Реєстрація на Благодійний забіг на 2 км заради дитячих мрій триває

Проект покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей.

Поділитися:

12 ведучих телеканалу 1+1 об'єдналися, щоб здійснити мрії важкохворих дітейВперше за історію марафонів Благодійний забіг дистанцією 2 км, що стартує 9 жовтня у Києві, повністю присвячений соціальному проекту «Здійсни мрію», ініційованому 1+1 медіа та ВБФ «Крона». Проект покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день – це диво. Куратор проекту – Лідія Таран.

Цього разу зіркова команда бігтиме у рекордній кількості з 12 осіб: ведучі програми «ПроФутбол» на каналі 2+2, Олександра Лобода та Ігор Циганик, ведучі «Сніданку з 1+1» Анатолій Анатоліч, Людмила Барбір та Марина Леончук, ведучі ранкової програми «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко та Олександр Попов, ведучі ТСН – Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, ведуча рубрики «Міста. Мій путівник» в «Сніданку» Наталка Щука. Також долучиться фітнес-тренер Соломії Вітвіцької – Людмила Міняйло, з якою зірка розпочала спеціальні тренування.

Дмитро Комаров закликає подарувати 9-річній дівчинці можливість дихатиЗапрошуємо всіх приєднатися та підтримати підопічних проекту «Здійсни мрію» Софійку Жиліну і Юрка Штрикуля. Всі, хто зареєструються за посиланням та пробіжать 2 км з зірками, стануть чарівниками, які допоможуть дітям знову стати щасливими. 100 гривень з кожного стартового пакету на забіг в 2 км будуть перераховані на здійснення мрій тяжкохворих діток. Забіг стартує о 9:30.

СОФІЯ ЖИЛІНА

Дівчинка родом з Донеччини, їй 11 років. Незважаючи на рідкісну хворобу - нейрофіброматоз, що вразила кістки та нерви дівчинки і спричинила те, що права ніжка у Софійки коротша за іншу на 12 см, вона мріє стати телеведучою, фотомоделлю. Для операції зі встановлення нового ортезу необхідно 15 000 євро.

ЮРКО ШТРИКУЛЯ

У 12-річного хлопчика з Полтави вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Для детального обстеження і операції з трансплантації кісткового мозку потрібно 35 000 євро. Більше за все на світі Юрко мрії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду.

Незряча дівчинка розповіла, що відчувала під час виступу на сцені «Голос. Діти 3»Зазначимо, що на самому марафоні вперше відбудеться запуск продажу цукерок «Здійсни мрію» від «Львівської майстерні шоколаду». Цукерка ця має свою унікальну історію створення, яка стала втіленням мрії 15-річного хлопчика Богдана Нестеренка, який уже декілька років живе у лікарні Охмадит, прикутий до процедури гемодіалізу. Юнак мріяв створити солодощі, які здатні лікувати дітей, замінивши ними неприємні процедури і гіркі пігулки. І ви зможете придбати і спро­бувати ці цукерки за символічну суму – 9 грн. Виручені кошти передаватимуться на лікування і виконання бажань тяжкохворих дітей.

Тим часом марафон онлайн уже стартував! Здійснити мрії дітей ви можете вже зараз. Необхідно перейти за посиланням та зробити пожертву на одній зі сторінок улюбленої зірки. Кожна гривня здатна врятувати життя Юрка і Софії, подарувати шанс на одужання і гарне майбутнє. Мрії здійснюються!

Олександра ЛободаІгор ЦиганикАнатолій АнатолічЛюдмила БарбірМарина ЛеончукВалентина ХамайкоОлександр ПоповЛідія ТаранСоломія ВітвіцькаМарічка ПадалкоНаталка ЩукаЛюдмила Міняйло.

Слідкуйте за ефірами «Сніданку з 1+1», адже уже цього четверга у прямому ефірі відбудеться ранкова зарядка разом з ведучими каналу, які беруть участь у благодійному забігу 9 жовтня. Також у п’ятницю до студії «Сніданку» завітає Лідія Таран з маленькою мрійницею Софійкою Жиліною, заради якої рекордна кількість ведучих буде бігти марафон. Попереду багато сюрпризів. Не пропустіть!

Новини по темі