Помста Лободі? Соліст Rammstein з екс-дружиною Потапа (фото)

Екс-дружині Потапа приписують роман з коханим Лободи | Новини шоу-бізнесу | 1+1
@gorovaya_irina

Назріває новий скандал.

Поділитися:

Остання світлина в Instagram Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, підірвала мережу. На музичному фестивалі «Жара» в Баку продюсерка зустрілась із Тіллем Ліндеманном, солістом гурту Rammstein. На спільному фото вона ніжно притулилася до співака, збираючись поцілувати. 

Закохалася у Тілля Ліндемана, — написала Горова.  

Уважні користувачі пригадали, що схожа картина вже трапляла їм у очі. Два роки тому на цьому ж фестивалі аналогічний кадр із Тіллем зробила співачка Світлана Лобода. Після зустрічі на «Жарі» у мережі заговорили про ймовірний роман між Ліндеманном і Лободою, а неочікувана вагітність артистки тільки долила оливи до вогню. 

@lobodaofficial

Кохання приходить неочікувано, коли на нього зовсім не чекаєш, — залишила підпис українська співачка. 

І хоча Світлана досі ігнорує питання щодо батьківства молодшої доньки, фани впевнені — дитина народилася від соліста Rammstein. Ім’я дівчинки також видається дуже символічним: Лобода назвала доньку Тільда. 

Тож недивно, що під знімком Горової з Тіллем підписники залишили чимало іронічних коментарів: «фото заряджене на вагітність», «обережно, Лобода народила, а ви наступна», «можна завагітніти лише від самого його погляду», «за сім місяців з’явиться новий кліп із вагітними жінками».

Ірина Горова вирішила не вплутуватися у суперечку під своєю останньою публікацією, але все ж написала: «Обожнюю коментарі!».  

Інші користувачі припустили, що говорити про завершення стосунків між Ліндеманном і Лободою зарано. Ймовірно, Тілль просто приревнував Світлану до хореографа Костянтина Гордієнко, з яким вона на початку липня так само ніжно обіймалася на відео у своєму Instagram. Тим паче, невдовзі після палких сторіз Ліндеманн приїхав до Києва — на думку багатьох, аби з’ясувати з Лободою стосунки. 

Чи справді після необачних кадрів між Тіллем і Світланою пробіг чорний кіт — невідомо. Втім, не треба забувати, що на весілля Потапа його нинішня колега і колишня дружина Ірина Горова прийшла зі своїм новим бойфрендом, тож навряд чи варто підозрювати її в романі з фронтменом Rammstein. 

Крім того, Потап вже давно товаришує з Тіллем. Швидше за все, гарні дружні стосунки Ліндеманн підтримує і з продюсеркою MOZGI Entertainment — Іриною Горовою. 

Нагадаємо, що у травні мережа обговорювала білу сукню, в якій екс-дружина Потапа з'явилась на його весіллі з Каменських. Більше про те, яким було святкування: 

Також читай інші новини: 

1. Потап засвітився разом із екс-дружиною на гучній вечірці біля басейну (фотофакт)

2. Ірина Горова зачарувала трендовою сукнею в білизняному стилі

3. Потап та його екс-дружина знялись у спільній фотосесії

Новини по темі