Повний місяць у квітні: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 6 квітня
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 6 квітня?

Поділитися:

6 квітня настає Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та енергії переповнюватимуть простір. Чому варто бути дуже обережними зі своїми бажаннями, які існують перестороги та чого чекати від дня Повного місяця усім знакам зодіаку, розповідає відома астрологиня. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повню 6 квітня від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 6 квітня

Гороскоп на Повню Овен

 6 квітня Повний місяць пройде у вашому 7 будинку відносин, шлюбу, партнерства. Відносини вийдуть на новий рівень, можливі правочини, домовленості. Питання, пов'язані з іншими людьми, у вашому оточенні побільшає. 

Гороскоп на Повню Телець

6 квітня Повня в 6 будинку вкаже на необхідність подбати про здоров'я, а також висвітить питання, пов'язані з роботою та щоденною рутиною. Може знадобитися змінити спосіб життя, почати щодня бігати чи плавати, правильно харчуватися. У сім'ї можуть з'явитися свійські тварини. Можливо, комусь із родичів знадобиться ваша допомога. Ті, хто працює із клієнтами, піднімуть ціни на свої послуги. 

Гороскоп на Повню Близнюки

6 квітня Повня в 5 будинку, будинку кохання, дітей, радості, задоволення. Можливий роман, цукерково-букетний період, побачення, можливі знайомства у поїздках. Щось дасть вам радість. Якщо є стосунки, то вони можуть вийти на такий рівень: жити разом, планувати дітей, спільний бізнес. Однак, можливо, ви дізнаєтеся правду про партнера, Повний місяць підсвічує правду. Може бути новина про дітей. 

Гороскоп на Повню Рак

6 квітня - Повний місяць у 4 будинку гороскопа - висвітить питання в будинку нерухомості та житла, з ким жити, звідки з'їжджати, а також угоди з купівлі або продажу нерухомості. Спілкування з батьками і особливо з мамою – події у її житті торкнуться вас. 

Гороскоп на Повню Лев

6 квітня Повня в 3 будинку близьких родичів, колег, друзів, сусідів. Місяць висвітить цих людей. Це будинок спілкування, сміливості, інтересу до життя. Можливе нове знайомство, новини, навчання нових навичок. У вас може бути нове оточення або завершення спілкування з сусідами, можливий конфлікт з ними. Можуть приїхати в гості брати та сестри. Ваша сестра може чекати на малюка. Навчання новим навичкам, отримання диплому, водійських прав. Додаткові навички, техніка, бажання викладати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Місячний календар на квітень 2023: сприятливі та несприятливі дні

Гороскоп на Повню Діва

6 квітня Повний місяць у вашому 2 будинку грошей. Тема фінансів у квітні для Дів – найважливіше. Матеріалізуйте, думайте про те, що ви відкриті для подарунків Всесвіту. Повний місяць у другому 2 грошей програватиметься у вас з 13 по 16 квітня. Ви можете отримати нову роботу, може бути якийсь проект, за який ви отримаєте гроші. Ви можете змінити роботу або ухвалити рішення працювати на себе. Також можливий продаж квартири, машини та якась велика сума грошей. 

Гороскоп на Повню Терези

6 квітня - Повний місяць у Терезах в 1 будинку. Це ваш час прояву, ваш шанс, коли ви будете в центрі уваги. У вашому оточенні можуть відбутися зміни, можливі починання та завершення чогось. Також це торкнеться вашого зовнішнього вигляду, іміджу, соціальної ролі. 

Гороскоп на Повню Скорпіон

6 квітня - Повний місяць у 12 будинку. Воно принесе завершення чогось, можуть з'явитися якісь таємниці. На вас чекає кульмінація, результат чогось, то ви робили раніше. Можливо, ви захочете поїхати кудись, може у вас буде нічна робота або ви полетите кудись уночі. Зверніть увагу на здоров'я, сходіть до клініки, заплануйте релакс, зняття поганої енергії. Постануть питання вдома, самопізнання, походу до психолога. Хтось із минулого може з'явитися. 

Гороскоп на Повню Стрілець

6 квітня Повня у вашому 11 будинку. Будинок друзів та оточення, соціуму. Повний місяць висвітить щось, буде новина або інформація про ваших друзів, організації. Також 11 будинок про онлайн, роботу в інтернеті. У вас можуть з'явитись можливості, ви побачите, як можна зробити щось по-іншому, покращити. 11 будинок це ще й отримання результатів, грошей, нагород, подяк та подарунків за те, що ви робили раніше. Може також бути новина про вагітність, народження дитини. Повний місяць може висвітлити вам шлях, яким ви прямуватимете в майбутньому, допоможе скласти вам карту бажань. 

Гороскоп на Повню Козеріг

6 квітня Повний місяць у вашому 10 будинку. Будинок, який ви любите, ваш будинок – будинок досягнень, кар'єри, вашої ролі у соціумі. Повня висвітить тему вашого призначення, і чи ви задоволені цим. Можливо, ви вирішите змінити сферу діяльності. Тема статусу, репутації, ваших здобутків. Можливо, ви вирішите вийти на пенсію, стати студентом чи вийти заміж.

Гороскоп на Повню Водолій

6 квітня Повний місяць у вашому 9 будинку гороскопа. 9 будинок – це подорожі, поїздки, навчання, освіта, публікації. Повня висвітлює те, що важливо для вас, ваші істинні переконання. Порушуватимуть питання візи, посвідки на проживання, громадянства, можливі співбесіди. 

Гороскоп на Повню Риби

6 квітня Повний місяць у вашому 8 восьмому будинку фінансів. У вас фінансовий місяць, фокус на фінанси у квітні. 8 будинок відповідає за загальні фінанси. Повний місяць висвітить проблеми або ситуації в цій сфері. Це і гроші партнера, інвестиції, будь-які чжі чи загальні гроші, отримання грошей, аліментів, соціальної допомоги, пенсії. Також це стосується кредитів, іпотеки. Можливо, ви підете займатися з психологом чи психотерапевтом. Це будинок довіри, близькості, інтимних стосунків. Ви можете почати цікавитись езотерикою.

Місячний календар на квітень 2023 року від Давида Векуа:

Новини по темі