Планетарна війна 5-6 квітня: чому астрологи називають ці дні небезпечними

Коли наступна ескалація: астрологи попереджають про небезпечну планетарну війну та що чекати знакам зодіаку
Pixabay/Angeleses

Астрологи попереджають: попереду небезпечні дні. Чого чекати знакам зодіаку?

Поділитися:

Астрологи в один голос попереджають: найближчими днями, а саме — 5 та 6 квітня, варто чекати на чергову ескалацію, після якої події почнуть змінюватись на більш позитивні. Так, відома астрологиня Анжела Перл неодноразово говорила у своїх відео про те, що варто бути дуже обережним 5-6 квітня. Це стосується абсолютно усіх знаків зодіаку, про що було сказано у її прогнозах на квітень 2022. Такої самої думки і ведичний астролог Ігор Нехаєв, який у відеоролику на своєму каналі на YouTube також радить бути особливо обережними саме 5-6 квітня 2022 року. 

Коли планетарна війна у квітні 2022

Найближча планетарна війна відбудеться 5-6 квітня. З'єднуються Марс і Сатурн. Марс — це планета війни, тому очікується чергова ескалація, черговий спалах бойових дій. Точне з'єднання планет відбудеться 5-6 квітня, але коли планети з'єднуються, їхня дія відчутна за деякий час до і після цих дат. Сатурн, планета поневірянь та важких подій продовжує у гороскопі України по Місцю. Це поєднання Сатурна, пов'язане з війною, триватиме до 26 квітня. Увесь квітень буде з боями, але водночас, він вже буде переломним. 

Варто зазначити, що астрологи передбачають завершення війни та настання миру вже найближчим часом. Однак, точних дат не називає ніхто. Перемога ж, як з упевненістю зауважують астрологи, однозначно за Україно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Гороскоп на квітень 2022: особливо небезпечні дні для кожного знаку зодіака

Овен: Складний день – 5 квітня, можливі конфлікти, травми. 

Тілець: Астрологи передбачають активний квітень, проте можливі негаразди.

Близнюки: 5 квітня – день труднощів та травм, складнощі з перездом та квитки. Астролог радить перенести важливі справи з періоду 3-7 квітня. 6 квітня – просування в кар'єрі, похвала та заохочення.

Рак: 5 квітня – день напруги, перешкод. За декілька днів ДО та Пісня будьте обережні. 6 квітня – успіх у всіх питаннях з міжнародного спектру, судових рішеннях. 

Лев: 5 квітня – складний травматичний день для Левів, що народилися з 12 серпня по 18 серпня. 6 квітня – хороший день для фінансів, можливий прибуток. 

Діва:  5 квітня – травматичний конфліктний день, можливі проблеми зі здоров’ям до 7 квітня, а також побутові проблеми. 6-12 квітня – період сприятливий для нових стосунків, шлюбу та вагітності.

Терези: 2-7 квітня – напружена ситуація з дітьми, неможливість поїхати у відпустку, негаразди у творчості або напруга у любовних стосунках, можливі несподіване викриття таємниці. З 6 квітня в бізнесі очікується домовленість та прибуток. 9-12 квітня буде більше роботи, можливі туманні обіцянки. 

Скорпіон: 5 квітня – можливі побутові травми, конфлікт з мамою, а також проблеми з нерухомістю і бажання поїхати, яке буде неможливо реалізувати. Це все триватиме перший тиждень місяця і особливо це відчують народжені 14-16 листопада. Після 6 квітня очікуйте грошові надходження, радісні новини про дітей, час романтики та творчості. 

Стрілець: 5 квітня – обмежити поїздки та оформлення документів. Можливий негатив у стосунках з родичами. 6 квітня – сприятливі всі покупки для дому.

Козеріг: 5 квітня – загрозливий день для здоров’я. 6 квітня – фінансова допомога або подарок. Приємні знайомства. Зустріч з родичами по жіночій лінії.

Водолій:  2-8 квітня – конфліктні ситуації в стосунках, травмонебезпечні дні, бережіть голову. Особливо стосується Водоліїв народжених 9-15 лютого. Перший тиждень вдасться всі спірні ситуації злагодити. 

Риби: 5 квітня – конфліктні ситуації, з 2 по 8 квітня напружені дні. Не тримайтеся за те, що відходить. Відмовтеся від непотрібного. Ви пройдете ці випробування, з перешкодами, але вдасться. Можливе хірургічне втручання. 6 квітня – позитивний період, радісні новини.

Новини по темі