Партнери 1+1 media "Єдині" запускають 17-й безоплатний курс з вивчення української мови

Плюсуй українську: стартує 17-й безоплатний курс з вивчення української мови

Не впустіть можливість взяти участь у вивченні української мови!

Поділитися:

Всеукраїнський Рух  «Єдині», що є партнером групи 1+1 media в межах проєкту «Плюсуй українську», запускає 17-й мовний онлайн-курс, аби кожен українець мав можливість деокупувати мову власного спілкування.

Наразі триває реєстрація на місячне навчання за цим посиланням, під час якого на учасників очікуватимуть щоденні завдання та навчальні матеріали, вебінари та онлайн-лекції, аудіоматеріали для кращого засвоєння знань, а також розмовні клуби із залученням спікерів від 1+1 media. 

 Курс стартуватиме вже у понеділок, 4 вересня. Тривалість — 28 днів. Участь абсолютно безоплатна, а приєднатися до курсу може кожен охочий із будь-якої точки світу. До слова, підтримкою «Єдині» у переході на українську вже скористалися близько 100 тисяч людей, які успішно подолали і мовний, і психологічний бар’єри! 

Детальніша інформація про набір та амбасадора вересневого курсу розміщена за цим посиланням: https://yedyni.org/.

Окрім цього, команда Всеукраїнського Руху проводить безоплатні розмовні клуби на деокупованих і прифронтових територіях, які  нині працюють у 28 містах України, а також за кордоном — у Любліні, Варшаві,  Роттердамі, Вільнюсі, Гельсінкі, Празі та на Кіпрі, запускаються в Шотландії, Італії та інших країнах.

Новини по темі