Ретроградний Меркурій з 9 вересня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на період ретроградного Меркурія 9 вересня — 2 жовтня
freepik.com

9 вересня розпочинається черговий період Ретроградного Меркурія у 2022 році.

Поділитися:

У 2022 році спостерігаємо одразу 4 періоди ретроградного Меркурія. Перший був у з 14 січня до 3 лютого, другий —  з 10 травня до 2 червня, і ось настав час наступного періоду: з 9 вересня до 2 жовтня 2022 року. Також очікуємо період ретроградного Меркурія наприкінці року, з 29 грудня до 18 січня 2023 року.

Ретроградний Меркурій, за переконанням астрологів, відповідає за інтелект, думки, мовлення, лист, контакти, переговори, папери, документи, інформацію, навчання, поїздки, родинні зв'язки та торгівлю. Тому, у першу чергу, ретроградність зачепить саме ці сфери і всі процеси, пов'язані з ним, будуть гальмуватися, «йти назад», затримуватися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на вересень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на період ретроградного Меркурія 9 вересня — 2 жовтня 2022 року

Гороскоп на ретроградний Меркурій Овен

У вересні ретроградний Меркурій з 9 вересня. Не варто розпочинати проєкт, якщо потрібний швидкий результат. Меркурій зупиняється і розвертається у ретроградний рух до 2 жовтня у 7 домі стосунків. Тема стосунків із кимось вийде на перший план. Можливе повернення до колишнього партнера на колишню роботу. Небажано нічого підписувати, купувати. Поганий час для планових хірургічних операцій.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Тілець

Ретроградний Меркурій уповільнюватиме всі процеси і змусить повертатися до справ, що були розпочаті у минулому. Немає сенсу поспішати, якщо хочете розпочати новий проект чи нову справу якнайшвидше — не варто цього робити. Добре завершувати все почате, наводити порядок. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Близнюки

Ретроградний Меркурій розгортається в п'ятому будинку (енергія кохання, щастя, радості) — можливе відновлення минулих стосунків. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Рак

 Ретроградний Меркурій у 4 домі (до 2 жовтня): все буде пов'язане з сім'єю, можливо, захочеться повернутися до свого коріння, щось переробити в будинку, переїхати, переглянути платежі, поїхати до батьків або до себе на батьківщину. Ви можете в цей час зустріти людину з минулого, поміняти прізвище. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Лев

Ретроградний Меркурій у 3 домі (до 2 жовтня): отримайте повідомлення від того, кого ви знали раніше, з ким давно не спілкувалися, відбудеться якесь возз'єднання. Можливо з'явитися бажання знову вчитися. Гарний час для перескладання, відновлення документів. Має бути поїздка туди, де Ви вже були. Зустрічі з друзями, знайомими, колегами, але щось може перенестись, загубитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2022 для всіх знаків зодіаку: які зміни восени віщують зорі

Гороскоп на ретроградний Меркурій Діва

Ретроградний Меркурій (до 2 жовтня) у секторі грошей: щось продати, переглянути свій бюджет, поміняти цінник, сплатити те, що ви довго відкладали. Можуть повернути борги. Можливе звільнення зі старої роботи та пошук нової роботи, несподівані витрати. Сектор грошей стане ключовим у вересні. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Терези

Меркурій розвертається у вашому знаку Терези на 3 тижні, по 2 жовтня. Можуть скасовуватися, переноситися зустрічі. Краще не підписувати важливих контрактів до 2 жовтня. Не бажано купувати дорогі активи, техніку до 2 жовтня. Не можна робити пластичних операцій, уколів краси. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Скорпіон

Меркурій розгортається у ретроградний рух до 2 жовтня у 12 домі. Можливо, потрібно буде відновлювати документи, можливе повернення з еміграції. Може бути повернення із ізольованого місця: з полону, з в'язниці, виписка з лікарні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар стрижок на вересень 2022: сприятливі та несприятливі дні для краси

Гороскоп на ретроградний Меркурій Стрілець

Меркурій розгортається у ретроградний рух до 2 жовтня у 11 домі. Можлива зустріч із друзями дитинства. Можливе повернення до старого робочого колективу. Хтось може повернути вам борг. Потрібно переосмилити своє життя, роботу, стосунки.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Козеріг

З 9 вересня краще не купувати техніки. Може щось не відбудуться, перездавання, запізнення на поїзд. Також Меркурій Ретроградний розгортається в 9 будинку: щось нове, доведеться все переробити, переглянути.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Водолій

Меркурій ретроградний у 9 домі, що відповідає за подорожі, змінюються плани, візи і т.д. Освіта – можливі відновлення, зміна. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Риби

Ретроградний Меркурій перебуватиме у секторі грошей: потрібно буде переоблік фінансів, перегляд загальних фінансів з другою половиною. 

Новини по темі