Рідкісне містичне з'єднання планет у квітні: як зміниться доля і яким буде 2022 рік для кожного знаку зодіаку (прогноз астролога)

Як зміниться доля і як вплитне рідкісне з'єднання планет на кожен знак зодіаку (прогноз астролога)
Pixabay/Twighlightzone

Як зміниться наша доля і на які події можна очікувати в найближчі 13 років?

Поділитися:

12 квітня відбудеться поєднання двох планет – Юпітера та Нептуна. Ці планети з'єднуються кожні 13 років, але щоразу у різному знаку зодіаку.

Коли відбудеться з'єднання Юпітера та Нептуна

12 квітня 2022 року відбудеться з'єднання Юпітера та Нептуна у знаку Риби. Минулого і єдиного разу така сполука була в 1856 році (з моменту відкриття Нептуна).

Чим цікаве дане поєднання астрологам, так це тим, що Нептун управляє знаком Риб, він господар знака, а до того, як відкрили Нептун, Юпітер вважали управителем знака Риби. Тому обидві ці добрі планети у знаку сили, у себе «вдома».

Якщо говорити про загальні прогнози на період у 13 років, то відома астролог Анжела Перл акцентувала увагу на можливих нових винаходах у сфері медицини, прорив у лікуванні психологічних захворювань, зростання цін, у тому числі на пальне та можливість виникнення нових релігій. Також дане з'єднання відповідає за масове переселення людей. Воно вже частково розпочалося, але можливе й у майбутньому. Багато подій будуть пов'язані з водою. Можливі нові пандемії та кліматичні зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз для України на весну 2022: астролог назвав вирішальні дати квітня

ГОРОСКОП ДЛЯ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА 2022 РІК

Вплив планет триватиме з 12 квітня до 11 травня і знову з 28 жовтня до кінця 2022 року.

Гороскоп для Овна на 2022 рік

Еміграція, віддалена, дистанційна робота чи ізоляція. Можливо, Овни опиняться на кораблі в круїзі чи на острові. Можливі операції чи потрапляння до лікарні. Багато допомоги іншим, благодійності. Також можливе духовне зростання, відкриття великого серця. Інтерес до езотерики чи віри.

Гороскоп для Тельця на 2022 рік

Тельці можуть стати членом групи, організації, яка може про них подбати. Може з'явитись багато друзів, або з'явиться своя команда. Може з'явитися успішний бізнес в інтернеті, можливо, на новій платформі.

Гороскоп для Близнюків на 2022 рік

Для Близнюків це з'єднання руйнує межі кар'єри. Новий рівень, можлива популярність, важлива репутація. Амбіції збільшаться, розширяться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає Україну: великі зміни та коли закінчиться війна (прогнози астрологів)

Гороскоп для Раків на 2022 рік

Ракам дуже пощастить у цьому з'єднанні. Будуть нові можливості. Громадянство або дозвіл на проживання в інших країнах, еміграція, переїзд, шлюб з іноземцем. Міжнародний бізнес та безкоштовні подорожі. Легкий вступ до університету, можливо, безкоштовно. Виграш у суді чи відкриття своєї школи.

Гороскоп для Львів на 2022 рік

У Львів це фінансовий сектор, що може виявитися об'єднанням фінансів із кимось. Також це можуть бути інвестиції у себе, у свій бізнес. Можлива фінансова допомога від держави, від організацій, інших людей. Новий фінансовий цикл та потенціал багатства. Вам або вибачать борги, або ви отримаєте спадщину. Це може бути пов'язано з роботою вашого партнера. Це спільні гроші, але не заробітна плата. Гроші ззовні і навіть більше, ніж ви думали. Можуть бути зміни у податковій системі або переглянуті кредити. Внаслідок кризової ситуації ви отримаєте гроші: наприклад, спадщину.

Гороскоп для Діви на 2022 рік

У Дів можливий шлюб із дуже співчутливою людиною, яка допомагає іншим або займається благодійністю. Можливе знайомство з езотериком чи релігійною людиною. Діви самі можуть почати займатися благодійністю та почати допомагати іншим. Особливо це стосується психології та теми роботи з клієнтами. Також сприятливо для лікарів. Можуть бути таємні вороги, які збільшаться. Потрібно бути обережними. Однак це ті, кого ми знаємо особисто. Вони просто виявлять себе. Можливе кохання, безумовне і сильне кохання.

Гороскоп для Терезів на 2022 рік

Терезам слід звернути увагу на здоров'я. Може статися чудове, містичне одужання. Більше часу приділятимете здоров'ю, своїй нервовій системі і психологічному стану. Буде багато уваги своїй роботі та вирішенню щоденних проблем та завдань. Можлива незрозуміла ситуація на роботі або збільшення роботи. У вас буде більше роботи, або більше сфери відповідальності (наприклад, годувати ще й родичів). Розширюються межі можливостей роботи і буде більше зобов'язань. Найважливіше все ж здоров'я та режим. Дуже важливий саме режим. Ви можете пізно лягати і рано вставати, але вам не можна порушувати режим. Робота може бути пов'язана з круїзними кораблями, рибалкою, благодійними організаціями, шпиталями, будинками для людей похилого віку, з тваринами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Гороскоп для Скорпіонів на 2022 рік

Одні з найбільших щасливців цього року саме Скорпіони. Може збільшитись кількість дітей. Можуть народитися діти або онуки, або ви відкриєте дитячий садок або школу, бізнес. Усе, що аов'язане з дітьми або у вас будуть прийомні діти. Також це тема кохання та співчуття, емоційного переживання. Це може бути як любов для задоволення, так і допомога іншим, турбота і захист. Можливі виграші та перемоги: просто гроші чи перемога у будь-якому конкурсі, пов'язаному з мистецтвом. Ви можете стати популярним.

Гороскоп для Стрільців на 2022 рік

У Стрільців дуже можливий переїзд. Можуть збільшитися квадратні метри або збільшиться сім'я: народиться дитина чи хтось одружується. Інша країна, місто, переїзд до моря. Можлива імміграція. Можуть бути успішні угоди з нерухомості, покупка або відкриття готелю. Усе, де люди сплять. Можлива робота постійно на новому місці. Можете отримати громадянство або дозвіл на проживання в іншій країні досить легко.

Гороскоп для Козерогів на 2022 рік

Козероги навчатимуться нової професії або можуть викладати. Можливо, почнете писати книгу, говорити, співати чи вести підкасти. Робота на радіо чи телебаченні, у сфері транспорту. Може бути багато поїздок чи переїзд. Щось, пов'язане з машинами: можна позбутися машини, і потім купити нову або отримати її в подарунок. Можуть додатись родичі, з'явитися нові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків зодіаку: прогноз від астрологині, що передбачила війну

Гороскоп для Водоліїв на 2022 рік

У Водоліїв можливе дуже гарне зростання, але не треба триматися за те, що йде, спливає. Щось може розчинитись, зникнути з цінностей, багатства. Як гроші, так і щось, що ви дуже цінували. Однак вам відкриються можливості, коли ви зможете збільшити свої заробітки, збільшити свій ресурс. Вам будуть доступні ресурси і ви зможете добре заробляти. Ресурс харчування, енергії, зміна способу життя. Важлива самооцінка, ви можете сумніватися в собі та шукати себе, копатися, щоб знайти стрижень та самоцінність, свої пріоритети. І ви знайдете і спиратиметеся на це, ваша самооцінка підвищиться.

Гороскоп для Риб на 2022 рік

Дане з'єднання найбільше позначиться саме на Рибах, особливо тих, хто народився 12,13,14 березня. Можуть змінитися переконання, напрям, куди ви рухаєтеся, ваша робота. Життя може змінитись і відкриються нові горизонти. Може змінитися імідж та тіло. Можливе розширення, і в прямому сенсі теж, тому потрібно бути обережними. Можлива фантастична пропозиція. Якщо ви писали поезії, наприклад, можете стати популярними. Може статися раптова слава завдяки вашій особистій роботі, творчості. Це може бути і любов, і шлюб, і вагітність, і народження дитини, і кар'єра, і нова робота, нове місце проживання, імміграція, будь-яка сфера життя.

Новини по темі