостерігала, як він швидко розбирається з усіма новими функціями і водить пальцями по екрану з запалом тінейджера», — поділилася щаслива онука.

Ти наша гордість, наша опора. Ще раз із днем народження, дідусю, дякую, що нагадуєш, що наше життя дуже цікаве.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода мама Олена Шоптенко поділилася ранковим фото із сином

Та й із самої Шоптенко можна брати приклад. Дізнавайтесь її зіркову історію життя у відео:

Новини по темі