Психологічний тест по картинці з будинками "Як ви дивитесь на світ"

Психологічний тест по картинці, який розповість, як ви дивитесь на світ

Психологічний тест по картинці з будинками розповість про ваше світосприйняття та вкаже, що вам можна змінити в житті. Уважно подивіться на домівки зверху. Оберіть ту, яка вам подобається найбільше.

Поділитися:

Будинок 1. Вибірковість та акуратність

Ви – людина, яка обирає вузьке коло оточення замість безлічі друзів. Проте це не означає, що ви закритий для комунікації: у вас багато знайомих, з якими можна гарно провести час. Ви чітко зберігаєте особисті кордони в спілкуванні, відкриваєте подробиці лише обраним людям. Ви – реаліст, який дивиться на світ без рожевих окулярів та намагаєтесь зробити світ краще: відстоюєте свої права та не терпите несправедливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: вибери свій улюблений торт і перевір свій характер

Будинок 2. Активність та енергійність

Кожного ранку відчиняєте вікно та дякуєте всесвіту за спів пташок та чисте небо. Ви відрізняєтесь від інших тим, що підмічаєте деталі та бачите прекрасне в буденному. В спілкуванні ви добрий друг, який завжди прийде на допомогу. Обожнюєте великі компанії та цікаві відпочинки. Проте інколи вдягаєте "рожеві окуляри", від чого деколи страждаєте, коли розчаровуєтесь в людях.

Будинок 3. Радикальність та наполегливість

Вікно, яке розподілено на дві частини, каже про вас як про людину, яка бачить або "чорне", або "біле": в людях, в погоді, в настрої тощо. Ви дуже залежні від тої атмосфери, яка вас оточує: якщо ви в темній кімнаті в день, коли погана погода – можливо, що ваш настрій теж буде не найкращий. Радимо подумати: чи не треба пошукати щось прекрасне в, на перший погляд, поганому?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Чого вам зараз бракує в житті"

Будинок 4. Закритість, проте водночас ніжність

В душі ви – добра та чуттєва людина, проте через свої блоки відштовхуєте людей, аби вони не образили вас. У вас нема безладу в домі, ви зберігаєте простір чистим, вам важлива атмосфера затишку. Ви захищаєте  почуття всередині вас, тому не любите виходити з зони комфорту. Радимо спробувати подолати свій страх: можливо, зустрінете нову, в майбутньому дуже важливу для вас людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці «Листя папороті»: гадання на Івана Купала

Будинок 5. Чесність й прямолінійність

Людина, яка завжди каже все, що думає та не терпить будь-якої брехні (навіть "на благо") – це про вас. Якщо ви вважаєте щось чи когось не правим, або вам не подобається сукня – ви відверто розповісте про це. Проте радимо вам контролювати надмірну чесність: частіше задавайте собі питання, чи питали вашої думки. Ви полюбляєте великі міста, бачите ваше майбутнє серед багатоповерхівок, які світяться від ліхтарів. Ваше світосприйняття можна описати одним словом: Нью-Йорк.

Новини по темі