Повня 13 липня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Повня 13 липня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
Unsplash/Gautam Ramuvel

Що чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 13 липня?

Поділитися:

13 липня місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повні усім знакам зодіаку, розповідає відома астролог. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню від відомої астрологині Анжели Перл.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 13 липня

Гороскоп на Повню для Овна 

З 13 липня певна ясність проступить у секторі кар’єри, досягнень, статусу та публічності. 

Гороскоп на Повню для Тільця

13 липня повний Місяць буде у вашому 9-му домі: буде успішним все, що пов'язано із закордоном, рекламою, з'явиться можливість вийти на світовий ринок. Ймовірне знайомство з іноземцем. 

Гороскоп на Повню для Близнюків

Повний місяць 13 липня принесе Близнюкам зміни у фінансовій сфері. Ви можете отримати гроші однією великою сумою. Також можуть бути якісь зміни із кредитними картками, іпотекою, отриманням державних грошей.

Гороскоп на Повню для Рака

13 липня Повня в 7 домі співробітництва, кохання. Вас чекає кульмінація та ясність щодо певних процесів та людей: складете остаточну думку про людину, приймете рішення щодо інших людей, організацій, завершення справ, в тому числі і справ з ворогами, звільнення. 

Гороскоп на Повню для Лева 

13 липня Повня у 6 Домі — прояснення чогось або завершення, кульмінація (пов'язана з щоденною рутиною, наприклад, з роботою). Можуть виникнути якісь проблеми (щось зламалося), але вони вирішаться протягом 2-х тижнів. По цій Повні добре сідати на дієту, кинути шкідливі звички. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: детальний прогноз по днях від популярної астрологині

Гороскоп на Повню для Діви

13 липня – повня в 5-му домі гороскопа. Це дім насолод, радощів, дітей. Можлива вагітність, дорослі діти можуть чимось порадувати. Може хтось запросити на побачення, освідчитися у коханні. Таємний зв'язок може стати явним для всіх. 

Гороскоп на Повню для Терезів

13 липня Повня — кульмінація, внесення ясності, новина, у 4 Домі (нерухомість, місце проживання, сім'я, мама). Добре для купівлі/продажу, переїзду. Новини про батьків або змін складу родини. 

Гороскоп на Повню для Скорпіона 

13 липня Повня у 3 Домі (спілкування, контакти) - можливе отримання відповіді за документами, новина про родичів або сусідів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Гороскоп на Повню для Стрільця

13 липня повний місяць у вашому 2-му домі. Воно правдиво висвітить, що у вас відбувається у сфері грошей. 

Гороскоп на Повню для Козерога

13 липня повний місяць у знаку Козерога, в 1-му домі гороскопа. Можлива зміна стилю, зачіски буде успішною самопрезентація. Можна буде успішно заявити про себе, ви будете у центрі уваги. Буде кульмінація питання, пов'язаного із особистими стосунками. 

Гороскоп на Повню для Водолія

13 липня Повний місяць у вашому 12 домі: він для вас про завершення та звільнення від чогось. Липень дуже добрий місяць для завершення справ. Ви розбиратиметеся з чимось із минулого, наводитимете порядок і комусь роздаватимете речі. 12 дім також дім ізоляції: ви можете вирішити працювати з дому або вам захочеться побути на самоті. 

Гороскоп на Повню для Риб

13 липня Повний місяць у вашому 11 домі. Ця Повня виявить якусь тему, пов'язану з якимсь колективом або з якоюсь організацією. Це буде щось дуже емоційне і де збирається багато людей: концерт, футбол… Хтось із ваших близьких друзів поїде далеко, і ви не зможете спілкуватись так часто, як раніше. 11 дім відповідає за інтернет та соцмережі: ви можете почати працювати онлайн та вивчати нові для себе майданчики

Новини по темі