Психологічний тест по картинці: який ваш найбільший страх у коханні

Психологічний тест по картинці: ваш найбільший страх у коханні

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, чого ви боїтеся найбільше у коханні.

Поділитися:

Малюнок 1

Страх, який вас переслідує, завжди всередині вас, тому що іноді ви вважаєте себе власним ворогом і не дозволяєте собі бути повністю щасливим. Відкрийтесь коханню та ви відчуєте себе дуже щасливими.

Малюнок 2

Ви сильно боїтеся залишитися на самоті, ви завжди відчуваєте, що люди поруч лише для певного комфорту, і, не знаючи, щирі вони чи ні, ви боїтеся залишитися в глибокій самотності.

Малюнок 3

Ви мало боїтеся смерті, завершення стосунків, але боїтеся невідомого. Ви повинні ризикувати більше, щоб досягти всіх своїх цілей. Ви дуже консервативні, і це заважає вам досягти своїх цілей.

Малюнок 4

Ви боїтеся темряви, невідомості та помилок із минулого. Це викликає у вас серйозним страх. Менше думайте про минуле, бо воно не дає вам рухатися вперед.

Малюнок 5

Ви значною мірою налякані страхом бути обмежені закритим та вузьким простором, боїтесь опинитись у "клітці кохання". Також ви дуже боїтесь, що вам там не подобається, це також можна сприймати символічно.

Малюнок 6

Ви боїтеся віддатися коханню і знову постраждати. У вашому несвідомому є певний опір любові через недовіру, але це безпідставні страхи.

Малюнок 7

Ви боїтеся страждань через кохання і часу, який повільно минає. Ви терпіти не можете, коли інші обіцяють вам щось, що згодом виявляється не таким, як прогнозували.

Новини по темі