Ретроградний Меркурій з 23 серпня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на період ретроградного Меркурія
freepik.com

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на період ретроградного Меркурія для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Ретроградний Меркурій очікуємо вже сьогодні, 23 серпня. Триватиме він до 15 вересня 2023 року. Відома астрологиня Анжела Перл розповіла, чого чекати всім знакам зодіаку від даного періоду. Ретроградний Меркурій, за переконанням астрологів, відповідає за інтелект, думки, мовлення, лист, контакти, переговори, папери, документи, інформацію, навчання, поїздки, родинні зв'язки та торгівлю. Тому, у першу чергу, ретроградність зачепить саме ці сфери і всі процеси, пов'язані з ним, будуть гальмуватися, «йти назад», затримуватися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на період ретроградного Меркурія 23 серпня — 15 вересня

Гороскоп на ретроградний Меркурій Овен

З 23 серпня по 15 вересня Меркурій стає ретроградним у вашому 6 будинку. Меркурій має планету, яка відповідає за інформацію, знайомства, контакти, комунікацію, спілкування, документи, транспорт, навчання. Не можна розпочинати нових справ, укладати контракти, договори, робити важливі покупки. Він у вашому будинку роботи. Не потрібно підписувати контракт на роботу, брати нових працівників. Зате до вас може повернутися няня чи помічниця. ви можете повернутись на стару роботу, або колега зі старої роботи вас покличе, попросить про допомогу. Також важливо завершити справи, які тягнуться давно та не завершені. Добре завершувати ремонт. Це будинок звичок, здоров'я, харчування та режиму. Добре налагодити режим, піти на фітнес, налагодити харчування, почати лягати вчасно спати, не довго сидіти в соцмережах. Добре проходити обстеження, лікарі, здавати аналізи.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Телець

23 серпня Меркурій зупиняється в 5 домі гороскопа і стає ретроградним. Він починає йти назад до 15 вересня. У ці дати не варто підписувати жодні документи, укладати договори, робити дорогі покупки, купувати техніку. Астрологиня застерігає бути вкрай уважним при бронюванні квитків чи замовленні готелів. 5 дім – дім відпустки й відпочинку. Скоріше за все ви вирушите у місце, яке вам приносить задоволення. Чудовий час для примирення та відновлення стосунків. Про себе нагадають колишні, а тривалі відносини з чоловіком чи дружиною стануть романтичніші, ніжніші. Почнеться період повернення: допишете картину, що давно почали, дов’яжете светр, продовжите заняття в улюбленому клубі. Анжела Перл також згадує про штучне запліднення. Еко варто починати після 18 вересня, але поновити підготовку до цієї події можна вже зараз. Ретроградний Меркурій – час підготовки. Збирайте документи, але не купуйте бізнес у ці дати. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Близнюки

23 серпня початок ретроградного Меркурія та Марс в 4 домі. Цей дім відповідає за сім’ю, родичів та ваш власний дім. Це означає ймовірну поїздку до батьків, ремонт або переїзд. На вас чекає повернення до старих місць. Ви повернетеся до роботи з дому або почнете займатися спортом вдома. Будьте обережні: це досить емоційний дім, а отже можливі конфлікти. Ви будете змушені зайнятися розв'язання питань, пов’язаних з сім’єю або нерухомістю, які ви довго відкладали.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Рак

23 серпня зупиняється Ретроградний Меркурій і розвертається у 3 домі гороскопа до 15 вересня. Анжела Перл радить не підписувати важливі документи, не починати щось важливе, не купувати техніку. Добре торгуватися, вести перемовини, переоформити автомобіль. 3 дім також відповідає за поїздки, тож в цей період чудовою ідеєю буде відвідати місце, яке подобається. Це фаза щось переробити, перездати, переоформити, перевчитися. Зустріньтеся з друзями чи родичами, адже це час сім’ї. Вони точно нагадають про себе. Ретроградний Меркурій наштовхне вас на покращення. Сприятливим буде вдосконалити проєкт з колегами. Спілкування і комунікація теж переважатимуть у цей проміжок часу. Весь місяць Марс знаходиться у 3 домі. Це свідчить про бажання діяти. Активного способу життя не уникнути. Як і новин. Інформація буде наздоганяти вас. Астрологиня звертає увагу на техніку: будьте обережними й уважними з нею, адже загубити чи розбити її ймовірність висока. Купувати нові до 18 вересня не бажано. 3 дім – дім розуму, думок та духовності. У стадію Ретроградного Меркурія чудово медитувати та переробляти карту бажань.  

Гороскоп на ретроградний Меркурій Лев

23 серпня Меркурій починає ретроградний рух у 2 домі грошей. На вас чекає переосмислення фінансів та бюджету, повернення на стару роботу або ж підробіток. Виникнуть нові ідеї для заробітку. Ймовірні продажі та покупки. Астрологиня застерігає, що не можна купувати техніку по ретро Меркурію. Можливе повернення боргів.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Діва

23 серпня Меркурій в 1 домі репутації, вашого образу стає ретроградним. Не можна починати нові справи до 14 вересня. Ви повернетеся до старого стилю та колишньої фізичної форми. Будете виглядати молодшими. На вас чекає відновлення стосунків. Сильніше вплив Меркурія відчують ті діви, у кого день народження 1-15 вересня. Можливе посилення забудькуватості, ви будете щось губити.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Терези

23 серпня Меркурій розвертається в 12 домі минулого. Поки Меркурій ретроградний, астрологиня не радить робити серйозні покупки — краще почекати кінця вересня. Ви щось загубите. Вас зацікавить історія. Відкриються таємниці. Відбудеться поїздка туди, де вже були. Ви будете перебирати речі вдома та від чогось позбавитеся. Знову підете на медичний огляд.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Скорпіон

23 серпня – початок Ретроградного Меркурія в 11 домі друзів. Передивлятися і блокувати людей у соціальних мережах у цей час – є нормальним явищем. Гарантована зустріч із давніми знайомими: однокласниками, одногрупниками чи коханцями. Після 23 серпня ви помиритися з людьми, з якими були в конфлікті. Доцільним буде відновити колишні заняття спортом, танцями, йогою. Поновити присутність у гуртку чи клубі теж буде хорошою ідеєю. Чекайте на зміну викладача, ментора чи коуча. По Ретроградному Меркурію ви можете покращувати свої соціальні мережі: якість відео на ютубі, робити ребрендинг сайту. Дистанційна робота теж входить у цей список. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Стрілець

23 серпня зупиняється Меркурій і повертається у Ретроградний рух до 15 вересня. (Венера ж Ретроградна до 4 вересня) Всім відомо, що по Ретро Меркурію не можна підписувати важливі документи, купувати дорогу техніку. Будьте уважні при бронюванні номерів в готелі чи будь-яких квитків. Пильнуйте документи, особисті речі! Бо Ретроградність цих двох планет підвищує рівень неуважності. Меркурій в ці дати знаходиться в 10 домі роботи. Він також про статус, розвиток і кар’єру. Усе пов’язане з працею може відбуватися у цей час: зустрінете колегу, повернетеся до колишнього працедавця, клієнти теж можуть нагадати про себе. Не дивуйтеся поверненню у колишній статус. Знову мама/тато, знову самотня/самотній. Астрологиня Анжела Перл наголошує на тому, що плани можуть змінюватися. А також застерігає нічого не реєструвати до 18 вересня: бізнес, шлюб і т.д. Покупку автомобіля теж краще відкласти на потім, але якщо хочете продати авто – це можна. 

Гороскоп на ретроградний Меркурій Козоріг

23 серпня Меркурій розвертається в 9 домі подорожей та освіти. На вас чекай розширення світогляду, знайомство з новою культурою. У вас буде поїздка, скоріше за все, за кордон, до місця, де ви вже були. Почнете знову щось вчити, наприклад, мову. Ви займетеся духовним розвитком, медитаціями, паломництвом. Ви будете змінювати плани. Це хороший час для перездачі іспитів.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Водолій

23 серпня Меркурій зупиняється і розвертається у Ретроградний рух 8 домі гороскопа до 15 вересня. Анжела Перл застерігає по Ретроградному Меркурію не підписувати важливих документів, робити дорогих покупок. Це може потягнути за собою їх втрату або злам. Але цей період сприятливий для перездачі екзаменів, обміну товару, перероблення документів, повернення чого-небудь. Потрібно бути вкрай уважним при бронюванні помешкання чи квитків. Помилок в кінці місяця уникнути важко. Усе, що стосується операцій краси, шлюбу – це варто робити після 18 вересня.

Гороскоп на ретроградний Меркурій Риби

23 серпня. Меркурій зупиняється у 7 домі гороскопа у секторі партнерства та стосунків і йде назад до 15 січня. Він принесе вам колишніх. Минулі кавалери напишуть вам, колишній чоловік/дружина захоче зустрітися. Час сприятливий для примирення. Немає гарантій, що спілкування триватиме довго, але спробувати можна. Люди, які давно вас не бачили зв’яжуться з вами. У цей період угода може відкластися на потім. Зміните свою думку або ви, або інша людина. Краще почекати. Анжела Перл радить не підписувати жодних важливих документів до 18 вересня. Добре буде домовлятися, планувати, але остаточно підписувати щось по Ретроградності не варто. Ретроградний Меркурій не дозволяє робити дорогих покупок, адже з ними може щось статися неприємне.

Новини по темі