Повний місяць у червні: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 4 червня — 1+1
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 4 червня?

Поділитися:

4 червня настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 4 червня від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 4 червня

Гороскоп на Повню Овен

4 червня Повний місяць у вашому 9 будинку подорожей, поїздок. Добре вирушити за кордон. Дія Повні буде відчутною два тижні. Повний місяць - це завершення, отримання результату, внесення ясності. Добре здобувати освіту, але пам'ятаємо, що після Повного місяця - спадаючий місяць. Починання не дуже сприятливе для нового. Повний місяць в 9 будинку може дати новину про онуків, добре щось публікувати, рекламувати. Це будинок удачі. вам у чомусь може дуже пощастити.

Гороскоп на Повню Телець

4 червня Повний місяць у вашому 8 будинку фінансів. Ви зможете переосмислити якісь фінансові справи. Можливе завершення угоди або отримання грошей. 8 дім ще означає кризу, тому можливі несподівані витрати. 

Гороскоп на Повню Близнюки

4 червня Повня у вашому 7 будинку гороскопа — це відносини і партнерство. І якщо у вас День народження 3-5 червня, це означає, що протягом найближчих 12 місяців якась тема досягне своєї кульмінації. Це зазвичай актуально для дівчат – вагітність. Повний місяць принесе вирішення питань, пов'язаних із шлюбом, з розлученням, з бізнес-партнерством (можливо угода купівлі-продажу квартири, машини, завершення якогось контракту). Ви дізнаєтесь новину, яка стосується когось із вашого оточення. Якщо була невизначеність у стосунках, то все стане зрозумілим.

Гороскоп на Повню Рак

4 червня Повний місяць буде у вашому 6 будинку гороскопа — це робота та здоров'я. В цей період настане ясність, кульмінація в певних справах. Очікуйте на новини, які вплинуть на хід подій у вашому житті. Важливо зайнятися здоров'ям.

Гороскоп на Повню Лев

4 червня буде Повня в 5 будинку, а 5 будинок – це будинок Левів. 5 будинком у Львові керує Сонце. Воно символізує радість, любов до себе. Ви щоранку можете звертатися до Сонця, дивитися на нього, розмовляти з ним і просити все, що вам потрібно. Справи кохання проясняться, може, вам хтось освідчується у коханні, ви подарунок отримаєте, виграєте, Всесвіт вас любить. Знайомство, романтичне побачення, стосунки можуть перейти на наступний рівень. Якщо ви у шлюбі, тоді це діти, це новина, що стосується дітей, дорослих чи маленьких, вагітність, народження чи хрестини. Може, ви школу нову шукатимете чи дитячий садок. 5 будинок - це ще хобі, своя справа. Ви прийматимете рішення, вам запропонують продати ваш бізнес брати участь у конкурсі. Або ви поїдете у відпустку, це ще будинок відпочинку.

Гороскоп на Повню Діва

4 червня Повний Місяць буде у вашому 4 домі гороскопа, який висвітлює питання проживання, нерухомості та родинних зв'язків. Можливо, постане питання переїзду або ремонту, також ви можете дізнатися історію про ваших родичів. Повний місяць вносить ясність в життя.

Гороскоп на Повню Терези

4 червня - Повний місяць у вашому 3 будинку гороскопа. 3 будинок у нас – будинок поїздок, подорожей. Ви можете поїхати кудись, це сектор контактів, спілкування, знайомства. Може висвітлитись якась ситуація щодо вашого знайомства, навчання, курси. Повний місяць це часто кульмінація, завершення, отримання результату. Може бути якесь нове коло спілкування, родичі, сусіди.

Гороскоп на Повню Скорпіон

4 червня Повний місяць пройде у 2 домі прибутку, доходів, самоцінності. Повний місяць внесе ясність у грошових питаннях. Також потрібно звернути увагу на здоров'я і режим харчування, щоб збільшити енергію і настрій.

Гороскоп на Повню Стрілець

4 червня Повний місяць у знаку Стрільця, в першому будинку. Перший будинок – це тіло, зовнішність, стиль. У вас може змінитися стиль одягу, стрижка, колір волосся. Може, ви мінятимете паспорт, ім'я. Можливо ви заявите про себе в новій якості, статусі. Це може бути і знайомство, і розлучення чи перехід на наступний рівень у ваших відносинах. Ухвалення рішення, що ми робимо далі. Може бути і пропозиція руки та серця. Сильніше за інших відчують вплив цього Повного місяця ті, у кого асцендент з 10 по 16 градусів Стрільця або День народження з 3 по 9 грудня. Можуть бути якісь новини щодо роботи, щось можете відчути щодо вашого здоров'я.

Гороскоп на Повню Козеріг

4 червня Повня пройде у вашому 12 будинок гороскопа, який відповідає за завершення, звільнення від чогось і підготовку до нового. У цей період настане кульмінація, ви зможете прийняти важливе для себе рішення. Також Повня може показати, від чого потрібно відмовитися у житті, щоб поліпшити комфорт свого життя.

Гороскоп на Повню Водолій

4 червня - Повний місяць у вашому 11 будинку гороскопа. 11 будинок - це будинок майбутнього та будинок результатів за минуле. А Повня теж символізує кульмінацію, результат ухвалення рішення. Ви отримаєте якісь результати, прибуток, це може бути фінансовий прибуток за виконану роботу, може бути результат відносин, це може бути новина про вагітність як результат, це може бути народження дитини або може бути друзі познайомлять вас з кимось, з ким у вас розпочнуться романтичні стосунки. Може по цьому Повні здійсняться ваші бажання на майбутнє. У Вас можуть змінити плани, з'явитися нові мрії. Ви можете прийняти рішення про якісь кроки, які ви робитимете, щоб йти до своєї мрії. Може завершувати дружбу з кимось і можливо хтось їде, переїжджає в інше місце. 11 будинок також інтернет, соціальні мережі чи бізнес онлайн.

Гороскоп на Повню Риби

4 червня Повний місяць у вашому 9 будинку гороскопа: будинок досягнень, роботи, кар'єри. Все, що пов'язане з вашою роллю у суспільстві, чим ви займаєтеся, що ви робите та як вас бачать. Ясність настане у сфері вашої роботи чи бізнесу, може бути завершення якогось проєкту чи зміна керівництва. Може, ви вирішите продати бізнес чи навпаки розпочати якийсь бізнес. Може, у вас буде новий підробіток, або ви взагалі вирішите піти на пенсію. 9 будинок – це зміна статусу. Також можливе розлучення чи пропозиція руки та серця. Новина про вагітність, народження дитини.

Новини по темі