Режисер та ведучий "Орла та Решки" Євген Синельников вибрався з окупованої Бучі та вийшов на зв'язок: "Ці два тижні були справжнім пеклом"

Режисер і ведучий Орла та Решки вибрався із окупованої Бучі та вийшов на зв'язок

Євген Синельников вийшов на зв’язок.

Поділитися:

Ведучий та режисер програми «Орел та Решка» Євген Синельников разом зі своїм сином зміг вирватися з окупованого російськими військами міста Буча. Він провів там останні два тижні: 

"Завдяки зеленому коридору ми вже у безпеці. Ці два тижні були справжнім пеклом: авіація, кадиривці, артилерія, зустріч з ворогом у своєму будинку віч-на-віч… Але хочу говорити навіть не про це. Знаєте, як я люблю нашу Україну, як я багато подорожував. І завжди казав сину: дивись туди, дивись туди, як красиво… Вперше в житті цього разу, коли ми їхали через Бучу і Гостомель, я просив його заплющити очі, бо це навіть для дорослої психіки дуже важко. Згорілі будинки, тіла, що лежать, зруйновано все…"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми віримо у майбутнє, ми не здамося", — Президент України Володимир Зеленський дав розгорнуте інтерв'ю німецькій газеті BILD (публікуємо фрагменти)

Євген розповів, як проходила їх евакуація та наскільки його вразила згуртованість українців:

"Але знаєте… От зараз ми проїхали майже через всю Україну такою вимушеною мандрівкою і я був вражений тим, як згуртувалися люди, як кожен підтримував один одного... Просто на трасі роздають гарячу їжу бабусі, роздають одяг, психологічно розраджують один одного… Це саме те, чим ми переможемо. Вони воюють з Україною, а переможуть українці. Слава Украні!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДжамала зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині

Також, Євген звернувся до росіян:

«Ви воюєте з Україною, а переможе український народ! Тому що ми — згуртований та вільний народ. А ви — терпіли й раби! Раби одного х*йла! Україна встоїть! Вистоїть, відродиться і знову розквітне! Але тільки ви, російська гнилота, цього вже не побачите. Слава Україні!»

Новини по темі