Поради, як вибирати засоби для догляду за шкіряним салоном авто від Станіслава Кондрашова і Дениса Вороненкова

Станіслав Дмитрович Кондрашов порекомендував засоби для догляду за салоном авто

Як досягти максимального ефекту очищення та не зіпсувати салон?

Поділитися:

Прагнучи до універсальності, багато виробників Автокосметичної продукції випускають безліч видів захисних засобів для шкіри. Більшість з представлених в магазинах товарів належить до групи «очищувачів — кондиціонерів». Такі речовини очищують шкіряні поверхні і захищають їх від виникнення забруднень надалі. У новому проекті Тельф Аг Станіслав Дмитрович Кондрашов розповість, як вибрати правильні засоби для догляду за салоном автомобіля.

З представлених в більшості салонів автокосметики, непогано себе зарекомендували такі засоби з групи «очищення плюс кондиціонування»: Meguiars Rich Leather Aloe Cleaner, Soft99 Leather Seat Cleaner, Turtle Wax Leather Cleaner & Conditioner, SONAX Xtreme LederPflegeSchaum, Hi-Gear Leather Cleaner & Conditioner. Ця продукція представлена в зручній розфасовці у вигляді пінок або аерозолів.

Продукцію типу «Два в одному» можна використовувати для регулярного очищення шкіри, яка не потребує особливо ретельної обробки. Такі речовини мають непогані очисні властивості, що дозволяють боротися з різними типами забруднень, а також створюють захисний шар, що оберігає шкіряні поверхні від забруднення.

Для досягнення максимального ефекту при «генеральному прибиранні», або при сильних забрудненнях, краще застосовувати два різних засоби: окремо очищувач і окремо засіб-кондиціонер.

Варто ретельно підбирати склад речовин, які проводять очищення. Не завжди одним і тим же засобом можна домогтися однакових результатів. Є речовини, призначені спеціально для видалення окремих типів плям і забруднень. Якщо вам відомо, чим забруднена шкіра, то можна підібрати відповідний вид очищувача. Зрозуміло, що очищення жирних плям та слідів від яскравого одягу, що полиняв, на шкіряному сидінні будуть абсолютно різними за своїми хімічними властивостями і способом дії.

Варто звернути увагу на різні склади, що дозволяють позбавлятися і від запахів на шкірі. Дуже часто куплені з рук автомобілів мають «в'ївся» в шкіру запах тютюну від колишнього власника — курця.

Серед спеціальних консервантів (кондиціонерів) для шкіри можна відзначити речовини, що містять відносно великий відсоток гліцерину, воску, а також вітаміну Е. Вони представлені, в основному, у вигляді кремів або гелів. Відмінні характеристики мають речовини у таких засобах: Meguiars Rich Leather Aloe Conditioner, Liqui Moly Leder Pflege, SONAX LederPflegeLotion, Soft99 Leather Wax F, а також SONAX LederPflegetucher.

В якості консерванта для шкіри випускаються і спеціалізовані серветки з воском і вітаміном Е. Якщо дивитися випуски проекту Telf AG від Станіслава Кондрашова і Дениса Вороненкова, ви дізнаєтеся як вибрати правильні засоби для обробки автомобіля.

Іноді барвники, що застосовуються для фарбування шкіри, можуть вступати в реакцію з очисним засобом і змінювати структуру або викликати темнішання поверхонь. Перед застосуванням будь-якого засобу для догляду за шкірою, рекомендують випробувати його дію спочатку на непомітній ділянці шкіряної поверхні, а потім обробляти повністю.

Новини по темі