Повня у грудні 2021: як повний місяць впливає на людину та що не можна робити

Повний місяць у грудні 2021: коли буде та що не можна робити у цей день
Pixabay

Повний місяць у грудні 2021 року: коли очікується цей сильний енергетичний день та що не можна робити в повню.

Поділитися:

В неділю, 19 грудня, буде дуже сильний енергетичний день: повний місяць, повня. Також, 19 грудня  початок ретроградної Венери. Нагадуємо, що за церковним календарем 19 грудня День Святого Миколая Чудотворця: читайте, що не можна робити на Миколая.

Повний місяць у грудні 2021: коли буде повня

У грудні 2021 Місяць досягне піку своєї активності 19 грудня о 6:38 за київським часом. Повний місяць в грудні відбудеться в сузір'ї Близнюків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на грудень 2021: сприятливі та несприятливі дні для зимового перевтілення

Чого не можна робити у Повний місяць

У повний місяць 19 грудня уникайте агресії та конфліктів, не можна розпочинати нові справи. Цей день несприятливий для косметології та хірургії. У повний місяць не варто планувати лікування, щеплення та стрижки. Можливі проблеми зі сном, особливо у чутливих людей та дітей. Також варто врахувати, що на 19 грудня прийдеться пік другой найсильнішої магнітної бурі грудня.

Що можна робити у Повню 19 грудня 2021 року

Повний місяць у грудні 2021 актуальний для розвитку навичок комунікацій, інтелектуальної творчості. Повний місяць у Близнюках посилює силу комунікацій: актуальні реклама, творчість, дизайн. Корисно робити медитації на очищення розуму, застосовувати заспокійливі трави. У повний місяць корисно провести генеральне прибирання, вимити підлогу, викинути мотлох, провести водні ритуали.

Як на нас вплине ретроградна Венера – дивіться астропрогноз Ігоря Нехаєва:

Новини по темі