Осадча підкреслила стрункі ніжки трендовими велосипедками

Катя Осадча підкреслила стрункі ніжки трендовими велосипедками (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: @kosadcha

«Тренд за призначенням».

Поділитися:

Модна ведуча Катя Осадча знає, як привернути увагу навіть повсякденним образом. Так, нещодавно вона продемонструвала комфортний лук у стилі casual і підкорила мережу природністю.

Нове відрядження – новий стильний образ від Каті! Цього разу зірка постала перед підписниками в ультрамодних велосипедках, що підкреслили її довгі стрункі ніжки. Осадча доповнила їх білою футболкою із закликом «Мечтай» та універсальними білими кедами.

Тренд за призначенням. Велосипедки – для велосипеда, – підписала фото ведуча.

Сонячні світлини Катя зробила в латвійській Юрмалі – саме там відбувся музичний фестиваль Лайми Вайкуле «Рандеву». Хоча ведуча знову опинилася на морському узбережжі, цього разу скупатися вона не ризикнула:

Море холодне й мілке. З моїм зростом шансу знайти глибину немає, тому – велосипедний пробіг Юрмалою, – пожартувала знаменитість.

Фото: @kosadcha

Нагадаємо, що ще тиждень тому Катя Осадча залюбки купалася в холодному Чорному морі в Одесі – і засвітила підтягнуту фігуру в купальнику.

До речі, нещодавно ведуча взяла ексклюзивне інтерв’ю у переможниці «Євробачення-2018», запальної Netta. Як зірки провели час у Києві разом – дивись у відео:

Більше стильного натхнення – за посиланнями:

1. Мамо, досить: Син Осадчої не дає їй фотографуватися

2. Катя Осадча показала ефектний образ для дощового літа (фото)

3. Катя Осадча перевтілилася в лісову мавку до свята Купала (фото)

4. Катя Осадча в сонячній сукні стала окрасою Венеції (фото)

5. Битва образів: Катя Осадча вдягнула сукню, як у Кейт Міддлтон

Новини по темі