Психологічний тест по картинці з монетами: як ви зараз схильні заробляти та витрачати гроші

Психологічний тест по картинці з монетами: як ви схильні зараз заробляти та витрачати гроші

Виберіть інтуїтивно монетку, що сподобалася найбільше і читайте свій фінансовий прогноз.

Поділитися:

1. Вам доводиться докласти чимало зусиль, щоб заробити просто на прожиття. Отвір усередині монети вказує на те, що гроші у вас не затримуються. Ви схильні жити від зарплати до зарплати, і зараз це особливо відчувається, коли ви ладні жити одним днем на широку ногу. Вам потрібно переглянути звичку витрачати гроші спонтанно, під впливом ситуативних бажань. Однак ви легко приваблюєте людей, у яких значно кращі фінансові справи. Варто подумати, яким чином ви можете бути корисними один для одного і зробити свої знайомства хорошою інвестицією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Гаманець": що заважає вам розбагатіти та як це виправити

2. Вибір практичних та економних людей. Ви ніколи не поспішаєте з рішенням і можете завжди найти обережний та елегантний спосіб зробити все з найбільшою вигодою для себе. Ви можете незабаром дуже покращити своє фінансове становище. Розбийте свої фінансові цілі на щоденні звіти і процес пришвидшиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Кнопка": які зміни в житті на вас чекають?

3. Такий вибір вказує на те, що у вас стабільне фінансове становище, яке не зміниться найближчим часом. Якщо хочете збільшити дохід, доведеться зараз шукати асолютно новий спосіб їх заробляти. Найкращий варіант — заняття, результатом яких є творча праця. Ви вмієте прикрашати життя і любите традиції — подумайте як це найкраще продати або ж розвинути свої таланти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Про що Ви зараз думаєте насправді"

4. Протягом найближчих місяців на вас чекає фінансове піднесення. Ви по крупинці накопичуєте свій досвід і "засіяна нива" дає все кращий "урожай". Вам потрібно подумати, як примножити отримате, адже гроші повинні працювати. Якщо ви впораєтеся з цим викликом, то зможете безбідно існувати ще багато років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці про душевний стан: що Вас насправді тривожить

5. У вас наразі відсутня ділова хватка. Ви боїтеся змін, і цим позбавляєте себе можливості заробити більше. Змініть ставлення до грошей — не бійтеся ризикувати, щоб не втратити, а ризикуйте, щоб здобути. Почніть більше довіряти своїм діловим партнерам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Що хоче сказати ваша підсвідомість"

6. Протягом року вам усміхнеться успіх. Ви з тих щасливчиків, які можуть отримати несподівано велику суму грошей. Не забувайте, що кому багато дається, з того і багато питається. Ваше фінансове становище цілком залежатиме від вашого вміння раціонально розподілити доходи. Якщо ви дасте собі слабину, гроші потечуть від вас, як рікою вода.

Ви не дарма отримали саме таке розшифрування психологічного тесту. Проаналізуйте цю інформацію та дослухайтеся до порад. 

Новини по темі