Гороскоп на серпень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на серпень 2023
freepik.com

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку на серпень 2023 від Анжели Перл.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку на серпень 2023. Чого чекати від зірок цього місяця?

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА СЕРПЕНЬ 2023 ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на серпень 2023: Овен

1 серпня – Повний Місяць 11 будинку гороскопа, що принесе зміни в соц. мережах та можливе ухвалення рішення або завершення чогось після 18 вересня.
16 серпня -  Молодий місяць у 5 будинку гороскопа, що означає новий роман, повернення колишніх стосунків або відрядження. 
З 23 серпня по 15 вересня - Ретроградний Меркурій у 6 будинку радить уникати нових справ та контрактів та поліпшувати здоров'я.
24 серпня - Сонце та Марс у 6 будинку, енергія для важливих справ та роботи.
28 серпня - Уран ретроградний у 2 будинку може змінити фінансовий стан. Марс у 7 будинку про можливі серйозні відносини або розлучення.
31 серпня - Повня у 12 будинку несе із собою завершення та визволення, зв'язок між місцем проживання та кар'єрою.

Повний гороскоп на серпень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Тілець

1 серпня – Повний Місяць в 10 домі гороскопа, який вказує на час прийняття рішень, отримання новин з роботи та можливу зміну професії.
16 серпня -  Повня в 4 домі гороскопа, яка принесе зміни в сімейному житті, можливий переїзд, зустріч з давнім другом та поповнення у сім'ї.
23 серпня - Ретроградний Меркурій у 5 домі гороскопа попереджає не підписувати документів та не робити дорогих покупок. Час для відпочинку та примирення в стосунках.
24 серпня - Сонце та Марс у 5 домі гороскопа приведуть до більшої активності, бажання радості та задоволення.
28 серпня - Уран у 1 домі гороскопа сповіщає про неочікувані повороти та сюрпризи, можливі зміни в кар'єрі та стосунках.

Повний гороскоп на серпень для Тельця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Близнюки

1 серпня - Повня в 9 домі символізує комунікації, нові зустрічі, рішення, юридичні питання, можливість подорожей.
16 серпня - Молодий місяць в 3 домі — нові знайомства, ділові та романтичні стосунки, контакти, спорт вдома.
23 серпня - Ретроградний Меркурій та Марс у 4 домі — переїзди, робота з дому, розв'язання питань сім'ї та нерухомості.
28 серпня: Марс у 5 домі — створення своєї справи та хобі, енергія на дітей; Уран ретроградний в 12 домі — звільнення, таємниці з минулого, зцілення психічного здоров'я.
31 серпня -  Повня в 10 домі говорить про кар'єру, репутацію, можливі зміни на роботі, фінансові питання, переосмислення цінностей та самооцінки.

Повний гороскоп на серпень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням

Гороскоп на серпень 2023: Рак

1 серпня - Повня у 8 домі гороскопа свідчить про прийняття рішень, фінансові перевороти та можливе отримання спадщини.
16 серпня - Новий Місяць у 2 домі грошей - нові можливості у фінансовій сфері, покращення самооцінки та навчання.
23 серпня - Ретроградний Меркурій у 3 домі гороскопа застерігає бути обережним у комунікаціях, це - сприятливий час для подорожей.
24 серпня - Сонце у 3 домі несе активність у спілкуванні та можливість зустрічей.
28 серпня - Уран у 11 домі - несподіванки, зміни планів, можливості у соціальних мережах та з друзями.
28 серпня - Марс у 4 домі - конфлікти в сім'ї.
31 серпня - Повня у 9 домі гороскопа сприятиме удачі, везінню, можливості для подорожей, навчання та публічності.

Повний гороскоп на серпень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Лев

1 серпня - Повня в 7 домі принесе романтику та ясність у стосунках
16 серпня - Молодий місяць в Левові сигналізує про новий цикл життя для деяких Левів, переосмислення ставлення до себе, зникнення непотрібних людей та повернення деяких з минулого.
23 серпня - Меркурій ретроградний у 2 домі грошей означає переосмислення фінансів, можливість повернення на стару роботу, увага до здоров’я зубів та горла, можливі поїздки та розмови на публічних виступах.
24 серпня - Сонце та Марс у 2 домі віщує приход грошей, активну працю, зацікавлення спортом та активністю.
28 серпня - Уран ретроградний у 10 домі звертає увагу на розгляд контрактів та нововведень, успіх у власній справі. Вплив Юпітера принесе везіння, можливі новини від родичів та сімейну поїздка.
31 серпня - Повня в 8 домі фінансів, відкриття таємниці про інтимного партнера, звільнення від залежності та контролю, можливість розмови з психологом чи психотерапевтом.

Повний гороскоп на серпень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням

Гороскоп на серпень 2023: Діва

1 серпня - Повня в 6 домі роботи та здоров'я  розкриває перспективи на роботі, можливість повернутися на стару роботу, а також зміни у здоров'ї та зобов'язання проходження медичних оглядів.
16 серпня - Молодий місяць у 12 домі завершення, далеких подорожей, сприяє позбавленню непотрібного, підготовці до нового та переосмисленню стосунків.
23 серпня - Меркурій у 1 домі репутації вступає в ретроградний рух, що може відновити старі стосунки та призвести до позитивних змін у вигляді і фізичній формі.
24 серпня - Сонце у Діві - збільшення енергії та популярності.
28 серпня - Уран ретроградний в 9 домі принесе несподівані повороти в юридичних справах та поїздках, але з щастям та удачею завдяки присутності Юпітера.
31 серпня - Повня у 7 домі пророкує романтику, зверне увагу на майбутнє та відповідальність за оточуючих.

Повний гороскоп на серпень для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Терези

1 серпня - Повня в 5 домі кохання, дітей та задоволення, стосунки початі в період ретроградної Венери будуть короткими, з’явиться можливість публічних виступів.
16 серпня - Молодий місяць в 11 домі майбутнього та мрій, нових знайомств, здійснення мрії, праця з соц. мережами. Очікуйте на спонтанність щодо планів.
23 серпня - Меркурій розвертається в 12 домі минулого і застерігає не робити серйозних покупок. Тут можливе відкриття таємниць, повторна поїздка та медичний огляд.
24 серпня - Сонце в 12 домі додасть енергії та висвітлить деякі питання.
28 серпня - Уран ретроградний в 8 домі фінансів, що принесе розв'язання питань з минулого, новини про гроші романтичних партнерів,; Юпітер принесе удачу та неочікувані ситуації.
31 серпня - Повня в 6 домі рутини, здоров’я, роботи, зміни режиму, можлива здача аналізів, новини з роботи та завершення проекту.

Повний гороскоп на серпень для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Скорпіон

1 серпня -  Повний Місяць у 4 домі гороскопа інформує про можливий ремонт, новину про члена родини та поїздку до місця дитинства.
16 серпня - Новий Місяць у 10 домі гороскопа, нові цілі та завдання, ретроградна Венера може змінити стосунки, покращення фінансів, повернення до минулої роботи.
23 серпня - Початок Ретроградного Меркурія у 11 домі повідомляє про зустріч з давніми знайомими, можливі зміни у соціальних мережах та дистанційну робота.
24 серпня - Сонце в 11 домі віщує про новину про появу дітей та покращення настрою.
28 серпня - Уран у 7 домі - можливий розпад стосунків або повернення колишньої людини, Юпітер у тому ж домі може принести щастя та удачу, а Уран розкриє давні секрети, Марс у 12 домі звільнить від непотрібних людей та активізує справи кохання.
31 серпня – Повний Місяць у 5 домі гороскопа вказує на можливі зізнання в коханні та вирішення питань дітей.

Повний гороскоп на серпень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Стрілець

1 серпня - Повня в 3 домі гороскопа, що стосується спілкування, контактів, знайомств, можливих поїздок та появи новин про братів чи сестер.
16 серпня - Новий Місяць у 9 домі гороскопа сприяє далеким подорожам, спілкуванню з іноземцями, розвитку кар'єри, можливості стати популярнішою і розвивати свій бренд.
23 серпня - Починається Ретроградний рух Меркурія та Венери до вересня, що може призвести до невдалих покупок, зміни планів і нагадування колишніх знайомих.
24 серпня - Сонце входить у 10 дім гороскопа, що активізує кар'єрний розвиток та можливі новини про роботу.
28 серпня - Уран зупиняється в 6 домі гороскопа, що принесе зміни у роботі та щоденному розпорядку життя, а Марс входить в 11 дім, підсилюючи бажання і мрії, сприятливий час для просування послуг у соціальних мережах.
31 серпня - Повня у 4 домі гороскопа - можливі зміни у місці проживання, родинних стосунках та фінансові питання.

Повний гороскоп на серпень для Стрільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Козеріг

1 серпня - Повня у 2 домі особистих фінансів, цінностей та самооцінки, можливі зміни цін на послуги, можливі юридичні справи пов'язані з грошима.
16 серпня - Молодий місяць у 8 домі емоцій, психіки та спільних фінансів. Період для розблокування упереджень, зміни цінностей, можливе повернення боргів і грошей з минулого, можливе зцілення душі та травм, покращення стосунків і самооцінки.
23 серпня - Меркурій розвертається в 9 домі подорожей та освіти. Очікується розширення світогляду, зміна планів, поїздка за кордон, навчання, духовний розвиток та медитації.
24 серпня - Сонце входить в 9 дім, що віщує відпустку та активний відпочинок.
28 серпня - Ретроградний Уран у 5 домі кохання, відновлення стосунків, успішне зачаття, можливості виграшів і знижок, активна кар'єра в 10 домі.
31 серпня - Повня в 3 домі спілкування та комунікацій, багато знайомств та зустрічей, новини від родичів, можливе об'єднання та укладення контракту.

Повний гороскоп на серпень для Козорога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Водолій

1 серпня - Повня у знаку Водолія. Можливий публічний виступ, зміни іміджу, а також вплив на стосунки.
16 серпня - Новий Місяць у 7 домі стосунків, проте через Ретроградну Венеру не рекомендується розпочинати нові стосунки, можливі зустрічі з колишніми знайомими.
23 серпня - Починається Ретроградний рух Меркурія у 8 домі гороскопа. Краще уникати підписання важливих документів та дорогих покупок.
24 серпня - Сонце входить у 8 дім гороскопа, підсилюючи фокус на фінанси, зокрема оформлення документів по роботі та фінансові операції.
28 серпня - Уран зупиняється в 4 домі гороскопа, що може впливати на нерухомість та сімейні стосунки, а Марс входить в 9 дім, підсилюючи бажання відпочивати і мандрівати.
31 серпня - Повня у 2 домі гороскопа, варто звернути увагу на фінансовий стан і витрати, щоб покращити здоров'я та надати допомогу комусь.

Повний гороскоп на серпень для Водолія від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на серпень 2023: Риби

1 серпня - Повня в 12 домі гороскопа, яка впливає на особисте життя, сприяє відпусткам, відпочинку, але також може принести викриття таємниць та закінчення певних справ.
16 серпня - Новий Місяць у 6 домі гороскопа обіцяє зміни в роботі, можливу зміну помічниці, нові звички та харчування.
23 серпня - Ретроградний Меркурій у 7 домі гороскопа, що може призвести до зустрічей з колишніми партнерами, варто уникати підписування важливих документів та дорогих покупок.
24 серпня - Сонце в 7 домі гороскопа, що збільшить енергію та активність, а також може привести до судових процесів.
28 серпня - Уран та Марс в 3 та 8 домах гороскопа, вказують на можливі неочікувані зміни, зустрічі зі старими знайомими, можливий роман або конфлікт, а також фінансові питання та інтимність.
31 серпня - Повня в знаку Риб в 1 домі гороскопа, що підкреслює вашу привабливість та особисту сферу.

Повний гороскоп на серпень для Риб від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі