Повня 9 жовтня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Повня 9 жовтня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
unsplash.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 9 жовтня?

Поділитися:

9 жовтня настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на жовтень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 9 жовтня

Гороскоп на Повню для Овна 

9 жовтня Повня в знаку Овна в 1 будинку гороскопа. Цього дня ви побачите себе як у дзеркалі та зрозумієте, що потрібно змінити. Це гарний день для того, щоб справді заявити про себе та показати себе. Місяць з'єднається з малою планетою, астероїдом, який називається Хірон і означає двійку або пару чогось. 

Гороскоп на Повню для Тільця

9 жовтня Повний місяць у 12 будинку гороскопу. Може висвітлитись таємниця, щось приховане. Може бути переїзд чи імміграція. Можливо, вам потрібно буде провести час в ізоляції. У вас може бути сильна завантаженість. Може щось піти з вашого життя, звільнення. 

Гороскоп на Повню для Близнюків

9 жовтня Повня в 11 будинку, будинку друзів. Вас можуть запросити у гості, ви можете піти на семінар, конференцію, або навіть працювати у команді.

Гороскоп на Повню для Рака

9 жовтня - Повний місяць у 10 будинку. Потрібно складатиме якийсь іспит, заявляти про себе. перевірка на роботі,  навчанні. Новина про підвищення, зміну статусу, керівництва. Весілля чи розлучення, переїзд, зміна роботи. Вам необхідно буде зрозуміти свою мету, зміст своєї діяльності, свої цінності.

Гороскоп на Повню для Лева 

9 жовтня – Повний місяць в 9 будинку закордону - можлива поїздка за кордон або зв'язок з кимось з іншої країни. Робота, що з іншими країнами. Також може символізувати закінчення якоїсь роботи, контракту. З'явиться ясність із юридичними справами (віза, громадянство, суд). З'явиться ясність із вашою освітою, щось зміниться у цій сфері. Можливо з'явиться новина щодо онуків. Сприятливий період реклами. 11 жовтня - Меркурій у 3 будинку спілкування - більше спілкування, поїздок, постійно на зв'язку. Новини щодо родичів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на жовтень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Гороскоп на Повню для Діви

9 жовтня - Повний місяць у 8 будинку. Висвітляться питання, пов'язані з кредитами, спадщиною, податками. аліменти. державну допомогу. висвітляться проблеми з фінансами у вашого чоловіка(и). розлучитися з бізнес-партнером. фінансові новини Кризова ситуація, на яку можуть знадобитися гроші.

Гороскоп на Повню для Терезів

 9 жовтня Повний місяць в 7 будинку: шлюб, відносини, знайомство, ясність у відносинах розрив або продовження, угода, купівля продаж.

Гороскоп на Повню для Скорпіона 

 9 жовтня - повний місяць у 6 будинку (обов'язки, режим, робота, здоров'я, вихованці) - зміниться робота, керівництво, висвітитися проблема в якійсь із цих сфер. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2022 для всіх знаків зодіаку: чиє життя кардинально зміниться в середині осені

Гороскоп на Повню для Стрільця

9 жовтня - Повний місяць. У будинку дітей. Новина щодо дітей. Може з'явитись дитина. 5-й будинок - будинок кохання та романів. Повня може дізнатися справжній вигляд партнера. Також це будинок власної справи. Можливе ухвалення рішень про справу, якою ми горимо. Рішення про відпочинок. 

Гороскоп на Повню для Козерога

9 жовтня Повний місяць у 4 будинку, зміни у членів сім'ї, батьків, якесь завершення - місце проживання, зміни з батьками, завершення чогось, повернення додому, прийняття рішення чи гості.

Гороскоп на Повню для Водолія

9 жовтня Повний місяць у 3 будинку. Спілкування, знайомство, навчання, якийсь важливий контакт, купівля якоїсь техніки, документи.

Гороскоп на Повню для Риб

9 жовтня Повний місяць у 2 будинку грошей, проясниться ситуація з грошима: серйозно купівля-продаж, інвестиції, вкладення в себе. 

Новини по темі