Психологічний тест по картинці "Гаманець": що заважає вам розбагатіти та як це виправити

Психологічний тест по картинці з гаманцями, який розповість, що заважає вам розбагатіти та як це виправити

Оберіть не роздумуючи один з гаманців, який вам сподобався найбільше та читайте результат.

Поділитися:

Гаманець №1. Зараз ви налаштовані негативно: вас дратують навіть звичайні розмови про фінанси. Ви звикли жити з тими статками, які маєте. Але вас засмучує те, що тоді, коли дуже хочеться купити щось дороге або екзотичне, все одно доводиться економити. Проте вам слід задуматись над тим, щоб докласти більше зусиль для збільшення прибутку. Грошова енергетика та негативні емоції не сумісні, тож намагайтеся думати більш позитивно. Але не мріяти, а саме діяти!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Про що Ви зараз думаєте насправді"

Гаманець №2. Якщо говорити про фінансову грамотність, то першою асоціацією з цим словосполученням є ви! Ви дуже мудро та грамотно розпоряджаєтесь своїм гаманцем, слідкуєте за кожною витратою та щоразу намагаєтесь перевиконати робочий план, аби отримати підвищення. Проте у вас стоїть блок на радощі від отримання грошей, який треба прибрати. Ви постійно думаєте, що зробили недостатньо та можна було більше. Навчіться себе цінувати та хвалити, і тоді окрім вже заробленого ви отримаєте винагороду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Що хоче сказати ваша підсвідомість"

Гаманець №3. У вашому житті бракує стабільності, саме тому ви не задоволенні вашим матеріальним станом: можливо це через те, що ви постійно змінюєте місце роботи, або через графік, який коливається на різних тижнях. Спробуйте зайнятись плануванням ваших буднів — це допоможе вам зрозуміти, чого ви хочете в кар'єрі. Коли у вас буде це розуміння, тоді зростатиме фінансова піраміда. Крім того, зверніть увагу на те, які покупки ви ставите в пріоритет та чим щоразу жертвуєте. Можливо, це треба змінити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: що про вас говорить те, як ви тримаєте телефон

Гаманець №4. Ваше матеріальне становище не стає кращим через те, що ви вважаєте, що воно у вас зараз в нормі. Замислитесь, чи треба вважати, що вам всього бракує? Можна ж не задовольнятися тим, що є, а добиватися нових і нових вершин і так до мультимільярдера! Вам потрібно трохи більше мотивації та впевненості в собі. У цьому можуть допомогти курси з економіки чи фінансової грамотності. Але не можна не відмітити вашу акуратність та правильно розставлені пріоритети у покупках. Так тримати!

Ретроградна Венера: що треба робити, а що категорично заборонено? Дивіться сюжет:

Новини по темі