Джамала зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині

Джамала заспівала пісню 1944 на національному відборі на Євробачення у Німеччині та зібрала для ЗСУ 67 млн євро
Instagram/jamalajaaa

Українська співачка кримсько-татарського походження Jamala вчора зібрала 67 мільйонів євро для української армії.

Поділитися:

Джамала вчора, під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині, зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України. Про це співачка повідомила у себе в Instagram. Вона написала:

"67 000 000 євро було зібрано вчора під час національного відбору на Євробачення в Німеччині. Усе це — завдяки кожному з вас. Всі кошти будуть передані на підтримку України. Я вдячна всім, хто підтримує нас у боротьбі за право жити вдома. Будувати майбутнє під мирним небом. #StandWithUkraine #StopRussianAggression Слава України! Героям Слава!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я почала воювати проти агресора по-своєму", — Джамала дає інтерв'ю за інтерв'ю, виконуючи "1944"

Нагадаємо, на початку російсько-української війни, яка розпочалася зі вторгення загарбників 24 лютого, Jamala з родиною перебувала в Києві, і через постійні обстріли міста була змушена разом з дітьми виїхати з країни. Вона 4 дні добиралася до кордону з Румунією. Там її залишив чоловік Сеїт-Бекір та поїхав назад у Київ, а вона через Румунію потрапила у Туреччину, де мала з ким залишити синів (3-річного Еміра-Рахмана та 1-річного Селіма-Гірая) у Стамбулі. Сама ж Джамала поїхала до Європи, щоб розпочати власну інформаційну війну проти агресора: співачка пояснила, що хоче бути максимально корисною, тож тепер активно дає інтерв'ю іноземним виданням про правду подій в Україні, а також виступає з піснею "1944", щоб зібрати якомога більше коштів для української армії. 

ДжамалаФОТО: Instagram/jamalajaaa

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ви намагаєтеся зберегти свою свободу, ви сміливі, і ви переможете!» – Мей Маск на прямому включенні у «Сніданок. Онлайн»

Jamala вже дала понад 30 інтерв'ю та заспівала свою пісню "1944" на фіналі національного відбору Євробачення-2022 в Німеччині з українським прапором на плечах. Під час виступу глядачі в залі стояли, а наприкінці гучно аплодували Джамалі та плакали. Дивіться, як це було:

Також Джамала виступила з піснею "1944" на нацвідборі Євробачення у Румунії. Всі зібрані там кошти співачка теж перерахує на підтримку українській армії. Про це вона написала у своєму Instagram:

"Щоб підтримати ЗСУ, ми організовуємо два спеціальні виступи в Німеччині та Румунії. Усі кошти, зібрані за допомогою SMS-голосування, будуть передані українській армії. Знаєте, пісня «1944», на жаль, набула для мене нового значення. Та ми переможемо. Знову. Слава Україні!Героям Слава!"

Новини по темі