Правила краси, яких дотримується Шарліз Терон

Секрети краси Шарліз Терон
gettyimages.com

Лайфхаки від відомої голлівудської акторки.

Поділитися:

Красою 43-річної відомої акторки Шарліз Терон захоплюються у всьому світі. Витончена фігура, ідеальна шкіра, доглянутість й витонченість - все це про голлівудську красуню. Яких правил у харчуванні й догляді за собою дотримується знаменитість - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарліз Терон розповіла про своє ставлення до принца Гаррі 

«Свіжовичавлені соки, овочі і салати з усілякою зеленню - в моєму раціоні щодня в обов'язковому порядку. Коли я правильно харчуюся, добре сплю і не п'ю алкоголь, то маю гарний вигляд й самопочуття. Однак це не означає, що перед виходом з дому я не зав'ю вії за допомогою щипців і не нанесу на обличчя санскрін», - ділиться акторка. 

Фото: ZOEY GROSSMAN, ELLE 

«Навіть якщо ви худі від природи, як я, то з віком почнете помічати, що тіло ризикує перетворитися на «картоплю». Щоб цього не сталося - важливо бути активним кожен день і вибрати «свій» вид цієї активності. Наприклад, за допомогою пілатеса я змінилася і зовні, і внутрішньо. Кожен день я підраховую, ні, не калорії, а свої рухи. Якщо розумію, що протягом дня рухалася недостатньо, то ніколи не дозволю собі з'їсти зайвого. Я чесна з собою, і я - за баланс у всьому», - зазнається Шарліз. 

gettyimages.com

«Я вважаю, що жінки повинні ділитися своїми секретами краси одна з одною. Адже досвід інших - дорогого коштує, і може застерегти вас від помилок. Моя мама, наприклад, відкрила для мене це кругле збільшувальне (о, жах!) дзеркало, яке вона використовувала кожен раз, коли фарбувалася перед виходом на роботу. Спостерігаючи, з якою впевненістю вона потім спілкувалася зі своїми колегами-чоловіками по дорожньо-будівельного бізнесу, я розумію, що давало їй цю впевненість. Вона мала бездоганний вигляд з усіх боків!».

Шарліз Терон у рекламі парфумів J'adore Absolu від Dior

«У свою чергу, і я хочу поділитися з вами одним секретом під назвою касторова олія. Раз або двічі на тиждень я наношу його на волосся і брови. Якби не цей диво-засіб, моя платинова шевелюра мала б поганий вигляд».

За матеріалами harpersbazaar.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарліз Терон неймовірно спокушає у новому ролику Dior (відео)

Новини по темі