Різ Візерспун прикрасила обкладинку відомого глянцю

Різ Візерспун прикрасила обкладинку американського Vogue
Різ Візерспун для Vogue, May

Акторка знялась у фотосесії разом зі своєю мамою й донькою.

Поділитися:

42-річна американська акторка Різ Візерспун прикрасила лютневий номер американського Vogue. На фото зірка вбрана у смарагдову сукню на одне плече бренду Givenchy. Різ не зрадила фірмовій зачісці легкі хвилі й надала перевагу мінімалістичному макіяжу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яблуко від яблуні: Різ Візерспун показала свою милу маму (фото)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Розгорнуте інтерв'ю зірки прикрашають наступні її фото. Різ посміхається у розкішній квітковій сукні Alexander McQueen. 

А тут акторка позує у червоній блузі й спідниці Burberry й прикрасах Tiffany & Co.

У фотосеті для глянцю разом із Різ також знялись її мама й 19-річна донька Аве Філіпп. Усі три покоління жінок вражають схожістю - червоні помади, біляве волосся й ніжний погляд. 

У відвертому інтерв'ю для видання Різ Візерспун торкнулася серйозних питань. Акторка прокоментувала відому усім тему домагань й стосунків з Харві Вайнштейном. Цікаво, що Різ та Харві раніше товаришували:

Я була шокована. Чутки про Харві Вайнштейн доходили до мене, але я завжди намагалася не судити про людей за ними. Про себе теж багато чого чула, і все це було брехнею. Ніколи не думала, що це відбувається насправді. 

Різ зізналася, що у своєму житті неодноразово стикалася з домаганнями, тому добре розуміє жінок, що підтримують рух Me Too. Крім того, акторка чітко окреслює свою життєву позицію і відзначає великий вплив на свою кар'єру зйомки у серіалі «Велика маленька брехня». 

«Мені набридло працювати над фільмами, де я була єдиною головною жінкою на знімальному майданчику. Мене нудило від сценаріїв, де всього лише одна жіноча роль, причому погано написана, але кожна актриса в місті хотіла її зіграти, тому що більше нічого не було... Можливо, є різні способи зробити зміст фільму таким, щоб світ, який ми бачимо на екрані , був більше схожий на реальне життя».

Фото: Різ Візерспун з акторкою Ліною Вейт (посередині) й американським активістом Ай-Джен Пу. 

Нагадуємо, що разом з іншими відомими жінками Різ Візерспун створила фонд, який допомагає жінкам, чиї права обмежують роботодавці.

Фото: Різ Візерспун з колегами 

Усі фото взяті з vogue.com

Новини по темі