Детальний гороскоп на жовтень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Детальний гороскоп на жовтень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл
freepik.com

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на жовтень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць. Любителі зіркових передбачень завжди чекають гороскоп від Анжели Перл, тому що він дуже деталізований та супроводжується астрономічними поясненнями щодо розташування небесних тіл. Особливої популяності гороскоп від Анжели Перл набув під час війни, коли астрологиня дала зірковий прогноз щодо повномасштабної війни, яку 24 лютого розпочала росія на території України. Передбачення Анжели Перл стало для багатьох певною моральною точкою опори, коли кожна наступна хвилина лякала непередбачуваністю. В інтерв'ю ведучій Наталії Мосейчук Анжела Перл також детально спрогнозувало розвиток подій в Україні на найближчі роки. 

Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на жовтень, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на жовтень 2022 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок цього місяця.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА ЖОВТЕНЬ ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на жовтень 2022: Овен

2 жовтня Меркурій зайде до 6-го будинку гороскопа біля Овнів. Почнуть вирішуватись проблеми, завершаться процеси, якими займалися останнім часом, відновиться робота, яка була на паузі. З 8 жовтня Плутон буде у 10-му будинку. Плутон – планета величезної енергії трансформації, яка з 29 квітня була ретроградною – розгортається у прямий рух. Особливо це відчують Овни, які народилися з 16 по 18 квітня. 9 жовтня Повня в знаку Овна в 1 будинку гороскопа. Цього дня ви побачите себе як у дзеркалі та зрозумієте, що потрібно змінити. Це гарний день для того, щоб справді заявити про себе та показати себе. Місяць з'єднається з малою планетою, астероїдом, який називається Хірон і означає двійку або пару чогось. 11 жовтня Меркурій зайде до 7-го будинку гороскопу, можуть розпочатися переговори, відбудеться купівля, продаж, обмін, відбудеться знайомство, з'явиться новий клієнт. З 23 жовтня Сатурн в 11-му будинку розпочнуться зрушення у процесах, що стосуються кар'єри, які гальмувалися з початку червня. Перешкоди, що заважали, зникнуть. З 24 жовтня Венера входить до вашого 8-го будинку і на Овнів чекає прибуток, інвестиції, допомога від держави, хороша фінансова новина. З 25 жовтня до 8 листопада триватиме коридор затемнень. Сонячне затемнення може скріпити ваші стосунки дуже сильно та надовго. Але водночас є ризик виникнення непередбачених та кризових ситуацій, коли терміново знадобляться гроші. 29-го жовтня Юпітер входить до 12-го будинку. 30 жовтня Марс увійде до третього будинку гороскопу.

Гороскоп на жовтень 2022: Тілець

2 жовтня Меркурій розгортається у прямий рух у 5 будинку гороскопу, в будинку кохання. Ви можете нарешті возз'єднатися з коханим чи познайомитись. 8 жовтня Плутон розгорнеться у прямий рух у 9 будинку закордону. Ретроградність давала паузу з усіма справами цієї галузі. Буде прогрес та розвиток ситуації, справи вирішуватимуться. 9 жовтня Повний місяць у 12 будинку гороскопу. Може висвітлитись таємниця, щось приховане. Може бути переїзд чи імміграція. Можливо, вам потрібно буде провести час в ізоляції. У вас може бути сильна завантаженість. Може щось піти з вашого життя, звільнення. 11 жовтня Меркурій увійде до 6-го будинку гороскопу. Ви щось ремонтуватимете, вирішуватимете питання. Це щоденна рутина та домашні тварини. 23 жовтня Сатурн, який раніше був ретроградним, розгорнеться вперед у 10 будинку: цілей і досягнень. У вас з'являться нові ціни та покроковий план. Ви можете стати батьками. 24 жовтня Сонце та Венера входять у ваш 7-й будинок відносин. Може бути знайомство, зустріч, заручини, шлюб. Може бути примирення або укладення угоди, партнерства. 25 жовтня Сонячне затемнення у Скорпіоні у 7-му будинку шлюбу, партнерства та стосунків. Починається коридор затемнень. Хтось одружується, це буде надовго. Потрібно бути впевненим на 100%, бо це буде важко розірвати. Також це можуть бути несподівані події, зміна статусу: як заручини та вінчання, так і розрив чи розлучення. Відчують найсильніше народжені 23 та 26 квітня. 29 жовтня Юпітер повертається до 11-го будинку до 21 жовтня. Вам дається шанс зробити щось із другої спроби: на роботі, в інтернеті, із друзями. Можливий перегляд цілей на майбутнє, змінити плани. 30 жовтня Марс, який знаходиться у 2-му будинку грошей, зупиняється та розвертається. Питання стають на паузу або можлива відпустка. Активність знижується на 2,5 місяці.

Гороскоп на жовтень 2022: Близнюки

2 жовтня Меркурій розвертається у прямий рух у 4 будинку. Все, що пов'язане з нерухомістю та місцем проживання. Усі ці справи у вас вийдуть. 8 жовтня Плутон розгортається у прямий рух у 8 будинку, будинку фінансів. У вас можливі зміни у житті, трансформація. Ви отримаєте фінанси від когось. 9 жовтня Повня в 11 будинку, будинку друзів. Вас можуть запросити у гості, ви можете піти на семінар, конференцію, або навіть працювати у команді.
11 жовтня Меркурій буде у вашому 5 будинку кохання. Може бути новина від коханого. Це ще й про любов до себе. Можливо новина про ваших дітей.
Сатурн 23 жовтня розгортається у прямий рух у 9 будинку. Будинок подорожі та закордон. Перешкоди підуть, і ви зможете поїхати, куди хочете. У вас будуть можливості вступити до університету. Сонце та Венера з'єднаються 24 жовтня у вашому 6 будинку. Саме у 6 будинку 25 жовтня відбудеться сонячне затемнення. Це говорить про нову роботу, новий проект та нові правила. Ретроградний Юпітер у 10-му будинку кар'єри буде з 20 жовтня по 21 грудня. Будинок цілей та досягнень, і
Ви можете отримати другий шанс. Ситуації з минулого можуть повторитись. Може змінитися статус. Марс 30 жовтня розгортається у вашому 1 будинку гороскопу. Він там пробуде до березня 2023 року. Марс буде ретроградним, він заземлить ваші бажання та енергію. Ви переглядатимете свої наміри, чого ви хочете. Можлива зміна статусу, зовнішнього вигляду та навіть імені.

Гороскоп на жовтень 2022: Рак

2 жовтня – Меркурій у прямому русі, закінчується ретроградність, у 3 будинку. Спілкування, довгоочікувана зустріч, дзвінок, повідомлення. Спільні плани з родичами,новини щодо них, купівля транспорту, техніки. навчання, екзамени. одержання документів, паперів. 8 жовтня – Плутон у 7 будинку: партнерство, відносини. Якщо щось із квітня, травня загальмувалося у відносинах, партнерстві, то тепер ситуація активно розвиватиметься, ¦довгоочікувана зустріч, шлюб, весілля, примирення, зміна в житті чоловіка(и). Прояснення питань у бізнесі, вирішення судових справ вирішиться, що затяглося вже давно. Сильніше за інших відчують Плутон ті, у кого день народження 18-20 липня або у кого загальмувалась ситуація з квітня, травня. 9 жовтня - Повний місяць у 10 будинку. Потрібно складатиме якийсь іспит, заявляти про себе. перевірка на роботі,  навчанні. Новина про підвищення, зміну статусу, керівництва. Весілля чи розлучення, переїзд, зміна роботи. Вам необхідно буде зрозуміти свою мету, зміст своєї діяльності, свої цінності. 11 жовтня – Меркурій у 4 будинку. Питання про нерухомість, документи з нерухомості. Новина, пов'язана з кимось із членів сім'ї, покупка для дому, поїздка. 23 жовтня – Сатурн у прямому русі у 8 будинку. Можливість заробляти гроші, доход, фінансова допомога. Якщо щось зупинилося з червня, то з 23 жовтня це зрушить з місця. Можливе одержання спадщини. 24 жовтня - Сонце та Венера у 5 будинку. Кохання увійде у ваше життя та подірить приємні відчуття, задоволення, компліменти, подарунки. На вас чекає хороша новина, що стосується дітей. Виявіть себе, знайдете улюблену справу, щось приноситиме вам задоволення. 25 жовтня – Сонячне затемнення у 5 будинку. Станеться щось значуще. Тест на любов до себе, насолоду від життя. Можливі зустріч кохання, партнера, вагітність, народження дитини. 29 жовтня – Юпітер у 9 будинку (до 21 грудня). закордон, подорож, робота в міжнародних компаніях, зв'язки з іноземцями. Дається шанс, можливість. Може бути новина про онуків, зустрічі, юридичні справи, відновлення на навчання, судові справи, які завершаться. Отримання візи, громадянства. 30 жовтня – ретроградний Марс у 12 будинку (до 12 січня). Завершення справ, звільнення, розлучення з чимось, кимось. Час розібратися у собі, своєму здоров'ї. Поїздка туди, де ви були, ізольоване місце. Старанно щось робити. езотерика, духовність, символи, важливі сни.

Гороскоп на жовтень 2022: Лев

02 жовтня – Меркурій розвертається у прямий рух у 2 будинку грошей - прийдуть очікувані гроші, робота. Повернення з відпустки (декрету). Буде якась новина про гроші, подарунок, прибуток, появу ресурсів. Переговори щодо фінансів. 08 жовтня - Плутон 6 будинок роботи та здоров'я – можливо змінюватимете структуру роботи, колектив, відбудуться зміни на вашому місці роботи. Можливо поміняєте режим життя, харчування, свою щоденну рутину, займетеся спортом, киньте курити і т.д. 09жовтня – Повний місяць в 9 будинку закордону - можлива поїздка за кордон або зв'язок з кимось з іншої країни. Робота, що з іншими країнами. Також може символізувати закінчення якоїсь роботи, контракту. З'явиться ясність із юридичними справами (віза, громадянство, суд). З'явиться ясність із вашою освітою, щось зміниться у цій сфері. Можливо з'явиться новина щодо онуків. Сприятливий період реклами. 11 жовтня - Меркурій у 3 будинку спілкування - більше спілкування, поїздок, постійно на зв'язку. Новини щодо родичів. 23 жовтня - Сатурн у 7 будинку стосунки з іншими людьми завершує ретроградний рух – дає «зелене світло» на підписання договорів, укладання угод, зустріч із партнером. Найкраще все планувати і робити все поступово. Питання розлучення може вирішитися. 24 жовтня - Сонце та Венера у 4 будинку комфорту - вирішуються справи з нерухомості, переїзду. Можливо приїдуть гості, свято будинку, купівля чогось нового для дому. Знайомство з новою людиною. Хороші новини щодо вашого рідного краю. Можлива зміна складу сім'ї. 29 жовтня - по 21 жовтня - Юпітер у 8 будинку фінансів - прихід грошей. Добре планувати вагітність. 30 жовтня - марс зупиняється і йде назад до 12 січня 2023 року в 11 будинку друзів - менше спілкування з друзями, припинення роботи зі своєю командою (на час). Плани на майбутнє, можливо, будуть змінюватися. Поїдете кудись, де були раніше, або вирішите зовсім нікуди не їхати, плани поїздки змінюватимуться.

Гороскоп на жовтень 2022: Діва

2 жовтня – Меркурій у прямому русі в 1 будинку в Діві. Сильніше за інших відчують ті, у кого асцендент у 23-25 ​​градусів Діви або у кого день народження 14-21 вересня. Можете змінювати думку про когось, висловлювати свою думку, поміняти свій імідж. Можна буде планувати щось, починати щось. Гарний час для переговорів, поїздок, угод. Прояснення питань у відносинах коїться з іншими людьми. 8 жовтня - Плутон у прямому русі у 5 будинку. Якщо щось загальмувалося із квітня-травня, то зараз справи почнуть просуватися. сильніше за інших відчують ті, у кого асцендент у 26 градусі Діви або день народження 18-20 вересня. Возз'єднання з кимось, висування рішення якогось, вагітність, зачаття. Справи ваших дітей можуть зрушити з місця. Прийняття рішення у бізнесі. також це стосується і творчості, спорту. зустріч із людиною, яка змінить ваше життя. 9 жовтня - Повний місяць у 8 будинку. Висвітляться питання, пов'язані з кредитами, спадщиною, податками. аліменти. державну допомогу. висвітляться проблеми з фінансами у вашого чоловіка(и). розлучитися з бізнес-партнером. фінансові новини Кризова ситуація, на яку можуть знадобитися гроші. 11 жовтня – Меркурій у 2 будинку. Інформація, звістки, пов'язані з грошима. Отримати рахунки. більше думок про гроші чи роботу. Нові клієнти, доходи, ідеї, як заробити. Гроші прийдуть, купівля. 23 жовтня - Сатурн у прямому русі у 6 будинку. прогрес у справах, пов'язаних із роботою. Знайти колектив, вийти на роботу, отримати проект, замовлення. Планування увійде у ваше життя. турбота про здоров "я. Щось зміниться у щоденній рутині, щось могло накопичитися, і це потрібно вирішити. Бути дисциплінованішим. 24 жовтня - Сонце та Венера у 3 будинку. 25 жовтня – Сонячне затемнення у 3 будинку. Важливий контакт, знайомство. Важлива розмова, подія у житті ваших родичів. Нові сусіди, подорож, переїзд, оформлення, отримання документів. Навчання, курси, транспорт (купівля, отримання прав), техніка (навчитися працювати на новій техніці, навчитися новим технікам). 29 жовтня – Марс у 7 будинку (до 21 грудня). Шанс на відносини, помиритися, познайомитися, перепідписати контракт, договір, зробити угоду, одружитися, зустріч майбутнього чоловіка. 30 жовтня – Меркурій у 3 будинку; ретроградний Марс у 10 будинку (до 12 січня). Пошук нової роботи, обмірковування зміни професії, зміна начальства. Переробка проекту, повернення до чогось. Актуальною є тема фінансів до кінця березня 2023 року. Спроба вирішити проблему старими методами, але варто робити нові рішення по-новому. Сміливість показати себе, здобути нову професію.

Гороскоп на жовтень 2022: Терези

2 жовтня Меркурій розвертається у прямий рух у 12 будинку. Щось закінчиться з минулого, можете планувати імміграцію,  були в ізоляції, тепер можете вийти з неї. 8 жовтня Плутон піде прямо у 4 будинку. Питання проживання, продаж, переїзд, члени сім'ї зміни, повернетеся, новини, склад сім'ї. 9 жовтня Повний місяць в 7 будинку: шлюб, відносини, знайомство, ясність у відносинах розрив або продовження, угода, купівля продаж. З 11 жовтня по 30 жовтня Меркурій у 1 будинку знаку Терези. Ініціатива, починання, багато спілкуватиметеся. 23 жовтня Сатурн розвертається у прямий рух у 5 будинку. Починання у відносинах, стабільні, взяття він відповідальність, бізнес план, радість від роботи. 24 жовтня Сонце та Венера входять у 2 будинок: прибуток, дохід. 25 жовтня Сонячне затемнення у 2 будинку: знайомство з людиною, яка допоможе вирішити проблему з грошима, інвестиції, зміни з доходами. З 29 жовтня по 21 грудня Юпітер повернеться на знак Риби до 6-го будинку. Рутина роботи, дає шанс змінити роботу, спільні заняття з іншими людьми. 30 жовтня Меркурій входить до 2-го будинку. Сектор грошей, новини, документи. Марс у 9-му будинку зупиняється, стає ретроградним до 12 січня. Іміграція, поїздки відкладуться до 12 січня, рішення з документами, юридичні справи, можуть відкладатися, навчання, перездавати, можуть змінюватися дати складання іспитів.

Гороскоп на жовтень 2022: Скорпіон

2 жовтня – Меркурій в 11 будинку – результати виконаної роботи (фінанси, домовилися з кимось, організували), зустрічі з друзями. 8 жовтня - Плутон у 3 будинку - прийняття рішень (що стосуються особисто нас), почнемо спілкуватися з родичами, почнемо переїзд, навчання, нові навички, курси, медійність, станемо більш товариськими, знайдемо важливий контакт. 9 жовтня - повний місяць у 6 будинку (обов'язки, режим, робота, здоров'я, вихованці) - зміниться робота, керівництво, висвітитися проблема в якійсь із цих сфер. 11 жовтня - Меркурій 12 будинок (завершення, звільнення, таємниці) - усамітнення, може бути новина здалеку або таємниця з минулого, езотерика. завершення ремонту, стабільність увійде до нашого будинку, сім'ї. 24 жовтня – сонце та Венера у нашому 1 знаку – фінансовий прибуток, добре себе почуваємо, привертаємо увагу, новий заряд енергії, з цієї дати починається наш новий особистий рік. Меркурій + Кету в нашому знаку - на осі я + відносини (1 і 7 будинок) - виглядатимемо по-іншому (зміни зовнішності), щось абсолютно нове прийде у наше життя, захочемо змінити наше життя. з 25 жовтня по 8 листопада - затемнення в нашому знаку - відбудеться знаменна подія (те, що трапляється всього кілька разів у житті). Не бажано приймати доленосні рішення, тому що нестабільна енергетика, розум затуманений. З 29 жовтня по 21 грудня - Юпітер у 5 будинку - любов до себе, творчість, дітки, радість у житті, бурхливий роман, турбота до себе, хобі, з'явитися шанс у бізнесі (яким мб не скористалися одного разу). З 30 жовтня по 12 січня - Марс зупиняється і розгортається у минуле у 8 будинку (фінанси) - переглядаємо фінанси та бюджет, прикладаємо зусилля для пожвавлення наших фінансів, оформлення документів, психологічну кризу, позбавлення від залежностей, повернення до колишнього партнера.

Гороскоп на жовтень 2022: Стрілець

25 жовтня – 8 Листопада – Сонячне затемнення. Можна ухвалити неправильне рішення, затьмарює голову. Відбуваються події, що запам'ятовуються: переїзди, народження дітей тощо 2 жовтня - ретроградний Меркурій більше не ретроградний починає рухатися вперед у 10 будинку. Будинок кар'єри, цілей. Після другого жовтня (до п'ятого жовтня) із роботою почне налагоджуватися. Може з'явитися новий пла, робота, надходження нової інформації. Нова професія. Навчання. Все, що стосувалося зміни роботи, зміни статусу, закінчиться. Прийдуть відповіді. 8 жовтня Плутон. Планета трансформації. Знаходиться у секторі грошей. Був ретроградним із квітня. Почнемо отримувати гроші, допомогу, роботу стабільно. Приплив клієнтів, грошей. Мета Плутона - змінювати ставлення до грошей на краще. Можемо втратити роботу, щоб оцінити себе та почати свій бізнес, заробляти. 9 жовтня - Повний місяць. У будинку дітей. Новина щодо дітей. Може з'явитись дитина. 5-й будинок - будинок кохання та романів. Повня може дізнатися справжній вигляд партнера. Також це будинок власної справи. Можливе ухвалення рішень про справу, якою ми горимо. Рішення про відпочинок. 11 жовтня - Меркурій входить до 11-го будинку. Хороша будь-яка онлайн робота,  поїздки з друзями, обговорення майбутнього та планів з людьми. 23 жовтня Сатурн у третьому будинку. Був ретроградний. Планета дисципліни, стабільності та порядку. Багато енергії рухається вперед. Отримаємо все, що затрималося (право водія, транспорт, вчителів, які допоможуть у чомусь). Документи, пов'язані із переїздом. Оформлення паперів. Переговори. Складання важливих іспитів. 24 жовтня Сонце з Венерою входять до 12-го будинку. Прихований роман, благодійність, створення фондів допомоги, еміграція. За Венерою приходять гроші, подарунки, посилки здалеку. Тема є актуальною для переїздів далеко. 25 жовтня у цьому 12-му будинку сонячне затемнення. Меркурій, кармічний вузол (південний). Він припускає залишити непотрібне, відмовитися. За затемненням розставити пріоритети, залишити потрібне, прибрати зайве. (Люди, робота, спосіб життя) Звільнення від хвороб. Це наше визволення у чомусь. Будинок отримання спадщини. Езотерика. Отримання інформації з невидимих ​​джерел. Віщі сни, таро, руни. Прислухайтеся до себе, чи може прийти важлива інформація. 29 жовтня Юпітер ще ретроградний. Повертається до 4 будинку гороскопу на два місяці. Юпітер розширює. Може збільшитись склад родини, тварини. Переїзд у місце краще та більше на ці два місяці. Поліпшення будинку. Ремонт. Або, навпаки, хтось поїде з дому. Повернення до місць дитинства. Будинок коріння, історія сім'ї. Зміна прізвища, паспорта. Перемир'я з батьками. Зустріч із тим, кого довго шукали. 30 жовтня Марс зупиняється у сьомому будинку. Сектор відносин, шлюбу, партнерства. Була активність, витрати енергій на спілкування. До 12 січня марс гальмує. Можливо період очікування чи підготовки до чогось: весілля, розлучення, договору. Переглядаємо стосунки з кимось. Можливо поновлення відносин, зустрічі з кимось із минулого. Продовження контракту.

Гороскоп на жовтень 2022: Козеріг

2 жовтня. Меркурій розгорнеться у прямий рух у 9 будинку далеких земель - усі справи які гальмувалися, відновляться, оформлення на ПМП, документи нормалізація, навчання відновиться. 8 жовтня - Плутон у козерозі в 1 будинку розгорнеться у прямий рух, трансформація зрушить, важлива подія, пов'язана зі змінами. Трансформація, починання, ініціатива, справи будуть просуватися, подія, яка вас змінить, відчують 16 січня до кінця козерогів, зміниться імідж, зміни. 9 жовтня Повний місяць у 4 будинку, зміни у членів сім'ї, батьків, якесь завершення - місце проживання, зміни з батьками, завершення чогось, повернення додому, прийняття рішення чи гості. 11 жовтня Меркурій у 10 будинку новин та досягнень - робота, кар'єра, цілі, отримання інформації про навчання, роботу. 24 жовтня Сатурн розворот у прямий рух у будинку грошей та доходів, прихід грошей. У березні 23 роки зміна джерела доходів-побачите як досягти мети, хтось допоможе з соціуму, робота в онлайн. Сонце та Венера входять до 11 будинку майбутнього та мрії. 25 жовтня Сонячне затемнення в 11 будинку, вузол кету відмова від старих планів, почнеться щось нове і зміна планів-позбутися чогось, а щось залишити, щось з'явитися нове, плани зміняться або додадуться. 29 жовтня Юпітер повертається до третього будинку до 21 грудня - спілкування, поїздки, контакти, навчання чогось. 30 жовтня Марс ретроградний у зворотному у 6 будинку роботи - повернетеся на стару роботу або люди, які повернуться зобов'язання які вже були, старий режим, повторне лікування.

Гороскоп на жовтень 2022: Водолій

2 жовтня Меркурій у 8 будинку розвертається у прямий рух. Вирішуються фінансові питання. 8 жовтня Плутон у 12 будинку з 2008 року піде у прямому русі. Готуємося до нового життя, забирається все непотрібне, еміграція, робота на себе, таємниці відкриються, щось тягнеться з квітня і я ухвалю рішення, повернення додому, розумієте себе, рух уперед, закінчиться пауза. 9 жовтня Повний місяць у 3 будинку. Спілкування, знайомство, навчання, якийсь важливий контакт, купівля якоїсь техніки, документи. 11 жовтня Меркурій вхід до 9 будинку. Навчання та планування поїздки. 3 жовтня розворот Сатурна 18 градусів. Дисципліна, планування, очікування закінчиться, вдасться зробити якісь кроки в майбутнє. 24 жовтня Венера та сонце входять до 10-го будинку. 25 жовтня Сонячне затемнення у 10 будинку. Затемнення і 5 планет у будинку - Водолії зрозуміють своє призначення, свій шлях, мету, щось нове в якомусь напрямку, можливо, щось заберуть, але це на краще (через кармічний вузл). Прийде від чогось відмовитися, зростання, крок у майбутнє. З 29 жовтня по 21 грудня Юпітер ретро входить до Рибів у 2 будинку. Удача, ¦везіння, ¦будинок грошей на найближчі два місяці, фінансово дуже хороший кінець року, вдалі покупки. З 30 жовтня до 12 січня Марс у 5 будинку буде ретроградним. Активність упаде до 12 січня. Пауза, менше сил, розставання чи охолодження почуттів, сварка. Можливо пауза у спорті, пауза у бізнесі.

Гороскоп на жовтень 2022: Риби

2 жовтня Меркурій прямо в 7 будинку гороскопа (співпраця, партнерство, шлюб-розлучення, домовленості, купівлі-продажу, суди, явні вороги), все вийде і стане ясніше для Риб. Нептун та Марс будуть у 4 будинку: сім'я, сварки, ¦нерухомість, конфлікти). У жовтні Рибам доведеться вирішувати ці питання. 8 жовтня ретроградний повільний Плутон увійде до 11-го будинку майбутнього, мрії, результатів, друзі з минулого, однодумці, бути частиною системи, об'єднання, організація спільної справи. 9 жовтня Повний місяць у 2 будинку грошей, проясниться ситуація з грошима: серйозно купівля-продаж, інвестиції, вкладення в себе. 11 жовтня фінанси впадуть із неба (Сонце + Венера), будинок інтиму. 23 жовтня Сатурн розгорнеться у прямий рух у 12 будинку (ізоляція, лікарня, в'язниця, крайня північ), самокопання, еміграції, благодійність, робота в лікарні, нічні зміни, сортування речей, контактів, операція із заміни суглобів). Це також і завершення, визволення. Гарний час для схуднення. У березні буде Сатурн у Рибах на три роки: організованість, чіткий план, вимагає подорослішати і приймати рішення. 24 жовтня Сонце і Венера з'єднаються в будинку будинку зростання. Далекі країни, мови, переїзд, релігія, віра, духовне зростання, зростання, онуки. 25 жовтня Сонячне затемнення у 5-му будинку: закордон, інші мови, інші національності, віра. З 25 жовтня є Сонце, Венера, Меркурій, Місяць і кармічний вузол Кету: відмова від переконань, цінностей, ідеології, пропаганди. З 29 жовтня по 1 грудня Юпітер збільшує все дає нові шанси та віру в себе. 30 жовтня розгортається Марс в 4 будинку: активність, переїзд, новий. громадянство, ремонт, члени сім'ї, батьки, конфлікти, поїздка до батьків, нерухомість, спадок, повторення минулої ситуації.

Новини по темі