Олена та Володимир Зеленські у об'єктиві легендарної Енні Лейбовіц для американського VOGUE (бекстейдж відео)

Олена та Володимир Зеленські у об'єктиві легендарної Енні Лейбовіц для американського VOGUE

Олена Зеленська з'явиться на digital-обкладинці американського Vogue.

Поділитися:

Перша леді України Олена Зеленська з'явиться на digital-обкладинці американського Vogue. Зйомка відбувалась за участі української команди Vogue і буде опублікована в у жовтневому номері американського видання. Знімала Олену та Володимира Зеленських легендарна фотографиня Енні Лейбовіц, яка нещодавно приїздила до Києва.

Олена Зеленська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про "вечері" з чоловіком по телефону та повернення українців на Батьківщину — Олена Зеленська в ексклюзивному інтерв'ю ТСН

У міру того, як війна в Україні входить у нову критичну фазу, перша леді країни Олена Зеленська стала ключовим гравцем — передовим дипломатом та обличчям емоційного навантаження своєї країни.

«Це були найжахливіші місяці в моєму житті та в житті кожного українця», — сказала вона Vogue у великому інтерв'ю, взятому особисто у Києві. Ми розраховуємо на перемогу. Ми не сумніваємося, що переможемо. І це те, що тримає нас у русі».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Для спеціальної цифрової обкладинки Vogue Зеленська та її чоловік президент України Володимир Зеленський розповіли про життя у воєнний час, свій шлюб та спільну історію, а також про свої мрії про майбутнє України. Олена та Володимир Зеленські виховують двох дітей: 18-річну Олександру та 9-річного Кирила.

Зеленські

Бути першою леді — це не та роль, яку Олена Зеленська будь-коли хотіла зіграти.

«Мені подобається бути за лаштунками… Мені було досить складно опинитися у центрі уваги».

Але, як і багато її співвітчизників, які брали участь у цій війні, Зеленська виявилася на висоті з витонченістю та мужністю:

«Я намагаюся щосили», — каже вона.

Зеленська

Олена Зеленська постала перед публікою, щоб стати обличчям свого народу — обличчям жінки, обличчям матері, чуйним людським обличчям. Якщо її чоловік, президент Володимир Зеленський, очолює націю цивільних осіб, які відразу перетворилися на комбатів, вона взяла на себе емоційний аспект впливу.

Олена та Володимир Зеленські

"Я вважаю, що вона відіграє дуже потужну роль для України, для наших сімей та для наших жінок", - каже Зеленський.

Олена Зеленська

Нагадаємо, 20 липня дружина Президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська виступила перед Конгресом США у межах своєї поїздки до США. Це вперше в історії США у Конгресі виступала Перша леді іншої країни. Крім того, говорила Зеленська не про мирні речі, як зазвичай передбачає протокол для Першої леді, а попросила для України зброю, а саме системи протиповітряної оборони для захисту населення нашої країни від російських обстрілів. 

 

Новини по темі