Ретроградний Меркурій 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на період ретроградного Меркурія — 1+1
pixabay.com/WikiImages

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на період ретроградного Меркурія для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Ретроградний Меркурій очікуємо вже цього тижня, він розпочнеться 21 квітня, а відчутно його вплив буде вже за три дні до. Триватиме період ретроградного Меркурія до 15 травня 2023 року. Відома астрологиня Анжела Перл розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку від даного періоду. Ретроградний Меркурій, за переконанням астрологів, відповідає за інтелект, думки, мовлення, лист, контакти, переговори, папери, документи, інформацію, навчання, поїздки, родинні зв'язки та торгівлю. Тому, у першу чергу, ретроградність зачепить саме ці сфери і всі процеси, пов'язані з ним, будуть гальмуватися, «йти назад», затримуватися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій навесні 2023: що можна і що не можна робити (розказує експерт у "Сніданок. Вихідний")

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на період ретроградного Меркурія 21 квітня — 15 травня

Гороскоп на ретроградний Меркурій Овен

21 квітня Ретроградний Меркурій, у вас з'явиться можливість завершити всі розпочаті справи у сфері 2 будинку грошей та ресурсів. Виникнуть питання, які давно потрібно було вирішити, або ж можуть затримуватись якісь постійні виплати. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Тілець

21 квітня Меркурій зупиняється і розвертається у зворотний напрямок. Меркурій буде ретроградним із 21 квітня по 15 травня. Можливо поміняються якісь плани, ви щось переглядатимете. Ця планета змусить вас змінити щось у собі, наприклад, зачіску, професію, прізвище, статус. Вам зустрічатимуться люди, яких давно не бачили, хтось із минулого згадає про вас. Ви швидко зробите крок назад, щоб завершити якісь справи. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Близнюки

21 квітня Меркурій зупиняється і розвертається у ретроградний рух до 15 травня у 12 будинку гороскопа. У тому будинку він надовго залишиться, на 2 місяці точно. Дуже добре щось знайти, зустрітися з кимось із минулого, повернутися туди, де давно не були. Але не починайте нічого нового з 18 квітня до 18 травня, не підписуйте документи, не купуйте дорогого. Можуть змінюватись плани. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Рак

21 квітня Меркурій зупиняється в 11-му будинку і стає ретроградним по 15 травня. Варто переробляти карту бажань, переписувати цілі, як у відносинах, так і в бізнесі та загалом у прояві в суспільстві. Добре зустрічатися зі старими друзями, знаходити втрачені речі та покращувати становище. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Лев

21 квітня Меркурій зупиняється в 10-му будинку і стає ретроградним до 15 травня. Можливо, вам доведеться щось передумати, переробити. 10-й дім відповідає за роботу, вашу соціальну реалізацію. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Діва

21 квітня Меркурій зупиняється у вашому 9 будинку та розвертається у ретроградний рух до 15 травня. Меркурій - це все передумати, повернутись у минуле, поміняти квитки, поміняти готель, поміняти плани, перескласти іспит. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Терези

З 21 квітня – ретроградний Меркурій до 15 травня у вашому 8 будинку. Під час періоду ретроградного Меркурія вам доведеться переробляти справи, розв'язувати фінансові питання, ділити майно, можливе розлучення. Також на вас можуть чекати переінвестування, перефінансування кредитів, суди, відновлення страховки, стипендії, аліментів. Категорично не можна розпочинати нове у цей період.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Скорпіон

З 21 квітня — Меркурій ретроградний у вашому 7-му будинку, прийдуть новини від людей з минулого, можливі зустрічі. Він буде ретроградним до 15 травня, а отже, не варто підписувати нові документи. Розв'язуйте проблеми, які давно час було вирішити. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Стрілець

З 21 квітня у нас вже Меркурій ретроградний у вашому 6 будинку гороскопа: робота, здоров'я, режим, обіцянки. Меркурій йтиме назад, повертаючи вас до невирішених у минулому питань. Можуть повертатися люди з минулого, заново програвати ситуацію або ви вирішите повернутися на стару роботу.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Козеріг

Меркурій 21 квітня розвертається у ретроградний рух до 15 травня. Це говорить про те, що Меркурій поверне вас до невирішених завдань із минулого. Можливі зустрічі з колишніми, завершення чогось, що варто доробити чи переробити. У вас він буде у 5 будинку гороскопа. Це діти, сім'я, творчість. Саме ці питання доведеться вирішувати найближчі тижні.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Водолій

Ретроградний Меркурій з 21 квітня до 15 травня, а це означає, що не можна підписувати документи, починати щось нове, купувати щось дороге та велике. Меркурій пройде по вашому 4 будинку місця проживання, родини, родичів. Постануть невирішені питання, які доведеться доробляти.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Риби

21 квітня Меркурій розвертається у ретроградний рух до 15 травня. Не можна робити дорогі покупки, ухвалювати важливі рішення. Потрібно просто перечекати, інакше потім пошкодуєте. Добре зустрічатись із старими друзями, родичами, шукати втрачені документи. Добре щось перездавати чи поновлювати, підтверджувати диплом тощо. Для вас актуальні питання по 3-му будинку гороскопа: рух, спілкування, ваше оточення, комунікації. Можуть бути труднощі або повернення невирішених питань.

Дивіться, чого чекати від ретроградного Меркурія цієї весни:

Новини по темі