Повний місяць 29 вересня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 29 вересня
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 29 вересня?

Поділитися:

Повний місяць настане 29 вересня о 12:58 за Києвом. Цей Повний місяць пройде у знаку Овен. Чиє життя змінить Повня у вересні? Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 29 вересня від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, життя яких змінить Повний місяць 29 вересня

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 29 вересня

Гороскоп на Повний місяць Овен

29 вересня Повня у знаку Овна. Хто відчує його найбільше? Ті, в кого асцендент в 6 градусі Овна, з 3 по 9 теж. Або ж в кого день народження 27 березня, з 24 по 30 теж. Але відчуватимуть вплив Повні найближчі два тижні усі знаки зодіаку. Іменинники матимуть кульмінацію в ці дні, завершення чого-небудь. Це може бути і розлучення, і зустріч з новою людиною. І звільнення зі своєї довготривалої роботи, і отримання нової. Якщо ви довго думали над чимось, приймали рішення, то зараз отримаєте відповідь на свої запитання. 28 і 29 вересня активізується тема грошей обов’язково. Можливі витрати. 

Гороскоп на Повний місяць Телець

29 вересня Повня в 12 домі. Ви будете приймати рішення. Таємниці відкриються. Ви на деякий час ізолюєтеся від людей. Активним буде ваше самопізнання. Завершиться якась справа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп на Повний місяць Близнюки

29 вересня Повня в 11 домі гороскопа. 11 дім – дім майбутнього як карта бажань. Це те, чого ви хочете. Повня виконає ваше бажання. Адже Повний Місяць – це завершення циклу, результат. Зверніть увагу на те, що ви отримали, до чого прийшли. Цей дім також про однодумців, друзів, спілкування. Можуть з’явитися нові друзі. Проте Повня іноді може забирати когось: віддалення з кимось із друзів теж імовірне. Стрімке бажання відписатися від когось у соціальних мережах може бути виправданим 11 домом. В кінці місяця є цілком нормальним закрити сторінки в Інтернеті, або щось переробити. Якщо ви маєте високу посаду, то вам доведеться когось звільнити. В будь-якому випадку очікуйте на зміни в колективі. 

Гороскоп на Повний місяць Рак

29 вересня Повня в 10 домі репутації. Ви будете привертати увагу. Відкриється нова інформація та таємниці. Ймовірний перехід на іншу роботу. Відбудеться зміна вашого статусу, наприклад, ви одружитеся чи завагітнієте. Ваші цілі проясняться. Ретроградні Уран та Сатурн вплинуть на зміни вашої мети.

Гороскоп на Повний місяць Лев

29 вересня Повня в 9 домі розширення світогляду. Будуть подорожі за кордон та якась нова інформація. Ви почнете глибше на чомусь розумітися. Ваші можливості розширяться.

Гороскоп на Повний місяць Діва

29 вересня Повний Місяць у 8 домі гороскопа. Це теж фінанси, але спільні: чоловіка чи дружини. Новина про фінанси бізнес-партнера теж може стосуватися Дів. По 8 домі ви можете взяти кредит або кредитну картку. Анжела Перл застерігає не загубити її. Відповідь по гранду чи стипендії застане вас зненацька. Спадщину чи гроші зі страхування отримати теж ймовірно. Цей Повний Місяць пов’язаний із рахунками інших організацій: державні кошти, соціальні виплати. 

Гороскоп на Повний місяць Терези

29 вересня Повня в 7 домі стосунків. Повня “висвітить” ваше оточення. Ви будете укладати нові договори та контракти. Будуть новини для романтичних чи робочих партнерів. У вас станеться романтичне знайомство. Ви поставите остаточну крапку в чомусь.

Гороскоп на Повний місяць Скорпіон

29 вересня Повня в 6 домі гороскопа. Це про рутинні, повсякденні справи. Від харчування, постійних звичок буде залежати ваше самопочуття. Повня висвітить проблеми зі здоров’ям, на які варто звернути увагу. Схоже на те, що ви будете приймати якесь важливе рішення. Якщо у вас керівна посада, доведеться когось звільнити після 29 вересня, якщо ж ви працівник – чекайте на зміни в роботі. Вашого домашнього улюбленця потрібно буде відвезти до ветеринара. 6 дім – про розв’язання проблем. У Повню варто це закінчити. Змінити кондиціонер, зробити техогляд машини і т.д.

Гороскоп на Повний місяць Стрілець

29 вересня Повня в 5 домі кохання та задоволення. Ви проведете час з коханою людиною. Проясниться ситуація з любовним трикутником. Можливе зачаття. Ви приймете рішення, пов’язане з бізнесом.

Гороскоп на Повний місяць Козоріг

29 вересня Повня в 4 домі гороскопа. Вона відповідає за місце нашого проживання — нерухомість, люди, з якими мешкаємо, сім’я. Повня завжди щось розкриває. Член родини повідомить вам важливу новину. Завершення циклу варто очікувати під кінець місяця. Можливе завершення ремонту. Повня може дати й переїзд.

Гороскоп на Повний місяць Водолій

29 вересня Повня в 3 домі спілкування. Ваша медійність буде більшою. Ви розширите світогляду внаслідок нових знайомств. Зміните транспорт. Отримаєте новини від родичів. Прийдуть нові ідеї. Буже багато спілкування. 

Гороскоп на Повний місяць Риби

29 вересня Повня у 2 домі грошей. Повний Місяць висвітить якусь ситуацію чи таємницю. 2 дім самооцінки. Всесвіт покаже як вас цінують. Настільки нас оцінюють, тільки грошей ми й притягуємо. Варто буде в кінці місяця прийняти фінансове рішення. 

Новини по темі