Різ Візерспун показала свою копію — старшу доньку-красуню

Різ Візерспун показала свою копію — старшу доньку-красуню | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Найкращі подруги.

Поділитися:

Голлівудська акторка Різ Візерспун прагне встигати все. Так, попри щільний робочий графік, вона обов’язково знаходить час на спілкування із найріднішими. І цього разу зірка потішила шанувальників напрочуд милим знімком із донькою Авою.

На фото красуні позують за ланчем, а їхні щирі усмішки переконають кожного, що мама та донька – найкращі подруги. Ба більше, вони ще й схожі, мов дві краплини води. Особливо це помітно, якщо поглянути на підліткові фото Різ – одним з них акторка саме поділилась днями. 20-річна Ава – копія своєї зіркової мами.

Фото: instagram/reesewitherspoon

До слова, для Ави її мама – справжній приклад для наслідування, тож дівчина не приховує, що безмежно пишається найріднішою людиною. І аби в цьому переконатись, достатньо буде відвідати її сторінку в Instagram. Там Ава досить часто публікує мамині знімки та слова вдячності під ними.

Ця розкішна жінка навчила мене милосердю, любові, амбіційності та працелюбству. Завдяки їй я щодня відчуваю вдячність за своє життя та вмію співчувати іншим, – поділилась зі своїми підписниками Ава.

До слова, Різ виховує ще й двох синів – 16-річного Дікона та 7-річного Теннессі. І теплі стосунки її дітей розчулять кожного.

Фото: instagram/avaphillippe

Нагадаємо, нещодавно Різ Візерспун здивувала шанувальників вбранням в українському стилі.

Більше про життя голлівудської акторки дізнавайся у відео:

Інші цікаві матеріали про Різ Візерспун читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі