Президент України Володимир Зеленський виступив на Венеційському фестивалі: під час промови на екрані показали імена вбитих росією українських дітей

Президент України виступив на Венеційському фестивалі: на екрані показали імена вбитих росією українських дітей
Getty Images

Володимир Зеленський звернувся до учасників та гостей з промовою про Україну та війну, яку росія веде вже сьомий місяць.

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський виступив на Венеційському фестивалі. Під час промови Президента про війну в Україні на екрані показали імена вбитих росією українських дітей.

діти

«Ви не побачите далі моторошні кадри. Ви побачите те, що більшість зазвичай не бачить. Невіддільна частина кожного фільму, на яку далеко не кожен звертає увагу. Важливі імена, які йдуть у забуття й невідомість, бо в мить, коли вони з'являються на екрані, більшість глядачів робить дві речі: встають і йдуть. Знаю, що перше сьогодні — важливо. Друге — неможливо», — сказав Президент України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми тут заради вас, заради вашого світлого, мирного майбутнього», — українські військові привітали школярів з 1 вересня

Також сьогодні, 1 вересня, у День знань Президент України Володимир Зеленський звернувся зі словами вдячності до захисників, учителів, батьків та дітей:

"Захисники, завдяки яким дошкільнята, школярі та студенти мають змогу розпочати новий навчальний рік. Учителі, які навіть попри війну не залишали учнів і продовжували навчати. Батьки, які виховують покоління вільних і сміливих. Українські діти, якими можна тільки пишатися. Кожному з вас – велика вдячність! Слава Україні!"

Нагадаємо, вчора відома французька акторка Катрін Денев з‘явилась з українським прапором на грудях на відкритті 79-го Венеціанського кінофестивалю.

ФОТО: Getty Images

Новини по темі