Повня у лютому: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 5 лютого
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 5 лютого?

Поділитися:

5 лютого настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 5 лютого від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на лютий 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 5 лютого

Гороскоп на Повню Овен

5 лютого — Повний місяць у 5 будинку задоволення, радості, творчості, любові до себе, побачень - внесе ясність у відносини, прийняття рішень або вирішення проблем з бізнесу.

Гороскоп на Повню Телець

5 лютого Повний місяць у вашому 4 будинку. Будинок місця проживання. Повний місяць підсвічує або закінчує ситуацію. Можливі новини про членів сім'ї, трапиться якась подія. Ваше коріння, батьки, інформація, пов'язана з ними. Відкриється таємниця вашої родини. Можлива зміна прізвища. Також про місце, де ви живете і про вашу батьківщину. Ви можете переїхати, купити житло. Запитання з документами на нерухомість, документи з правом на місце проживання.

Гороскоп на Повню Близнюки

5 лютого Повний місяць у вашому 3 будинку гороскопа: спілкування, контакти, комунікації, знайомства. Буде маса корисних зустрічей та переговорів. Іноді Повний місяць закінчує спілкування з кимось, і показує людей такими, якими вони є. Ви дізнаєтесь щось про своїх близьких, родичів. Ви можете купувати та продавати техніку, машину. Якщо ви чекали на документи, ви їх отримаєте. 3-й будинок також про поїздки або переїзд. Ви можете наважитися викладати чи піти на курси.

Гороскоп на Повню Рак

5 лютого Повний місяць у секторі грошей - урожай, прибуток. Завершення проекту та його оплата, страховка, фінансова допомога, коригування фінансового плану, бюджету, прояснення (повнень завжди вносить ясність) ситуації: можуть закінчитися виплати аліментів та ін. Цінність, купівля нерухомості, меблів, квартири, вас можуть вписати в заповіт та ін. Цінність вас як особистості – як у фінансовому плані, зарплата, так і самооцінка – звертайте увагу на знаки, як оточуючі покажуть вам через своє ставлення вашу цінність – вони дзеркало вашого ставлення до себе.

Гороскоп на Повню Лев

5 лютого — Повний місяць у знаку Лева в 1 будинку. Початок гороскопу, наміри, переконання, як ми ставимося до світу і ставиться до нас. Можете піти в зал, до косметолога, на масаж - турбота про тіло і організм, любов до себе, зміни зовнішності, робота, репутація, статус, зміна професії. Несподівана зміна ролі: Повний місяць у 15 градусах, у цьому ж градусі весь місяць Уран.

Гороскоп на Повню Діва

5 лютого Повний місяць у вашому 12 будинку. Це будинок звільнення від чогось, що вам могло заважати. Щоби пішло щось нове, необхідно розпрощатися зі старим. Ви можете дізнатися про якусь таємницю з минулого. Можлива імміграція, проте це вже завершення: готові документи, віза тощо. Можлива ізоляція, ретрити, походи на масаж та у спа. Будь-яка діяльність, яка потребує усамітнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на лютий 2023: сприятливі та несприятливі дні для справ

Гороскоп на Повню Терези

5 лютого — Повний місяць в 11 будинку, це будинок результатів, друзів, соціуму. Кульмінація чогось, отримаєте плоди своїх попередніх старань.

Гороскоп на Повню Скорпіон

5 лютого — Повний місяць у 10 будинку гороскопа - будинку досягнень, кар'єри, зміни статусу. Кульмінація на роботі, результати багаторічної праці, плоди ваших зусиль.

Гороскоп на Повню Стрілець

5 лютого Повня в 9 будинку вашого гороскопа. 9 будинок дуже хороший для Стрільця. ом розширення горизонтів, подорожей. Повня вкаже вам нові зв'язки з іноземцями, навчання мов, нових клієнтів з інших країн. Добре рекламувати себе. Добре розпочинати або завершувати роботу в іноземній компанії. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцендент з 13 по 19 градусів Стрільця або день народження 5 по 10 грудня. Можлива поїздка кудись далеко за кордон, отримання паспорта чи візи.

Гороскоп на Повню Козеріг

5 лютого Повний місяць у 8 будинку фінансів. Фінансове питання у вас буде дуже актуальним у першій половині місяця, ви вирішуватимете свої справи. Пов'язано це буде із загальними доходами та загальними ресурсами, можливо, вашого партнера. Також це можуть бути інвестиції та отримання грошей за щось, пекло чим ви працювали раніше. Можлива фінансова допомога від когось.

Гороскоп на Повню Водолій

5 лютого Повний місяць у 7 будинку, будинок шлюбу, відносин та партнерства. Особливо актуально тим, у кого день народження 5 лютого, тоді
Це повний місяць буде на вас впливати всі 12 місяців. Повня - завжди кульмінація, збирання плодів, кінець глави життя і початок нової.

Гороскоп на Повню Риби

5 лютого Повний місяць настане у вашому 6 будинку роботи та здоров'я. Повня висвітить питання, що стосуються цих сфер. Ви можете змінити роботу, сферу діяльності, може змінитись офіс або керівництво. Повний місяць - про завершення, коли ви вже отримуєте плоди своєї роботи. Також це стосується нашого режиму, щоденної рутини. Ви можете почати займатися спортом або почати їсти інакше, добре кидати погані звички. Добре проходити медичне обстеження, можуть призначити лікування, вітаміни. Добре призначати планові операції.

Новини по темі