Музичний продюсер Квінта розповів, як підбирає музикантів для оркестру Голосу країни 6

Музичний продюсер Квінта розповів, як підбирає музикантів для оркестру Голосу країни 6

Голос країни 6 стартує уже зовсім скоро на телеканалі 1+1

Поділитися:

Голос країни – головний вокальний проект на вітчизняному телебаченні. І уже зовсім скоро глядачів сколихне шостий сезон цього грандіозного шоу.

Як відомо, всі учасники Голосу країни 6 виступають у супроводі живого оркестру, склад якого ретельно підбирається особисто музичним продюсером проекту Русланом Квінтою.

Оркестр під керівництвом Руслана Квінти повністю оновився у п'ятому сезоні проекту. На етапі "сліпих прослуховувань" на сцені грає всього 5 музикантів: барабанщик Євген Селезньов, клавішник Віталій Делістьянов, бас-гітарист Антон Бейко, гітаристи Михайло Баньковский і Володимир Шаріков. Під час "боїв", "нокаутів" і прямих ефірів склад оркестру на сцені буде збільшуватися.

В ексклюзивному інтерв'ю для газети "Сегодня" Руслан Квінта зізнався, що особливу увагу під час вибору музикантів для оркестру він приділяв освіті та досвіду:

"Я вважаю, що це найкращі музиканти, які є на сьогоднішній день в Україні. У кожного - величезний досвід за плечима, всі працювали з топовими українськими артистами і мають музичну освіту, що для мене дуже принципово. Особливо важливо, що кожен з них грає на різних інструментах, і вони можуть замінити один одного в будь-який момент".

Також Руслан поділився з журналістом газети "Сегодня" своїми планами та враженнями від роботи з Іваном Дорном, який став новим обличчям в тренерському складі тренерському складі Голосу країни-6:

 "Іван виріс на джазовій латиноамериканській музиці. Він дуже добре відчуває ритм. Спеціально для нього я буду робити якісь скретчі, включати бітбоксерів або запрошувати на сцену діджеїв. Зазвичай, в танцювальній музиці вокал не дуже відчувається, але ми з Іваном постараємося створити щось таке, де учасники зможуть проявитись якнайкраще ".

Які музичні сюрпризи готує шостий сезон Голосу країни, глядачі зможу побачити вже дуже скоро на телеканалі "1+1"

Новини по темі