Детальний гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від популярної астрологині

Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку (Анжела Перл з детальним прогнозом)

Відома астрологиня Анжела Перл опублікувала свій астрологічний прогноз на серпень для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Анжела Перл — популярна астрологиня українського походження. Широкому українському загалу Анжела Перл стала відома після астрологічного прогнозу щодо війни, яку 24 лютого розпочала росія. Передбачення Анжели про перемогу України стали певною моральною підтримкою у перші страшні дні повномасштабного вторгнення росії на територію України. Цікаво, що до 24 лютого Анжела передбачала масштабне військове загострення. Популярна астрологиня Анжела Перл дала інтерв'ю ведучій Наталії Мосійчук та розширила свій прогноз щодо завершення війни.

Ми подивилися гороскоп для всіх знаків зодіаку на серпень, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати на маківку літа. 

Гороскоп на серпень 2022: Овен

Перші десять днів суттємо змінять ситуацію: може бути прорив, як у плюс, так і в мінус. Дуже хороший день для Овнів саме 1 серпня — сприятливий для кохання та лотерейних виграшів. Пощастить у всіх вирішенні всіх нагальних питань (бізнес, відпустка). 5.08 — очікуйте на вирішення побутових проблем (сантехнік, електрик тощо). Цей період до 12 серпня буде заповнений переговорами, співбесідами, дзвінками, а також необхідністю звернути увагу на здоров'я. 12.08 — під покровительством Венери, дуже гарний день, сприятливий для гармонічних відносин, в цей день кохання розквітне. Загалом буде відчуття переможця, а також можливий прибуток. На Повний місяць можливе розставання з друзями або ж з колективом, або ж неможливість побачитися. Загалом цей період не є сприятливим для масштабного планування, адже Сатурн змусить зменшити цілі, попрощатися з ілюзіями. План повинен бути дуже чітким та ясним. Зауважте, що розпочате в цей період — дуже надовго, бо цикл Сатурна на 30 років. 18-19 серпня очікуйте на подарунки, більше проявів кохання, ви можете собі дозволити те, що раніше не могли. Фінанси можуть збільшитися з 21 серпня. Ресурси будуть збільшені і витрати на задоволення теж. 23.08 — контакти, спілкування, навчання, оформлення документів, поїздки, докладання зусиль на цю сферу до кінця березня. 24.08 — вирішення фінансових питань, які тягнуться вже довго. Вам повернуть борг або ж буде погашення кредитів, кредиток. Майнові відносини — розділ майна до січня. Ви будете переглядати свої джерела доходів на п'ять місяців. 27.08  будете шукати оптимальний режим роботи задля здоров'я, можлива нова спеціальність, професія. Ці дні також про партнерство, листування та дзвінки, багато спілкування з клієнтами, знайомства та зустрічі, домовленості, підпис документів. 

Гороскоп на серпень 2022: Тілець

З 1 по 10 серпня буде несподіваний поворот у справах, наче визволення від чогось, що набридло та початок нового життя. Можливий розрив у відносинах та початок нових. Найсильніше це відчують народжені з 7 по 11 травня. З 1 по 5 можливий переїзд, справи з нерухомістю, відгородження від чогось. З 5 серпня можливі нові клієнти в торгівлі, нові романи. З 12 серпня розвиватиметься кар'єра, вдалий час, щоб ставити нові цілі, працювати на репутацію, просити підвищення. Повнолуння також може дати звістку про вагітність та навпаки вихід із роботи. В цілому, ці дня стануть певним проясненням в роботі та з репутацією. Також це хороший період для покупок на свято та задля краси. Спілкування з батьками. 18-19 серпня можливі доленосні зустрічі, багато клієнтів та гроші за роботу онлайн. З 21 серпня хороша фізична активність, спорт піде на користь. У секторі фінансів хороший перілд до 26 березня — доходи від усього. Але будьте обережні з харчуванням. З 24 серня йде розворот в минуле до 22 січня 2023р. Відхід від роботи, розлучення, судова позика, вороги, змагання, пауза у всьому. З 27 серпня можлива нова інформація з роботи, новий бізнес, нове хобі або є навчання. Серпень стане переломним місяцем для Тільців. 

Гороскоп на серпень 2022: Близнюки

Перший тиждень дуже непередбачуваний, там з'єднання Урану, планети сюрпризів, несподіваних поворотів, Марса, який додає енергії та активності, та кармічний вузол, який ще все збільшує та розширює. Це поєднання перших 10 днів у 12 будинку гороскопу, який відповідає за переїзд, далекі землі, незаплановані поїздки. Можлива робота за кордоном. Або те, що може дати вам прорив. Цілком незрозуміле щось може статися у вашому житті. 1 серпня – чудовий день, показує друзів, соціум, соцмережі, розширить ваше коло спілкування. 1 серпня можливе важливе знайомство, переговори, контракт. 5 серпня – Меркурій змінює знак і входить до вашого 4-го будинку гороскопа. Можливо угода, переїзд, можливий приїзд гостей. Можливо новина, що стосується батьків. Можлива співбесіда на ПМП, громадянство, заповнення анкет. 12 серпня – Повний місяць у вашому 9-му будинку гороскопу разом із Сатурном. Це планета обмежень, правил, законів, а 9-й будинок – будинок навчання, освіти. Ви можете отримати результати іспитів чи юридичні документи. З 12 серпня спілкування, зв'язки з клієнтами, родичами, навчання новим навичкам. Можливе надходження коштів. Можливе нове романтичне знайомство. 18 та 19 серпня збільшаться ваші фінанси завдяки друзям, соціальним мережам, зв'язкам. Можливе нове перспективне знайомство. 21 серпня можливі подорожі, заняття спортом. 24 серпня — Уран зупиняється у вашому 12 будинку, в будинку минулого, і йде назад у минуле, повертається назад, щоб доробити якісь справи, хвости. Це буде до 22 січня 2023 року. Це ще й будинок еміграції, вам потрібно буде перебувати на еміграції до цього часу. Уран повертається назад, а потім знову йде вперед. 27 серпня можливе нове місце проживання чи житло, оформлення документів на ПМП, громадянство. 27 серпня приємні новини, події.

Гороскоп на серпень 2022: Рак

1-12 серпня Венера працюватиме на покращення життя, притягування добрих людей, гармонію у стосунках. Перший тиждень серпня водночас може принести непередбачені події, конфлікт чи сварка з подругою або ж познайомили вас з кимось важливим. Можливі різкі зміни в якихось колективних подіях, зміна планів, нова мрія. 1 серпня можливий прибуток. 5 серпня — спілкування, поїздки, комунікації, зустрічі, документи. 8 серпня — хороший день для побачень, знайомств, романтика суцільна. 12 серпня Венера у 2 будинку фінансів. Очікуйте на подарунки, приємні покупки, може прийти суттєва сума грошей. Повний місяць у 8 будинку (фінанси). Оскільки поруч Сатурн, то отримаєте  менше грошей, ніж думали, можливі гроші у спадок, можуть спрацювати інвестиції від бізнес-партерів. 18-19 серпня найприбутковіші дати місяця. 21 серпня починається період на 7 місяців (до 26 березня) — можлива дальня робота, армія, від'їзд, лікарні, в'язниці, підготовка до чогось. З 24 серпня до  22 січня 2023 року період зміни планів на майбутнє, нове коло друзів, нова робота або ж діяльність. 27 серпня Молодик у 3 домі може віщувати новий вид транспорту, нове знайомство, навчання (мова, техніка, водіння), документи, новини, планування переїзду. Можливі гості, новини про нерухомість, інформація про батьків, прописку, громадянство тощо.

Гороскоп на серпень 2022: Лев

Період до 13 серпня буде знаковим для Левів новою енергією — щось нове увійде до життя Львів. 1.08 – день хороший для подорожей, можливий виграш у  юридичних справах. До 7 серпня переосмислення життя, зміна статусу, можливий переїзд. З 5 серпня буде інформація про заробіток, можливе підвищення ціни по угоді. З 12.08 – Венера притягуватиме до Левів любов, гроші та достаток. Одинокі Леви можуть зустріти кохання, якщо у шлюбі, то покращення стосунків. Хороший період для благодійної діяльністі. З 12.08 Повня Сатурні дасть всю правду назовні. Хороші стосунки скріпить на 30 років, хиткі стосунки розірве. Крапка після повного місяця. 18-19 серпня – найуспішніші дні серпня. З 21 серпня по 26 березня період, тісно пов'язаний з друзями (підтримка, допомога, колаборація). Можлива сварка чи навіть конфлікт. Медійний бізнес вийде на передній план, робота онлайн. З 24 серпня зміни у роботі та можливо, пауза у стосунках. Очікування нового контракту. Відчують сильніше народжені 8-14 серпня. З 27 серпня буде багато спілкування, здобуття нових знань.

Гороскоп на серпень 2022: Діва

1.08-7.08 очікуйте на несподіване везіння, успіх, це стосується подорожі, новин із закордону, знайомства з іноземцями. 1 серпня можлива кризова ситуація, яка вирішиться вашу користь. З 5 по 27 серпня ви будете дуже активно розумово працювати (логічне мислення, планування, продуктивне спілкування, отримання інформації, вивчення мови). 12 серпня Венера принесе відпочинок, відпустку, що перетвориться на подорож закордон. Також може мати місце роман на відстані, подарунок здалеку, таємні стосунки. Благодійність та волонтерство дадуть відчуття важливості та гармонії. Повня підкреслить нові закони, пов'язані з місцем роботи, можлива серйозна розмова з босом, новий режим роботи або ж звільнення. В серпні доведеться суттєво потурбуватися про своє здоров'я. 18-19 серпня – можливий прибуток, можуть надійти кошти, які ви давно очікуєте, можливе отримання спадщини. З 21 серпня до 26 березня період, який змусить доказувати свою репутацію, докладати значних зусиль, можливий кредит, зачаття. 24 серпня – подорож туди, де ви вже були, відновлення відносин із кимось із іноземців. повернення до навчання, пауза у юридичних справах, повернення до судової справи. З 27 серпня ви проявите ініціативу, щось/хтось новий увійде у ваше життя, буде те, чого ви раніше не робили. Сильніше відчують ті, у кого день народження 24-30 серпня. Гарний період, щоб починати щось нове. Можливе нове джерело прибутку, нова робота, нові ідеї, дзвінок з приводу роботи, лист, співбесіда. 

Гороскоп на серпень 2022: Терези

Перший тиждень серпня буде турбулентний, з'єднується Уран, планета сюрпризів, з Марсом, планетою війни, руху, бажань, активності. І плюс там буде кармічний вузол Раху, який усе це збільшує, розширює. Вони у 8-му домі гороскопа, це фінансовий дім, кризовий. Можлива криза у фінансах. Будьте обережними, можливі непередбачені ситуації. 1 серпня – супердень, буде легкість, везіння, ви опинитеся у потрібний час у потрібному місці. Може навіть відбутися зустріч вашого життя, важлива робоча зустріч, особиста. можливий виграш у чомусь. Це дім отримання результатів. 5 серпня Меркурій входить до 12-го дому гороскопу. Можливий тайм-аут, невеликий відпочинок. Також можливе навчання чомусь новому, самопізнання. Можлива еміграція або просто подорож за кордон.12 серпня Венера приносить хороші фінансові результати, хороші новини про друзів. Буде успіх у бізнесі онлайн, він почне давати прибуток. 12 серпня Повня висвітить вашу відповідальність щодо дітей. Можлива новина про вагітність. Можливе зменшення бізнесу. 5-й дім – дім кохання, ваші стосунки можуть перейти на наступний рівень.18-19 серпня може змінитися оточення, нові знайомства. 21 серпня Марс входить до 9-го дому гороскопу і залишиться там на 7 місяців до 26 березня 2023 року. Можливі подорожі за кордон, переїзд, оформлення документів на еміграцію. Доведеться вкласти багато сил та енергії. 24 серпня Уран у 8-му домі гороскопу до 22 січня 2023 року розгортається у секторі фінансів. Будуть зміни у вашій фінансовій сфері. 27 серпня Молодий місяць у вашому 12-му домі далеких земель. Можлива відпустка, еміграція, ізоляція від людей. Приділіть увагу своєму здоров'ю. Юпітер весь місяць у вашому 7-му домі гороскопу, у секторі партнерства, стосунків, шлюбу. Вам буде щастити весь місяць на зустрічі, знайомства, домовленості.

Гороскоп на серпень 2022: Скорпіон

1-й тиждень серпня буде турбулентний, непередбачуваний. Будьте обережні, не вступайте в конфлікти, будьте уважними за кермом, небажані поїздки та перельоти. Можливі проблеми в стосунках, як у особистих, так і в робочих. 1 серпня дуже хороший день для роботи: Сонце у вашому 10-му домі кар'єри, досягнень, репутації у дуже хорошому аспекті до Юпітера, може бути несподіване підвищення по роботі або зміна роботи. 5 серпня Меркурій входить до вашого 11-го дому гороскопу. Це дім друзів, інтернету. Можливе знайомство, розвиток онлайн-бізнесу. Ви можете стати частиною групи, колективу, команди. 12 серпня Венера входить до вашого 10-го дому репутації. Вас можуть похвалити за щось, у вас може покращитися ситуація у фінансах. Якщо ви вільні, можете вступити у стосунки. 12 серпня Повня в 4-му домі гороскопу разом із Сатурном у секторі сім'ї, батьків та місця проживання. Можлива серйозна інформація, яку варто враховувати. Ви можете розпочати ремонт або завершити його. Може бути охолодження стосунків у сім'ї чи розставання, переїзд. 18-19 серпня можливе просування по роботі, або ви знайдете роботу, яку хочете.  21 серпня Марс входить до 8-го дому гороскопу, дому фінансів та криз. Марс там буде залишатися 7 місяців, до 26 березня 2023 року. Ви можете опинитися у локації військових дій. Зверніть увагу на своє здоров'я. Потрібно буде врегулювати свої фінанси. Можливе зачаття дитини або її планування. 24 серпня Уран розвертається у 7-му домі гороскопу до 22 січня 2023 року у секторі стосунків, партнерства, шлюбу. Можливе вимушене розставання. Можуть бути зірвані контракти, угоди. 27 серпня здобуття якихось результатів, прибутку, нове оточення, друзі, тайм-аут, відпочинок, треба присвятити час собі.

Гороскоп на серпень 2022: Стрілець

Перший тиждень серпня для Стрільців буде дуже непередбачуваним, можуть несподівано і різко змінюватися плани, необхідно бути обережнішими зі здоров'ям. На роботі можуть розгоратися конфлікти, аж до звільнення. Але це положення може дати і одужання, і прорив у роботі на наступний рівень. 1 серпня будуть хороші новини про дітей, вагітність, бізнес. Можлива подорож за кордон. Можливе романтичне знайомство, виграш чи фінансова допомога. 5 серпня Меркурій принесе важливу інформацію про роботу. Повний місяць 12 серпня — може бути обмеження спілкування, охолодження стосунків із кимось із родичів, навіть ізоляція. Але якщо ви з кимось познайомитеся цього дня, то це надовго. Ви можете навчитися чогось нового, купити техніку, навіть автомобіль. З 12 серпня Стрільці можуть подорожувати, навіть кудись переїхати. У будь-якому випадку поїздка буде хорошою, з позитивними емоціями. Ви можете отримати подарунок. 18-19 серпня можуть підніматися судові справи, знайомство з кимось за кордоном, буде хороша новина від ваших дітей, вагітність. 21 серпня Марс, планета дій та бажань, входить у 7 дім стосунків та партнерства на 7 місяців. Це може означати, що якісь з ваших стосунків до 26 березня 2023 року будуть під впливом Марса. У вас буде дуже багато роботи та спілкування з клієнтами. Можливі конфлікти. Подумайте, з ким вам потрібно налагодити стосунки, можливо не з людиною, а з якоюсь організацією. Можливо, у вас буде контракт на 7 місяців роботи. 24 серпня Уран розвертається у 6 домі роботи до 22 січня 2023 року. Це часто дає зміни, зміну планів, рутинні справи струснуться, зміняться. Молодий місяць 27 серпня буде в 10 домі кар'єри та роботи. Можливо, 5 серпня буде вказівка на те, що зміниться в роботі після 27 серпня. Почнеться щось нове: проект, робота, керівництво, новий офіс, співбесіда на нову роботу, у вас буде новий статус. З 27 серпня можуть бути зустрічі з друзями або ви розпочнете новий проект. Ви вже можете отримати перші результати на роботі.

Гороскоп на серпень 2022: Козеріг

Серпень для Козерогів починається дуже непередбачувано. Уран несе сюрпризи, буде зміна планів та різкі зміни, можливі новини від дітей, новина про вагітність. Можуть бути різкі зміни у бізнесі. Можуть з’явитись романтичні стосунки або статися розрив. 1 серпня може бути угода про купівлю чи продаж нерухомості. Ви можете отримати спадщину. Можуть бути операції у рідних (мами) або статися зачаття дитини. Те, що дуже добре завершиться. З 5 серпня добре все, що пов'язане з подорожами, навчанням, курсами, освітою. Оформлення документів, купівля квитків, складання іспитів, публікації, юридичні питання (нотаріус, суд тощо). Повний місяць 12 серпня ви побачите свою фінансову ситуацію і ви маєте тепер все чітко планувати. Якесь джерело доходів піде, і гроші у сумі зменшаться. Проте буде стабільність у фінансах. Будь-яка покупка буде надовго. Менше грошей може бути, якщо ви берете зобов'язання за когось на себе: наприклад, оплата навчання дітям. 12 серпня Венера буде у 8 домі, домі інших джерел доходів та допомоги від інших людей. У вас висвітиться повна фінансова картина, збільшаться гроші у вашого партнера або ви отримаєте якісь гроші, які ви раніше оформляли (допомоги, аліменти, стипендія, гранти). 18-19 серпня хтось із рідних допоможе вам фінансово, ви можете отримати спадок чи будь-які чужі гроші. Відбудеться якась радісна подія. Може, ви переїдете до місця, більшого за розміром. Ви покращите свої умови. 21 серпня Марс буде у 6 домі роботи, пробуде він там цілих 7 місяців, до 26 березня 2023 року. Вирішення питань на роботі, може бути новий проект. Є ймовірність, що ви підете служити до армії. Необхідно зайнятися спортом, налаштувати свій режим. Можливі операції, лікування зубів. Добре наводити порядки, робити ремонт у цей період. 24 серпня Уран зупиняється і розвертається у ретроградний рух у вашому 5 домі до 22 січня. Постануть питання дітей, їх повернення (можливо до школи). Можливі зміни у бізнесі, особливо якщо він в онлайні. Молодий місяць 27 серпня пройде у вас у 9 домі: постануть питання освіти, навчання, поїздок, подорожей за кордон, нові знайомства, питання релігії, оформлення документів.27 серпня питання, пов'язані з роботою та кар'єрою в майбутньому. Може розпочатись якийсь судовий процес.

Гороскоп на серпень 2022: Водолій

Перший тиждень серпня для Водоліїв буде своєрідним струсом. Можливо конфлікт із мамою. Можливо новина про члена сім'ї, яка зачепить вас емоційно. Станеться щось, чого ви не планували. Питання комфорту та безпеки порушаться. Марс в 4 домі може означати ремонт, причому кардинальний: перенесення стін, повне перепланування, перестановка. Ви можете мати несподіваних гостей. 1 серпня ви можете познайомитися з кимось дуже важливим для вас. Ви можете легко скласти іспити, оформити документи, отримати необхідні сертифікати. На вас чекає хороша новина від рідних. 5 серпня на вас чекають справи, пов'язані з банками, страховками, чужими грошима. 12 серпня у вас можуть розпочатися романтичні стосунки, вам можуть зробити пропозицію. Ви можете одружитися. У вас будуть хороші клієнти, контракт на роботу. Повний місяць 12 серпня протверезить вас і дасть вам відповідальність, серйозність. Ви можете дізнатися, що вагітні чи народити. У вас буде нова відповідальність. Вас доведеться приймати важливі рішення, може бути розставання, розлучення. Можуть виникнути фінансові зобов'язання. Ті, хто народився з 9 по 11 лютого найсильніше відчують цей повний місяць. Повний місяць вносить ясність і відносини з іншими людьми. Ви отримаєте відповіді на питання, які стосуються ваших стосунків. У вас можуть розпочатися судові справи, можливо вже рішення суду. Повний місяць 12 серпня може висвітлити, хто з ваших друзів насправді для вас ворог. 18-19 серпня можете отримати гроші від інших людей, організацій. Буде важлива покупка, наприклад автомобіля. Відбудеться важлива зустріч, яка завершиться на вашу користь. 21 серпня Марс входить до вашого 5 дому на 7 місяців, до 26 березня 2023 року. Багато енергії піде на дітей та вирішення їхніх питань. Можливо конфлікт із дорослою дитиною. Ваш дорослий син може піти до армії. Ви допомагатимете своїм дорослим дітям. Можливо новий, бурхливий роман. 24 серпня Уран зупиняється у вашому 4 домі сім'ї та місця проживання та починає рухатися ретроградно до 22 січня 2023 року. Ви або поїдете туди, де були раніше, або у вас зміниться плани на переїзд, ви передумаєте про щось, що стосується нерухомості. Можете перевезти до себе когось із батьків або переїхати кудись на якийсь час. Хтось або приїде до вас на якийсь час, або навпаки з'їде. 27 серпня можуть бути нові доходи чи загальні гроші, гроші від держави. Можете отримати спадок чи оформити кредит. Буде новина про гроші, які дуже важливі для вас.

Гороскоп на серпень 2022: Риби

1-й тиждень серпня буде турбулентний, будьте обережні у транспорті, за кермом. Це дім спілкування, можливі сварки.1 серпня – гарний день, коли Сонце в хорошому аспекті до Юпітера у сфері роботи та здоров'я. Юпітер у секторі грошей, можлива вдала угода, отримання прибутків. 5 серпня Меркурій входить до 7-го дому гороскопу. Можлива угода, переговори, поїздка.12 серпня Венера змінює знак і входить до вашого 6-го дому гороскопу, це рутинна робота. Можливо щось таке, що полегшить повсякденні завдання, побут. Можливо, вам повернуть борг. 12 серпня – Повня у вашому 12-му домі гороскопу. Можлива подорож за кордон. Приділіть увагу своєму здоров'ю. Ви можете поїхати у відпустку або вам доведеться побути в ізоляції. Може бути звільнення від минулого. 21 серпня Марс входить до 4-го дому гороскопа, який вказує на місце проживання та вашу родину. Марс буде тут на 7 місяців до 26 березня 2023 року. Можливі угоди, купівля-продаж, переїзд. Можливо еміграція. Можуть бути питання, пов'язані зі спадщиною. Можливо, потрібно буде розшукувати своїх родичів. Хтось із сім'ї може піти служити до армії. 24 серпня – Уран розгортається у 3-му домі, домі спілкування, до 22 січня 2023 року. Можливе здобуття нових навичок. Уран може давати зміну дат, поїздок. Можуть бути несподівані ситуації, пов'язані з родичами та сусідами. 27 серпня – молодик у 7-му домі партнерства, відносин. Можливе знайомство, початок нових відносин, а також бізнес-партнерства. 27 серпня Меркурій входить до вашого 8-го дому фінансів та інтиму. Можливий прибуток по роботі та близькі стосунки, зближення з кимось. Якщо ви одружені, чекайте хороших фінансових новин.

Новини по темі