Психологічний тест по картинці: що вас чекає на Повний місяць

Психологічний тест по картинці з передбаченням на Повний місяць —1+1

Оберіть малюнок та дізнайтесь своє передбачення на Повню.

Поділитися:

Картинка 1

Всесвіт нагадує вам, що дуже важливо проводити час на природі. Нехай сонячне світло зігріє вас, вітерець обійме ваше обличчя і ви відчуєте вічну любов матінки-землі. Все в гармонії з природою. Прислухайтеся і нехай ваш розум очиститься від усіх непотрібних думок і проблем. Насолоджуйтесь співом птахів і поніжтеся на сонечку. Коли ви перебуваєте на природі, ви починаєте дивитися на речі по-іншому, вам нагадують про те, що дійсно важливо в житті. Нехай теперішній час буде часом натхнення та зцілення, і дайте собі час наново відкрити себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: яке ваше справжнє покликання

Картинка 2

Ваша душа наповнена нескінченною красою, світлом і творчою енергією. Коли ви відкриєте духовність у собі, ви відновите зв’язок із нескінченною істиною в собі, і ваша ціль у житті стане зрозумілішою. З’єднання зі своїм справжнім «я» — це глибокий і священний досвід. Радість іноді може надто сильно переповнювати вас. Знайдіть спосіб якимось чином виразити свої почуття та вивільнити їх. У міру того, як ви пізнаєте себе, своє життя та життя вашого оточення, ви змінитесь у найпозитивніший спосіб.

Картинка 3

У вас накопичується багато прихованих почуттів, і настав час відпустити їх. Не бійтеся відкрити своє серце, дозвольте собі бути вразливим. Найкраще рішення - позбутися від усіх застійних явищ. Настав час залікувати старі рани, омолодитися та почати позитивні зміни. Буря емоцій скоро вщухне, а ваше серце наповниться любов'ю. Актуальні події відбуваються завдяки невидимій силі кохання, і ви занурюєтеся у величезне море світла.

Новини по темі