“Слід очікувати надзвичайно чутливі історії зірок”, — Катерина Осадча про проєкт “Song of my life”

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Відверте інтерв'ю Катерини Осадчоі про проєкт Song of my life

Ведуча спешл-епізоду про глибину проєкту “Song of my life”, зйомки у Фінляндії, та як фіни підтримують Україну.

Поділитися:

27 листопада о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться грандіозна премʼєра спешл-епізоду проєкту “Song of my life”, розробленого 1+1 media, FILM.UA Group та фінським продакшеном Yellow Film & TV. Це популярне форматне шоу стало справжнім суперхітом фінського суспільного мовника YLE, збираючи частку перегляду в понад 40%. Так, вперше в історії проєкту творці шоу запропонували зробити спешл-епізод, присвячений Україні, у колаборації з найбільшим українським медіахолдингом і продакшном. 

За правилами формату, чотири знаменитості розповідатимуть про пісню свого життя, яка має для них особливе значення. Зі свого боку, виконавці співатимуть ці пісні наживо, а гості, почувши той чи інший трек, муситимуть відгадати, яка пісня належить конкретному зірковому учаснику. Особливістю шоу є те, що ніхто з глядачів, навіть ведуча, наперед не знатимуть про вибір зірок. Переможе той, хто здогадається про пісні, обрані зірками, найбільше разів.

Серед зірок, які беруть участь у шоу, — співачка DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех. Ведучою українського епізоду стала Катерина Осадча, а виконуватимуть пісні зірок популярні артисти KOLA та LAUD. Також під час епізоду лунатимуть пісні у виконанні фінських артистів Diandra Flores, Arja Saijonmaa, Kasmir, Irina, Jore Marjaranta, JP Leppäluoto.

Говоримо з Катериною Осадчою, ведучою спешл-епізоду, а також "Голосу країни" на телеканалі ТЕТ, про глибину проєкту “Song of my life”, зйомки у Фінляндії, та як фіни підтримують Україну.

катерина осадча

Дивіться “Song of my life” вже цієї осені на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію – транслює Національний марафон «Єдині новини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона не сказала нічого конкретного": Катерина Осадча в ексклюзивному інтерв’ю ЖВЛ на ТЕТ розповіла про спілкування з відомою одеситкою, яка проживає у москві

Поділіться враженнями від знімань шоу “Song of my life”: як вас зустріла фінська команда, що вони говорять про війну в Україні та як проходив знімальний день? 

Фінська команда зустріла нас дуже гостинно. Загалом всі, з ким ми перетиналися, висловлювали неймовірну підтримку Україні, адже дуже добре пам’ятають свою боротьбу з росією — російсько-фінську війну. Вони нас порівнюють із собою. Тоді вони вели мужню боротьбу. Маленька країна з населенням у 5 мільйонів протистояла величезній імперії. 

І зараз ми, українці, так само сміливо виборюємо свою Незалежність. Внутрішню жагу до боротьби за своє, яка властива фінам, вони називають “sisu” і ось це напевно те, що ми називаємо сміливістю. Для них надзвичайно важливо та природно підтримувати нашу країну. Вони не втомилися від війни в Україні за ці вже понад 8 місяців, адже у нас спільний сусід, який напав нас і може напасти на них будь-якої миті.

Те, що вони вирішили присвятити цілий епізод найпопулярнішого шоу Фінляндії Україні, крім того, зробити його саме українською мовою з українськими гостями, є величезною честю для нас. А те, як вони нас прийняли, як підтримували наші ідеї та як вкладалися у цей епізод — ще більше надихнуло нас на те, що ми зовсім скоро Переможемо. 

катерина осадча

Чого очікувати глядачам у спеціальному епізоді, присвяченому Україні, крім безпосередньої участі українських зірок?

По-перше, українських пісень. Вважаю, що формат шоу надзвичайно підходить Україні. У нас дуже музична, співоча нація і у кожного з нас є пісня, яка асоціюється з певним важливим періодом у нашому житті. Шоу «Song of my life» саме про це. Про знакові пісні, що стали саундтреками важливих моментів. Кожен з нас пережив дуже багато емоційних моментів — радісних і гірких. Важливо бачити, що ми всі однаково переживаємо, любимо, ненавидимо, боремося.

По-друге, слід очікувати на надзвичайно чутливі історії зірок. Їхні відверті сповіді частково повернули мене до моєї роботи, якою я займалась протягом 17 років, бувши ведучою «Світського життя» на телеканалі 1+1. 

Під час знімань у залі були присутні українські переселенці, які через війну рф були змушені залишити свої домівки, які настрої панували на майданчику? 
Присутність у нашій залі українських глядачів створила надзвичайну атмосферу. Вони плакали і сміялися разом з нами. Потім з усіма фотографувалися та обіймалися, ділилися емоціями і казали про те, що чекають на повернення додому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Знайти своїх” на 1+1: Катерина Осадча розповіла про утримання полонених в Оленівський колонії

Чи відрізняється підхід до створення форматних шоу у Фінляндії? Якщо так — у чому проявляються ці відмінності?

Насправді у нас багато спільного, але присутня відмінність у темпераменті. Те, що для фінів не притаманно — притаманно для нас. Ми більш емоційні. Якщо хочемо плакати, сміятись, обійматись, танцювати — робимо це. 

катерина осадча

Щодо підходів у створенні проєктів, то шоу, яке виходить у записі, все одно створюється в режимі прямого ефіру. Ми вже ж таки любимо записати більше, щоби потім було з чого вибрати. 

Як гадаєте, чи знайшов би проєкт “Song of my life” відгук серед українського глядача? Якщо так — за що слід полюбити цей формат? 

Цінно, що фінський глядач у прайм-тайм на найпопулярнішому шоу побачить цілий епізод, присвячений Україні. До того ж українською мовою. Про що ми говорили?! Звичайно, що ми говорили про війну, про ті злочини, які чинить росія на нашій території. 

Важливо, аби люди памʼятали про це, а військова підтримка не закінчувалася, аби Україна й надалі не зникала з контексту життя європейських країн. 

катерина осадча
 

Новини по темі