День знань: ведучі 1+1 Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Марічка Падалко, Валентина Хамайко та інші опублікували слова підтримки та привітання всім батькам

1 вересня: ведучі 1+1 опублікували слова підтримки та привітання всім батькам

Ведучі 1+1 написали слова підтримки та вітання батькам школярів до Дня знань.

Поділитися:

Сьогодні, 1 вересня, у перший день осені в Україні відзначають День знань. Цього року через повномасштабне вторгнення рф на територію України, у більшості шкіл нашої країни свято проходило дистанційно. Ведучі 1+1 у своїх соцмережах опублікували слова підтримки та побажання батькам школярів з 1 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітання з 1 вересня в прозі, віршах та картинках

НАТАЛІЯ МОСЕЙЧУК

Телеведуча 1+1 та марафону «Єдині новини» Наталія Мосейчук на своїй сторінці в Instagram привітала з початком нового навчального року:

"Попри війну сьогодні свято. З 1 вересня! Малі, драйвового вам навчання і бажано скоро офлайн для всіх. Батьки, ми мусимо бути сильними. Вчителі! Ми віддаємо вам найдорожче, що в нас є. Вдячні, що ви завжди поруч! І пам’ятаємо, що гарант наших свят - ЗСУ! Бережіть себе і Україну".

КАТЕРИНА ОСАДЧА

Ведуча шоу "Голос країни" на 1+1 Катерина Осадча звернулась до усіх мам, які проживають поза межами України:

"Сьогодні хочу, щоб мене почули батьки в різних куточках світу. Ваші діти або вже пішли до школи наприкінці серпня, або йдуть найближчим тижнем, і ви просто уявіть на секунду, що ви збираєте свою дитину до школи і кладете не сендвіч на обід, о їжі на три дні, адже бомбосховище, де може привалити дітей можуть розбирати саме стільки часу, а ще ліхтарик, ліки, змінний одяг, павербанк і скрізь вкласти записки з контактами батьків. Ні, це не збір в табір на тиждень, це збір в звичайну українську школу в вересні 2022 року. Щодня, коли будете збирати своїх дітей до школи, згадайте про українську маму, яка зараз складає своїй дитині теплий одяг і не знає де саме відбуватимуться уроки в класі чи бомбосховищі і найстрашніше - не знає як пройде цей день і якщо будуть прильоти…. Поосто на мить уявіть жах кожної української мами. Не забувайте про нас, не забувайте про війну."

Також ведуча привітала усіх з 1 вересня та побажала великої сили у подоланні складнощів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

МАРІЧКА ПАДАЛКО

Ведуча ТСН на 1+1 та та "Єдиних новин" Марічка Падалко подякувала ЗСУ за можливість ходити до школи та побажала усім сил та витримки:

"Ще в березні я не була впевнена, що діти взагалі повернуться в Київ, сьогодні вони в своєму місті і пішли до школи. Це перше вересня не схоже на жодне інше, але як добре, що на більшій території країни воно є. Дякуємо нашим ЗСУ! Сил і витримки всім, хто на них чекає на окупованих територіях!".

ВАЛЕНТИНА ХАМАЙКО

Ведуча "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко привітала батьків з 1 вересня та розповіла, у якому форматі продовжать навчання її діти.

"З 1 вересня нас, батьки! 💙💛

Сил і наснаги!"

ЛЮДМИЛА БАРБІР

Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір на своїй сторінці в Facebook подякувала захисникам ЗСУ за те, що сьогодні можемо відзначати День знань! 

ЛІДІЯ ТАРАН

Ведуча Лідія Таран опублікувала фотографії з Дня знань сьогодні і 8 років тому та розповіла, як і де вони з донькою відзначають 1 вересня.

НЕЛЯ ШОВКОПЛЯС

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс привітала усіх з Днем знань:

"З днем знань, рідненькі! 💙💛 Як ви? Як ваші малі? Так час летить... Наче вчора малі тільки переступили поріг школи, а тепер вже 3 клас! Хоч це 1 вересня кардинально не таке, як батьки та діти собі уявляли, маленькі українці мріють! Мріють про майбутні професії! Про пухнастих друзів, опанувати нові хобі. І про перемогу України! А ми всі знаємо, що світ на стороні мрійників! Тож нехай наших мрійників допитливість і захопленість ведуть до нових радісних відкриттів! Цікавих уроків, відмінних оцінок і великих перемог!"

Новини по темі